Katso CHL live stream lähetykset ilmaiseksi netissä 2017/2018.

CHL stream otteluita tarjoaa Unibet TV, joka näyttää kaikki Champions Hockey leaguen ottelut ilmaiseksi aina finaaliin saakkaSaat lähetykset toimimaan helposti.

Katso CHL stream & ja Playoff-ottelut näin

  • CHL live stream -Otteluiden katsominen ei vaadi vetojen asettamista!
  • Pelitilin avaaminen onnistuu minuuteissa ja rahansiirrot ovat turvallisia kotimaisen verkkopankin kautta
  • Lisäksi 100% veikkausbonus ja 10 eurolla ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta!
  • Avaa pelitili nyt!

CHL live stream 2017/2018: näin pääset alkuun

Avaamalla Unibetille pelitilin voit katsoa live streamien avulla kaikki ottelut aina finaalin asti kaudella 2017/2018.

Otteluita katsoaksesi et tarvitse kuin pelitilin, jossa täytyy olla 0,01€ pelirahaa. Sinun ei tarvitse myöskään asettaa vetoja nähdäksesi otteluita!

Avaa pelitili ja nauti Champions Hockey Leaguesta kotisohvalla!

Ottelut näät kun valitset vedonlyöntivalikosta CHL:n ja klikkaat listalta ”Unibet tv”-logoa, joka ohjaa lähetykseen.

Nordicbet ja suorat CHL -lähetykset

Katso urheilua netistä ilmaiseksiNordicbet tarjoaa virallisena yhteistyökumppanina ottelut suorina lähetyksinä.

Nordicbet tarjoaa myös 10€ riskittömän vedon Champions Hockey League pelien vedonlyöntiin!

Avaa siis tili ja katso lätkää jatkossa ilmaiseksi. Lisäksi saat 100% bonuksen vedonlyöntibonukset tarjouksena!

Nordicbetin ohjeet:

  1. Rekisteröi uusi pelitili tai kirjaudu sisään NordicBet -tilillesi
  2. Tee haluamasi talletus kotimaisen verkkopankin avulla nopeasti!
  3. Saat samalla lunastaa jopa 170€ bonusrahaa ja 10€ riskittömän vedon!
  4. Siirry Live-vedonlyöntiin ja etsi haluamasi live streaming -ottelu
  5. Klikkaa CHL live stream ottelut ja Nauti ottelusta!

CHL live stream kaudelle 2017/2018

CHL ottelut live stream

Kausi 2017-2018 alkaa tälläkin kertaa elokuussa. Lue seuraavaksi lisätietoa jännittävästä kaudesta ja tsekkaa samalla otteluohjelma!

Kausi pelataan tänä vuonna 24. elokuuta alkaen, ja alkulohkot päättyvät lokakuussa. Finaali pelataan tuttuun tapaan sitten helmikuussa.

Tällä kaudella 2017-2018 koko Champions Hockey League on käynyt läpi tukun mielenkiintoisia uudistuksia. Tällä kertaa mukana on aikaisempaa vähemmän joukkueita, jonka toivotaan myös nostavan otteluiden ja turnauksen tasoa.

Mukaan on valittu 32 joukkuetta, joten määrä on tippunut peräti 16 joukkueella viime kaudesta 2016-2017-.

Viime kauden mestari oli Frölunda Indians, joka lähtee varmasti raivoisasti puolustamaan tätä arvokasta pyttyä. Seuraavaksi voit katso fiilistelyvideon tulevasta Champions Hockey League kaudesta 2017-2018!

CHL stream

CHL otteluohjelma: suomalaisten tulevat ottelut

Koko kauden CHL-otteluohjelman voit katsoa virallisilta sivuilta, jotka löydät tästä klikkaamalla.

Tietoa Jääkiekon mestarien liigasta:

CHL live stream ja tietoa turnauksesta: Championship Hockey League eli suomeksi Jääkiekon Mestarien Liiga on Eurooppalaisten jääkiekkoseurojen välinen seurajoukkueiden turnaus. Turnausta pelattiin ensimmäisen kerran 2008-2009 ja se otti aikaisemman European Champions Cupin paikan kovimpana jääkiekkoseurojen turnauksena ja korvasi samalla tämän aikaisemman turnauksen. Ensimmäisen mestaruuden voitto Zurich Lions. Ensimmäisen kauden jälkeen turnaus jäi kuitenkin tauolle. Uudestaan sitä alettiin pelata 2014-2015 kaudella.

Tähän turnaukseen osallistuu nykyään seuroja ympäri Eurooppaa, ja mukaan pääsee aina 32 parasta joukkuettta. Jääkiekkoseuroja tulee aina kuudesta perustajamaasta eli Ruotsista, Itävallasta, Saksasta, Suomesta, Sveitsistä ja Tsekeistä. Lisäksi nykyään turnauksessa pelaa joukkueita myös muista Euroopan maista, ja kaudella 2016-2017 mukana oli joukkueita esimerkiksi Ranskasta, Tanskasta, Englannista, Valko-Venäjältä, Puolasta, Norjasta ja Slovakiasta. Kaikki kovimmat Eurooppalaiset kiekkomaat ovatkin siis jo mukana turnauksessa.

Jääkiekon mestarien liigaa pelataan samalla tavalla kuin jalkapallon vastaavaa ja turnaus käynnistyy 4-joukkueen kaksinkertaisten alkulohkojen kautta. 2 parasta joukkuetta pääsee jatkoon, jonka jälkeen käynnistyy pudotuspelit. 1. kierroksen jälkeen pelataan neljännesvälierät, sitten puolivälierät, sitten välierät ja lopulta aina helmikuussa finaaliottelu.

Champions Hockey Leaguen suosio on kasvanut vuosien varrella, ja erityisesti ilmaiset suorat lähetykset ovat tehneet siitä helposti lähestyttävän jääkiekko-turnauksen suomalaisille katsojille. Seuraavalla kaudella eli kaudella 2017-2018 toivomme, että suomalaiset joukkueet menestyisivät tätä vuotta paremmin. Kaudella 2016-2017 yksikään suomalaisjoukkue ei yltänyt puolivälieriin, joten menestys oli heikkoa. Tällä hetkellää näyttääkin siltä, että ruotsalaisen joukkue nappaa tänäkin vuonna mestaruuden, sillä finaalissa kohtaavat Frölunda ja Sparta Praha.

CHL suorana netissä: ottelut koko ruudulta

Postimerkistä – koko näytön tilaan: Unibet rajoittaa striimiensä kokoa tarjotakseen mahdollisimman kattavan valikoiman eri urheilutapahtumia. Mobiilissa tämä ei ole ongelma, eikä aktiivisen live-pelaamisenkaan kohdalla. Jos kuitenkin pääasiallinen tarkoituksesi on nauttia ottelusta, on meillä takataskussa useampi kikka, jolla maksimoit katselukokemuksen tuottaman ilon!

Kaikista nopein tapa on todella yksinkertainen, paina näppäinyhdistelmää: ctrl & + samanaikaisesti. Tällä saat zoomattua striimin koon suuremmaksi ja näet lähes koko näytöltä valitsemasi urheilutapahtuman. Voit myös päivittää sivuston tämän toimenpiteen jälkeen jolloin kuva tarkentuu suurempana. 

Katso CHL live stream netissä ja toivottavasti nautitte ohjeistamme CHL stream lähetyksiin!