El Clasico live stream: Real Madrid – Barcelona 23.12 näkyy ilmaiseksi Unibet TV:n kautta! Avaa tili alla olevasta laatikosta ja katso Real Madrid – Barcelona live stream ilmaiseksi netissä. Tilin avaamalla näät myös jatkossa La Liga ottelut netissä ilmaiseksi. Siirry tästä lähetykseen!

Huom! Real Madrid – Barcelona live stream jo 23.12.2017 klo 14.00!

El Clasico ilmaiseksi

Katso Real Madrid – Barcelona live stream

Unibet tarjoaa uusille pelaajilleen 10€ ilmaisvedon, ja 200€ bonuksen El Clasicoon.

Katso El Clasico live stream 23.12.2017 suorana netistä Unibet TV:n kautta ja hyödynnä samalla riskitön 10€ mobiiliveto!

Ottelussa pelataan elämää suuremmista asioista, kun Maailman kaksi suurinta lyövät sapelinsa yhteen! El Clasico pelataan siis 23.12 launtaina ja tämä suurseurojen kohtaaminen on yksi maailman seuratuimmista ja rakastetuimmista otteluista!

Otteluun sekoittuu maailman upeimman jalkapallon lisäksi aimo annos historiaa ja politiikkaa, ja ottelun latauksen voi aistia kotistudioon asti. 

Real Madrid Club de Fútbol ja Futbol Club Barcelona ovat yhteenlasketusti voittaneet 55 Espanjan mestaruutta ja tehneet vuosien saatossa seurojensa nimet tunnetuiksi jokaisella mantereella.

Katso siis ottelu launtaina 23.12 ja ole mukana kun jalkapallo historiaa kirjoitetaan! Näissä otteluissa nimittäin sattuu ja tapahtuu, niin sian päiden heitoista pelaajien sekoamisiin! El Clasico live stream  netissä Unibet tv:n kautta ilmaiseksi ja nauti ottelusta uskomattoman tervetuliasbonuksen kanssa!

El Clasico ilmaiseksi

Katso El Clasico live stream netissä

Pelien peli, eli Real Madrid – Barcelona on taas käsillä. Ottelussa kohtaavat kaksi Espanjalaisen jalkapallon jättiläistä ja uskomattoman tarinan omaavaa joukkuetta. Katalonia vs Espanja, kapinalliset vs kunnon kansa ja sorrettu vs sortaja. Jokaiselta jalkapallon seuraajalta löytyy oma suosikki tähän kohtaamiseen, eikä matsi tule varmasti jättämään ketään kylmäksi.… Juuri tämän takia ottelu harvoin päättyykään tasapeliin.

  • Katsotaan, miten ottelussa käy 23.12.2017 lauantaina klo 14.00!

Katso El Clasico stream netissä ilmaiseksi!

Unibet Tv:n live streamin kautta näät El Classicon suorana. Avaa tili välittömästi ja varmista, että ottelu näkyy kotikoneeltasi! 

  1. Kirjaudu pelitilillesi tai rekisteröidy käyttäjäksi!
  2. Varmista, että tililläsi on ainakin hieman pelirahaa (alle eurokin riittää)
  3. Valitse etusivun valikosta vedonlyönti-osio
  4. Scrollaa vedonlyöntiosio-sivustoa alaspäin, jolloin vasemmalla puolella tulee näkyviin otsikko “Ekstrat”
  5. Ekstrat otsikon alta löydät Unibet TV:n
  6. Klikkaamalla Unibet TV painiketta, pääset selaamaan tarjontaa päivä- ja viikkotasolla, sekä lajikohtaisesti.
  7. Valitse ottelu Unibetin vedonlyötilistalta launtaina 23.12.2017 kello 141.00
  8. Katso El Clasico netissä suorana ja ilmaiseksi

Katso El Clasico live stream 23.12!

Kokosimme alle lyhyen infopaketin Real Madridin ja FC Barcelonan viimeisimmistä otteluista, sarjataulukosta ja muista mielenkiintoisista tietolähteistä. Tämän osion tiedot auttavat varmasti punnitsemaan esimerkiksi sitä, mitä pelilapulle kannattaa merkata ja mitä yllätyksiä ottelussa mahdollisesti voidaan nähdä. Lisätietoa suosittelemme etsimään esimerkiksi seuraavista luotettavista lähteistä:

La Ligan viralliset kotisivut, josta löydät valtavan määrän dataa ja tietoa molemmista joukkueista, loukkaantumisista ja kaikesta muustakin La Ligaan liittyvästä. Siirry sivuille tästä.

Real Madridin virallisilta kotisivuilta saat takuulla tuoreimmat joukkueeseen liittyvät uutiset ja jos seuran historia kiinnostaa suosittelemme tarkastamaan tämän sivuston annin.

FC Barcelonan viralliset kotisivut tarjoavat niin ikään valtavan määrän tuoreinta joukkueseen liittyvää tietoa ja jos seuran historia ja muut knoppitiedot kiinnostavat tarkasta tämä sivu.

La Ligan sarjataulukko

[soccer-info id=’1′ type=’table’ width=’600′ /]

Katso El Clasico live stream, El Clasico netissä

Katso Real – Barca live stream -lähetys isommalta ruudulta

Unibet rajoittaa lähetyksen kokoa, jotta se pystyy tarjota ilmaiseksi El Clasicon asiakkailleen. Mobiililaitteilla tämä ei ole ongelma ja näät puhelimen näytöltä striimin koko ruudun leveydeltä, mutta jos katsot lähetystä kotikoneeltasi tarjoamme kaksi helppoa kikkaa katselukokemuksen parantamiseen.

Helppo ohje
Nopein ja samalla helpoin tapa live stream -lähetyksen koon muuttamiseen on seuraava: paina näppäinyhdistelmä CTRL ja + samanaikaisesti pohjaan tai paina CTRL painiketta ja scrollaa hiirellä ylöspäin. Tällä kikalla saat suurennettua El Clasico live stream -lähetyksen ja näet ottelun nyt lähes koko ruudun leveydeltä. Muista päivittää sivu painamalla F5 edellä mainitun toimenpiteen jälkeen, jolloin live streamin kuva tarkentuu. Jos tämä ei kuitenkaan jostain syystä toimi, niin tsekkaa seuraava video tai siirry sen alla olevaan kappaleeseen.
Täydellinen kuva
Avaa Unibet sivusto ja klikkaa sitten itsesi vedonlyöntiosioon, jonka jälkeen valitse  live-stream osiota ja katso El Clasico live stream. Klikkaa avautuvan live streamin oikeasta alakulmasta painiketta, jolla saat live streamin avautumaan omaan ikkunaansa. Kopioi tämän uuden avautuvan ikkunan URL-osoite ja liitä URL esim. notepadille, jotta voit muokata osoitetta. Kopioimastasi URL-osoitteesta löydät kohdan 512&height. Muokkaa kyseistä kohtaa vaihtamallla se muotoon 1920&height. Tee sama toimenpide kohdalle, jossa lukee 288&resizable ja vaihda se muotoon 1080&resizable. Muokkaamisen jälkeen kopioi URL ja palaa takaisin web-selaimeen ja Unibetin sivustolle, ja varmista, että olet edelleen sisään kirjautuneena. Avaa sen jälkeen uusi välilehti ja liitä aiemmin muokkaamasi URL-osoite uuteen välilehteen ja paina Enter. FC Barcelona – Real Madrid live stream on edelleen samassa koossa, joten tuplaklikkaa välilehteä. Toimintavalikko avautuu ja valitse näytä kaikki ja El Clasico live stream on nyt monta kertaa isompi kuin alkuperäinen live stream.

Muista, että saat Unibetin kautta ottelun aikana myös 10€ riskittömän ilmaisvedon! Avaa tili alla olevasta laatikosta ja siirry sen jälkeen vedonlyöntiosioon ja klikkaa auki pelikohde tai scrollaa alaspäin ja etsi Unibet TV laatikko

Katso El Clasico live stream, FC Barcelona - Real Madrid live stream

Nauti El Clasico live stream ilmaiseksi netistä!