HK Plzen – HPK 29.8.: CHL Live Stream – Katso ilmaiseksi Hämeenlinnan HPK:n tulevan kauden kaikki CHL-matsit suorana netissä. Me tarjoamme yksinkertaiset ja helpot ohjeet jääkiekon katseluun ilmaiseksi ja suorana netissä. Tältä sivulta löydät kaiken mitä tarvitset Jääkiekon Mestarien Liigan seuraamiseen!

Katso CHL-stream lähetykset näin:

chl live stream

HPK:n CHL-otteluiden  katsominen suorana onnistuu Unibetin TV-suoratoistopalvelun avulla. Seuraavaksi kerromme helpot ohjeet miten näet jatkossa kaikki HPK:n CHL-ottelut suorana ilman turhia kikkailuita tai kuluja. Ottelut toimivat erinomaisesti myös mobiilissa!

Lue yksinkertaiset ohjeet CHL:n katseluun:

  • Klikkaa tästä ja avaa tili Unibetillä!
  • Tilin avaaminen onnistuu minuuteissa ja rahansiirrot ovat turvallisia kotimaisen verkkopankin kautta
  • Valitse ottelulistalta haluamasi CHL-ottelu ja klikkaa vihreää TV-merkkiä
  • Suora lähetys käynnistyy välittömästi ja näet Tapparan, HPK:n, Pelicansin ja Kärppien matsit kauden loppuun asti!
  • Uskomattoman helppoa ja katselu vaatii ainoastaan 10€ pantin, ja näet kaikki matsit 29.8 alkavalla jääkiekon mestarien liigan kaudella. Klikkaa nyt itsesi peleihin alapuolen laatikosta!
  • Katso HK Plzen – HPK klo 18.00 alkaen.

Nordicbetin suorat CHL live stream -lähetykset


Nordicbetti tarjoaa virallisena yhteistyökumppanina ottelut suorina lähetyksinä. Näet kaikki Jääkiekon mestarien liigan ottelut aina suorina lähetyksenä. Avaa siis tili ja katso lätkää jatkossa ilmaiseksi.

Nordicbetin ohjeet:

  1. Avaa uusi pelitili tai kirjaudu sisään NordicBet -tilillesi
  2. Tee haluamasi talletus kotimaisen verkkopankin avulla nopeasti!
  3. Etsi haluamasi HPK:n CHL ottelu ja näe matsi suorana netissä!
  4. Klikkaa CHL live stream ottelut ja Nauti ottelusta!

HPK ja CHL-ennakot

CHL is BACK! Suomen mestari vuosimallia 2019, eli HPK avaa sen Tsekkiläisen Plzenin vieraana. HPK on uudistunut voimakkaasti mestaruusvuotensa jälkeen, sillä se menetti kymmenkunta avainpelaajaansa suurempiin seuroihin. Tilalle Kerho on saanut muutamia hyviä pelureita, etunenässä voinee mainita Elmeri Erosen, Joona Voutilaisen ja Cody Kunykin nimet.

 Kerho pelaa tunnetusti taitokiekkoa ja samaa voi sanoa Tsekin ylpeydestä. Luvassa on siis erittäin hyvää jääkiekkoa, jossa tsekkiläisillä on hienoinen etu puolellaan. Plzen pelaa kotonaan ja joukkue ei ole uudistunut siinä määrin missä Kerho. Tätä matsia ei missaan nimessä kannata missata.