Katso jääkiekkoa netissä ilmaiseksi: Lätkää netissä! Katso jatkossa jääkiekkoa netistä suorana ilmaiseksi live stream -lähetysten avulla! Jääkiekko live stream todelliselle penkkiurheilijalle tarjoaa Unibet ja Bet365! Katso alempaa molempien huikea tarjonta.

Jääkiekko streamitJääkiekko streamit ovat Unibetin vahvuus! Unibet tv:n jääkiekko-tarjontaa hieman tarkemmin: NHL, KHL, CHL, SHL ja monta muuta (Pyydämme huomioimaan, että NHL ja KHL lähetykset eivät näy Suomessa, joskin geoblokkien poistopalveluiden avulla katsominen voi onnistua). CHL ja SHL ovat kuitenkin molemmat varsin rautaisia konsepteja ja tarjoavat kosolti viihdettä! (Klikkaamalla liiga-tekstejä näät myös päivittäiset vetokohteet ja unibet tv lähetykset!) Päivittäisin tarjonnan voi aina tsekata Unibet TV:n kätevästä livekalenterista.

Katso jääkiekkoa netissä ilmaiseksi: lue ohjeet katsomisen aloittamiseen!

 • Avaa pelitili klikkaamalla laatikkoa
 • Talleta väh. 10€. Jääkiekon katselu ei vaadi vetojen asetusta, muista kuitenkin pitää 1 sentti varoja pelitillä.
 • Pelitilin avaamisen jälkeen saat 100% vedonlyöntibonuksen aina 200€ asti (4x kierrätys 1,40 min.kertoimella)
 • Saat myös 10€ riskittömän mobiilivedon. Lataa mobiilisovellus, ja näät puhelimella myös ottelut!
 • Jääkiekkoa voit katsoa, kun vedonlyöntikohteen vieressä on ”Unibet TV”-logo. Klikkaamalla saat lähetykset auki.
 • Avaa pelitilisi jo tänään!
Avaa tili ja katso lätkää!Samalla pääset nauttimaan 100%+10€ bonuksesta!

Katso jääkiekkoa netissä ilmaiseksi!

Jääkiekko live streamBet 365:n Jääkiekko live stream tarjonta on nätti! Pääset katsomaan lähes ilmaiseksi suoria lähetyksiä niin DHL:stä, SHL:stä ja muista liigoista! Ainoana ehtona on, että sinulla tulee olla pelitilillä varoja tai vaihtoehtoisesti olet asettanut vedon 24h sisällä. Pystyt valitsemaan Bet365 laajasta valikoimasta haluamasi ottelun joita on päivittäin tarjolla valtava määrä! Bet365 streamit näkyvät niin PC:n, Tabletin tai matkapuhelimen kautta ja et tarvitse striimien pöyrittämiseen huippu nopeaa verkkoyhteyttä. Lisäksi nörtti osaa varmaan rikkoa geoblokit, jolloin tarjontaa lisäävät NHL ja KHL streamit! Jääkiekkoa netistä on siis tarjolla Bet365:n kautta!

Avaa tili ja katso lätkää!Samalla pääset nauttimaan 100%bonuksesta! 

Katso jääkiekkoa netissä ilmaiseksi: Lätkää netissä!

Näet jatkossa seuraavat sarjat ilmaiseksi. Otteluiden katsominen ei maksa mitään, ja pääset nauttimaan otteluista vuoden ympäri. Ottelut näkyvät suorina lähetyksinä ja voit samalla betsata. Katselu onnistuu kuitenkin myös ilman vetojen asettamista. Tämä tarkoittaa sitä, että jo minimitalletuksella saat vuosiksi katseluoikeuden parhaimpiin jääkiekon sarjoihin!

NHL on kaikista kovin lätkäliiga. Sen otteluiden katselu onnistuu, jos osaat hiukan kikkailla ja siirtää IP:osoitetta esimerkiksi britteihin. Tämä vaatii hiukan työtä, mutta kuka tahansa voi sen tehdä. NHL-ottelut tarjoavat parasta lätkää ja parhaimpien huippupelaajien, kuten Patrik Laineen väläytyksiä. Änäri on jääkiekon kuningasliiga, ja täytyy sanoa, että matsien betsaaminen on myös erittäin hauskaa. Pienempi kaukalo takaa enemmän vauhtia ja maaleja, jos sitä vertaa esimerkiksi kotoiseen Liigaan.

KHL on äiti Venäjän lahja jääkiekolle. Tämä öljyrahalla ja oligarkien varoilla toimiva erikoisuus kerää joukkueita, niin Euroopasta kuin Kiinastakin asti. Suomalaiset ovat päässeet seuraaman KHL otteluita, kun Jokerit siirtyi itään. Ottelut ovat kieltämättä kovatasoisia, mutta joukkueet ovat taas usein värittömiä ja hajuttomia. Onneksi pelin taso pelastaa paljon!

SHL on kovatasoinen Ruotsin kansallinen jääkiekkoliiga, joka dominoi Eurooppalaista kiekkoilua. Tämä käy ilmi esimerkiksi siitä, että vuodesta toiseen CHL-finaalissa pelaa ruotsalainen joukkue. Sarjan pelit ovat kovatasoisia, ja monessa joukkueessa vilisee suomalaisia lätkänpelaajia.

DHL on Saksan kansallinen lätkäliiga, jonka ottelut tarjoavat kelpoviihdettä kenelle tahansa jääkiekon ystävälle. Mukana on myös suomalaisia jääkiekkoilijoita, joten voit seurata kotimaisten pelaajien otteluita nyt myös Saksan liigassa. Lisäksi sarjan taso on vuosien saatossa noussut, joten sen katsominen kannattaa!

Jääkiekon Mestarien Liiga on Eurooppalaisten jääkiekkoseurojen yhteinen arvoturnaus, jossa pelataan epävirallisesta Europaan herruudesta. Mukana on 48 joukkuetta kaikista Europaan kiekkomaista. Ottelut ovat viihdyttäviä, ja pääset katsomaan esimerkiksi, miten puolalaiset tai britit pärjäävät jääkiekossa. Kaikki ottelut näkyvät Unibet TV:n kautta ilmaiseksi aina finaaliin asti. Lisätietoa CHL live stream otteluista saat tästä.

Katso jääkiekkoa netissä ilmaiseksi live streamien avulla!

OHJEET: Unibet tv:n striimin käyttämiseen

Unibet tv livestreamin ansiosta voit saat sadat jääkiekko streamit kotisohvallesi suorana! Pidä huoli, että pelitililläsi on edes yksi sentti tai olet betsannut viimeisen 24 tunnin aikana. Ilman näitä jalkapallo striimit eivät sinulle näy! Live-stream pelit näytetään kalenterissa TV-kuvakkeen kanssa ja kalenteriin pääset painamalla tästä! 

 1. Kirjaudu pelitilillesi tai rekisteröidy käyttäjäksi!
 2. Varmista, että tililläsi on ainakin hieman pelirahaa (alle eurokin riittää)
 3. Valitse etusivun valikosta vedonlyönti-osio
 4. Scrollaa vedonlyöntiosio-sivustoa alaspäin, jolloin vasemmalla puolella tulee näkyviin otsikko “Ekstrat”
 5. Ekstrat otsikon alta löydät Unibet TV:n
 6. Klikkaamalla Unibet TV painiketta, pääset selaamaan tarjontaa päivä- ja viikkotasolla, sekä lajikohtaisesti.
 7. Ei muuta kun nauttimaan katselukokemuksesta
 8. Jos haluat ohjeet Unibet Tv koko näytön tilaan niin paina tästä!
Avaa tili ja katso lätkää!Samalla pääset nauttimaan 100%+10€ bonuksesta!

OHJEET: Bet 365:n striimin käyttämiseen

Bet365:n jääkiekko streamit toimimaan ja vaimo vaihtoon, sillä et tule muuta tekemään kuin tuijottamaan näitä! Ainoana ehtona on, että tililläsi on edes sentti paalua tai olet betsannut viimeisen 24h aikana!

 1. Kirjaudu pelitilillesi tai rekisteröidy käyttäjäksi!
 2. Varmista, että tililläsi on ainakin hieman pelirahaa (alle eurokin riittää)
 3. Valitse etusivun päävalikosta live stream-osio
 4. Tsekkaa tarjontaa ja valitse haluamasi Jääkiekko streamit
 5. Ei muuta kun nauttimaan katselukokemuksesta
 6. Jos haluat Bet365 striimin koko näytön tilaan lue ohjeet tästä!
Avaa tili ja katso jääkiekkoa netistä!Samalla pääset nauttimaan 100%bonuksesta!

Näin katsot jääkiekkoa netistä -ohjeen tarjosi livematsit.com: Tarjoamme ohjeet urheilun ilmaiseen seuraamiseen ja valikoimista löytyy esimerkiksi seuraavia artikkeleita:

Katso jääkiekkoa netissä ilmaiseksi – ei maksa mitään!