Makwan Amirkhani – Arnold Allen stream 18.3 UFC Fight Night 107: Katso Makun ottelu suorana netissä ja näe kun Amirkhani kohtaa Arnold Allenin vapaaotteluhäkissä. Tältä sivulta löydät helpot ohjeet siihen, miten Amirkhanin ottelun näkee netissä suorana ilmaiseksi live stream lähetyksen avulla. Me nimittäin voimme yksinoikeudella tarjota kuukaudeksi ilmaiseksi Viaplay katselukoodin, jolla näet tämän UFC Fight night 107 tapahtuman ja myös muuta urheilua. Lue seuraavaksi ohjeet siitä, miten saat Makwanin ja Allenin streamin näkymään. Ottelusta on tulossa mielenkiintoinen, sillä Maku vastustaja Allen on myös oiva ottelija 11-1 saldollaan. Samassa illassa myös ilmainen Packalen – Diakiese stream!

Makwan Amirkhani stream: UFC Fight Night 107

Katso Makwan Amirkhanin ottelu suorana netissä 18.3 Arnold Allenia vastaan!

 

 

makwan stream, amirkhani live stream

Makwan Amirkhani – Arnold Allen stream

Betsafe tarjoaa  avaimet Amirkhanin live stream otteluihin ja näät UFC Fight night 107 tapahtuman ilmaiseksi netissä. Muista myös, että samassa illassa otellaan Teemu Packalen – Marc Diakiese, ja ottelun näyt myös suorana netissä. Tätä tarjousta et saa muualta! 

Lue seuraavaksi ohjeet, millä varmistat katseluoikeudet.

  • Avaa pelitili tästä tai tältä Betsafelle
  • Tee 15 euron talletus. Ja saat samalla 15 euron riskittömän vedon pelitilillesi.

Makwan Amirkhanin ottelut suorana netissä:

Makwan amirkhani aloitti kamppailu-urheilunsa vapaapainissa ja kreikkalais-roomalaisessa painissa. Ensimmäisen MMA-ottelun Amirkhani otti ammattilaisena lokakuussa 2010 ja vuosien 2010-2014 ottelusaldoksi tuli 12 ottelua ja 10 voittoa. UFC debyytin Amirkhani otteli 24. tammikuuta 2015 ja tyrmäsi vastustajansa Andy Oglen kahdeksassa sekunnissa.

Seuraavassa UFC ottelussa Amirkhani kuristi puolentoista minuutin jälkeen UFC-kehässä meksikolaisen Masio Fullenin ja kolmannessa ottelussaan Makwan voitti yksimielisillä tuomaripäätöksellä Mike Wilkinsonin. Näistä syystä kannattaa olla ajoissa valmiina kun seuraava MR. Finlanda eli Amirkhani live stream lähtee UFC tapahtumassa käyntiin! Tällä kertaa Amirkhani kohtaa häkissä Arnold Allenin.

Ottelut 15
Voitot 13
– tyrmäyksellä 1
– luovutuksella 10
– päätöksellä 2
Tappiot 2

Muista katsoa Makwanin ottelu Allenia vastaan suorana netissä 18.3!

Livematsit.com suosittelee ehdottomasti käyttämään hyödyksi Betsafen ja livematsit.comin tarjoaman Viaplayn 1kk katselukoodin, jonka avulla näät Amirkhanin ottelun ja Packalenin ottelun UFC Fight Night 107 illassa! Muista katsoa ainakin Makwan Amirkhani – Arnold Allen stream suorana ilmaiseksi netissä. Tämän lisäksi tarjoamme neuvoja esimerkiksi Whyte – Helenius stream lähetyksiin ja muuhun kampppailu-urheiluun.