Live Stream

Live stream – eli urheilua suorana netissä! Me neuvomme, miten voit jatkossa katsoa parhaita urheilutapahtumia ja huippu liigoja täysin ilmaiseksi netin välityksellä. Tältä sivulta löydät uusimmat ottelut ja tulevat urheilutapahtumat. Sivuilta löydät ohjeet esimerkiksi CHL jääkiekon, KHL playoffien, Bundesliigan, Espanjan La ligan ja Serie A:n katselun. Livematsit.com neuvoo sivuillaan myös, miten voit katsoa jalkapalloa, jääkiekkoa, koripalloa ja vaikkapa lentopalloa ilmaisten stream-lähetysten avulla. Lisäksi me neuvomme sinua, kun haluat katsoa Robert Heleniuksen otteluita suorana, mutta ilmaiseksi tai sinua kiinnostaa suomalaisten UFC-ottelijoiden Makwan Amirkhanin ja Teemu Packalenin otteluiden katsominen ilmaiseksi.

Live stream – ilmaiset urheilulähetykset suorana!

Katso urheilua netistä ilmaiseksi ja säästä riihikuivaa käteistä! Livematsit.com tarjoaa ohjeet siihen miten homma toimii! Tarjolla on joka päivä kymmeniä tai jopa satoja lähetyksiä katsottavaksi ja näet suurten lajien lisäksi esimerkiksi myös snookeria ja dartsia. Seuraavaksi kehotamme tutustumaan sivuihimme, ja valitsemaan artikkelit, joista saat tarvittavat neuvot suorien lähetysten katsomiseen sekä live stream-lähetysten säätämiseen koko ruudun leveydelle. Valitse nyt ottelu, ja aloita ilmainen katselu!

KHL stream – playoffit ilmaiseksi netissä!

KHL stream – playoffit ilmaiseksi netissä: KHL stream ottelut nyt suorina lähetyksinä meidän ohjeilla täysin ilmaiseksi kuukauden ajaksi. KHL:n playoffit käynnistyvät maantaina 21 helmikuuta, kun ensimmäinen pudotuspelikierros käynnistyy!
Read More

Fribourg – Kalpa stream 8.11 klo 20:45

Fribourg – Kalpa stream 8.11 klo 20:45: (CHL Playoff live stream) Kalpa oli ensimmäisessä osa-ottelussa ajoittain pahoissa vaikeuksissa ja ei onnistunut ratkaisemaan kotihallissaan ottelua, vaan matsi päättyi 1-1
Read More