Barcelona – Athletic Bilbao stream: Copa Del Rey ilmaiseksi

Katso Barcelona – Athletic Bilbao stream: Copa Del Rey ilmaiseksi stream: Copa Del Rey ilmaiseksi – 11.1 alkaen klo 22:15 CET

Katso Copa del Rey ilmaiseksiKatso Barcelona – Athletic Bilbao Copa Del Rey-ottelu ilmaiseksi suorana netissä! Tarjolla myös kaikki tulevat ottelut ja finaali Unibet TV:n kautta. Nyt kannattaa avata Uninbetille pelitili, sillä näät jatkossa ilmaiseksi Copan lisäksi myös La Liga ottelut, kuten El Clasicon ja muut Euroopan huippusarjat ja CHL ottelut. Pelitilin avaamalla saat myös 100% vedonlyöntibonukset käyttöösi aina 200€ asti ja lisäksi 10 euron riskittömän mobiilivedon. Ottelut saat näkyviin, kun avaat pelitilin alla olevasta painikkeesta. Jatkossa kannattaa pitää pelitilillä vähintään 0.01 euroa, niin Unibet TV:n tarjonta on aina käytössäsi. Scrollaamalla alas löydät myös ohjeet siitä, miten saat Unibet TV:n näkymään kokonaiselta ruudulta!

Avaa tili ja katso matsit!100%+10€ bonus samalla!

Barcelona – Athletic Bilbao live stream 1.1

Copa del Rey ottelussa kohtaavat FC Barcelona ja Athletic Bilbao. Barcelona on selkeä ennakkosuosikki, vaikkakin sen peli ei ole kulkenut aivan entiseen malliin La Ligassa. Esimerkiksi El Clasico antoi viitteitä siitä, että tästä kaudesta voi tulla kotimaan kentillä hankala, sillä Real oli näistä kahdesta joukkueesta selkeästi parempi. Vastustajalla Athletic Bilbaolla on kuitenkin kova iltapuhde edessään, sillä Camp Nou:alta ei pisteitä helposti vierasjoukkeet mukaansa nappaa. Ottelu alkaa 22.15 CET ja sen näkee Unibet TV:n Copa Del Rey lähetyksenä täysin ilmaiseksi, joten pelitilin avaaminen kannattaa ehdottomasti. Siirry Unibetin sivuilla vedonlyöntiosioon ja valitse valikosta Copa, ja paina vihreää Unibet TV-painiketta, niin suora lähetys käynnistyy automaattisesti.

Avaa tili ja katso ottelu!100%+10€ bonus samalla!

Katso Barcelona – Athletic Bilbao ilmaiseksi!

Katso Copa del Rey ilmaiseksi

Katso Copa del Rey ilmaiseksi näin!

Kirjaudu pelitilillesi tai rekisteröidy käyttäjäksi!Unibet TV:n avulla Copa del Rey live stream ilmaiseksi netissä! Sinulla on vain oltava varoja Unibet-tililläsi tai sinun on tullut asettaa veto viimeisen 24 tunnin aikana. Live stream Copa del Rey ottelut näytetään kalenterissa TV-kuvakkeen kanssa ja kalenteriin pääset painamalla tästä! 

  1. Varmista, että tililläsi on ainakin hieman pelirahaa (alle eurokin riittää)
  2. Valitse etusivun valikosta vedonlyönti-osio
  3. Scrollaa vedonlyöntiosio-sivustoa alaspäin, jolloin vasemmalla puolella tulee näkyviin otsikko “Ekstrat”
  4. Ekstrat otsikon alta löydät Unibet TV:n
  5. Klikkaamalla Unibet TV painiketta, pääset selaamaan tarjontaa päivä- ja viikkotasolla, sekä lajikohtaisesti.
  6. Valitse: Barcelona – Athletic Bilbao live stream
  7. Ei muuta kun nauttimaan katselukokemuksesta
Avaa tili ja katso otteluita ilmaiseksi!Samalla pääset nauttimaan 100%+10€ bonuksesta!

Lue ohjeet miten muutat Unibet TV:n koko näytön tilaa

Unibet rajoittaa striimiensä kokoa tarjotakseen mahdollisimman kattavan valikoiman eri urheilutapahtumia. Mobiilissa tämä ei ole ongelma, eikä aktiivisen live-pelaamisenkaan kohdalla. Jos kuitenkin pääasiallinen tarkoituksesi on nauttia ottelusta, on meillä takataskussa useampi kikka, jolla maksimoit katselukokemuksen tuottaman ilon! Katso live streamit koko ruudun leveydeltä!

Kaikista nopein tapa on todella yksinkertainen, paina näppäinyhdistelmää: ctrl & + samanaikaisesti. Tällä saat zoomattua striimin koon suuremmaksi ja näet lähes koko näytöltä valitsemasi urheilutapahtuman. Voit myös päivittää sivuston tämän toimenpiteen jälkeen jolloin kuva tarkentuu suurempana. Jos tee-se-itse ei kuitenkaan ole juttusi ja arvostat laatua on alla kirjallinen ohje ja linkki video-tutoriaaliin, sekä Unibetin sivuston oma kikka screenin suurentamiseen! Jos video ei auta niin klikkaa tänne ja luet step-by-step ohjeet!

Katso Barcelona – Athletic Bilbao

Copa del Rey live stream ilmaiseksi netissä – lähetykset saa näkymään myös Bet365:n kautta!

Barcelona - Athletic Bilbao live streamBet365 tarjoaa Copa del Rey live streamit ilmaiseksi netistä! Huikeimmat ottelut saat toimimaan tekemällä talletuksen muistaen samalla jättää tilille vähintää muutama sentti pelirahaa. Avaa tili siis heti ja nauti huippumatseista kotikoneeltasi, kännykästäsi tai tabletistasi. Bet365 laajasta valikoimasta löytyy jokaiselle hetkelle jotain seurattavaa ja pelattavaa ja live streamit pyörivät nätisti myös 3g tai 4g yhteyden avulla! Loistava lisä siis reissunpäälle! Lisäksi saat 100% bonuksen helpolla 3x kierrätyksellä!

Avaa tili ja katso urheilua jatkossa netistä!Samalla pääset nauttimaan 100%bonuksesta!

Muista katsoa Barcelona – Athletic Bilbao copa del rey live stream!

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *