Brondby IF – VPS stream 13.7 – Veikkaamalla suora lähetys käyntiin!

Brondby IF – VPS stream 13.7 – Veikkaamalla suora lähetys käyntiin! Nyt sinulla on mahdollisuus nähdä Vepsun ja Teemu Pukin Brondby IF:n välinen Europe Leaguen 2. kierroksen karsintaottelu suorana live stream-lähetyksenä. Eikä se vaadi kuin pelitilin ja talletuksen! Lisäksi voit katsoa torstaina 13.7 myös HJK:n europelin makedonialaista FK Shkendijaa vastaan.

Nyt on tarjolla harvinaista herkkua, sillä Vepsu lähtee tosissaan haastamaan Tanskan liigan kakkosjoukkuetta, joten tätä peliä ei kannata mistään hinnasta missata.

Katso Brondby IF – VPS stream 13.7 klo 19:30 näin:

Vepsun europelin katsominen onnnistuu helposti! Lue siis seuraavat ohjeet huolella:

  • Avaa pelitili Unibetille tästä klikkaamalla
  • Talleta tilille kotimaisen verkkopankin avulla haluamasi summa (min. 10€).
  • Voit katsoa aina Unibet TV:tä, jos pelitilläsi on 0.01€ varoja
  • Valitse pelikohdelistalta VPS:n euro-ottelu
  • Katso Brondby IF – VPS stream torstaina 13.7 klo 19:30!
  • Avaa nyt pelitili alla olevasta laatikosta!

VPS:n Eurooppaliiga otteluiden suorat LÄHETYKSET:

 Brondby IF - VPS

VPS onnistui upeasti 1. kierroksella, sillä se kaatoi kaksi kertaa ennakkosuosikkina olleen Olimpija Ljubljanan. Molemmissa otteluissa Vepsu näytti taktista osaamistaan ja vei vastustajan aseet, ja onnistui maalinteossa tappavalla prosentilla päästämättä maaliakaan. Tällä kertaa vastus kovenee, sillä vastaan astelee Tanskan liigan kakkosjengi, Brondby IF. Joukkue on suomalaisille varmasti tuttu, sillä joukkueessa pelaa kaikkien tuntema Teemu Pukki. Otteluparissa tanskalaiset ovat ennakkosuosikkeja, mutta VPS:ää ei kannata laskea ulos ennen ottelun pelaamista.

Myös illan toinen euro-ottelu eli FK Shkendija – HJK on katsottavissa Unibetin sivujen kautta klo 19.00 alkaen.

Pääset katsomaan VPS:n europelejä helposti ja maksutta nyt Unibetin erinomaisen suoratoistopalvelun avulla. Palvelun käyttäminen ei vaadi juuri kyseisen ottelun betsaamista, ja lisäksi pääset seuraamaan suomalaisia kiinnostavia jalkapallosarjoja ja esimerkiksi syksyllä alkavaa CHL-jääkiekkoa suorina lähetyksinä!

Muista kuitenkin torstaina keskittyä suomalaisjoukkueiden euro-otteluiden seuraamiseen, sillä luvassa on kaksi erittäin kiinnostavaa otteluparia, joista kummastakin voi suomalaiset hoitaa itsensä vielä Eurooppaliigan 3. karsintakierrokselle. Ilta alkaa HJK:n ja FK Shkendijan kohtaamisella ja jatkuu Vepsun ja Brondby IF:n välisenä taisteluna! Avaa siis pelitilisi nyt Unibetille!

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *