Jääkiekon Mestarien Liiga CHL 2019-2020 stream

Jääkiekon Mestarien Liiga CHL Playoffs 2019-2020 – Tipsit matsien maksuttomaan katseluun: Lätkän mestarien liiga eli Champions Hockey League tarjoaa tälläkin kaudella loistavaa jääkiekkoviihdettä suomalaisille tv-katsojille, sillä otteluiden katsominen on mahdollista älypuhelimella, tabletilla ja tietokoneella suoraan netissä! Tästä saamme kiittää muutamaa kansainvälistä yhtiötä! Tältä sivulta löydät ohjeet siitä, miten pääset itsekin nauttimaan maksuttomista CHL-lähetyksistä!

champions hockey league

CHL Live Stream 2019-2020 – Lätkämatsien maksuton katselu

Champions Hockey Leaguen matsien katsominen suorana onnistuu seuraavan suoratoistopalvelun avulla. Me suosittelemme lukemaan ohjeet tarkkaan ja sen jälkeen siirtymään eteenpäin alapuolella olevasta painikkeesta. Seuraavaksi kerromme helpot ohjeet matsien tsiigaamiseen

Lue yksinkertaiset ohjeet matsien live-lähetyksiin:

  • Klikkaa tästä ja avaa tili Unibetillä!
  • Tilin avaaminen onnistuu minuuteissa ja rahansiirrot ovat turvallisia kotimaisen verkkopankin kautta
  • Valitse listalta haluamasi Jääkiekon Mestarien Liigan matsi ja klikkaa vihreästä ”TV”-merkistä lähetys auki!
  • Muista, että lompakossa pitää olla 1 sentti varoja, jotta lähetykset pyörivät
  • Lätkän Mestarien Liigan playoffit alkaa 12.12.2019 Tapparan ja EV Zugin kohtaamisella klo 19.00!

Kausiennakko Jääkiekon Mestarien Liiga

Kausi 2019-2020 alkaa tälläkin kertaa elokuussa. Lue seuraavaksi lisätietoa jännittävästä kaudesta ja tsekkaa samalla otteluohjelma!

Kausi pelataan tänä vuonna 29. elokuuta alkaen, ja alkulohkot päättyvät lokakuussa. Finaali pelataan tuttuun tapaan sitten helmikuussa.

Tällä kaudella 2019-2020 koko Champions Hockey League jatkaa samalla kaavalla kuin viime vuonna.  Mukana on vähemmän joukkueita, jonka toivotaan myös nostavan otteluiden ja turnauksen tasoa.

Mukaan on valittu 32 joukkuetta, joten määrä on tippunut peräti 16 joukkueella viime kaudesta 2016-2017.

Viime kauden mestari oli HPK ja muut mukana olevat suomalaisjoukkueet ovat Tappara, Kärpät ja Lahden Pelicans. Playoffeihin pääsi ainoastaan Tappara.

One Comment

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *