CHL live stream Kärpät Lukko 19.1

CHL live stream Kärpät Lukko  19.1 alkaen klo 18:30

Tiistaina 19.1:

CHL live stream Kärpät Lukko

Oulussa pelataan 19.1.2016 klo 18:30 alkaen Kärpät – Lukko välierän toinen osa. Ensimmäinen osa päättyi Kärppien niukkaan voitoon 2-3. Kärpät aloitti väkevästi, mutta Lukko karkasti 2-0 johtoon. Kärpät tuli tasoihin Lasse Kukkonen ja Juho Keränen maaleilla ja ottelu ratkesi Kärppien Miro Aaltonen maaliin.

Kärpät ovat hakevat voittoa ja peli sujuu. Kotiyleisön tuki on takana ja on vaikea nähdä Lukon enään nousevan ohi. Pelattavaa kannattaa etsiä Kärppien suorasta voitosta, sillä voitto ennen täyttä aikaa takaa oikeuen järjestää finaali Raksilassa. Vierailijat lähtevät huonommista asetelmista ja on todennäköistä, ettei kiri enää riitä finaaliin.

Unibet TV:n lähetys alkaa 18:30, joten suosittelemme avaamaan pelitilin heti! Ottelusta on tulossa todella jännittävä ja tiistain jälkeen tiedämme kuka pelaa CHL finaalissa. Kaiken tämän näyttää Unibet TV:n CHL live stream lähetys. Ottelun saat näkymään avaamalla tilin boxia klikkaamalla, joka samalla ohjaa suoraan  otttelun kertoimiin. Lähetys käynnistyy painamalla vihreää Unibet TV merkkiä.

Avaa tili ja katso ottelu!100%+10€ bonus samalla!

CHL live stream Kärpät LukkoCHL finaali näkyy myös ilmaiseksi netissä! Unibet TV tarjoaa CHL finaalin live stream lähetyksen 9.2! Suomalaisjoukkue nähdään varmasti finaalissa, mutta 19.1 klo 18:30 alkean ratkeaa pelaako finaalissa Kärpät vai Lukko. Illan toisessa playoff-ottelussa nähdään Frölunda Indians ja HC Davos. Kyseinen ottelupari on melkoisen selvä peli, sillä Frölunda upotti HIFK:in pudottaneen Davosin jopa 0-5! Unibet TV tuon ottelun tv-lähetyksen alkaen 21:05! Avaa tili boksia klikkaamalla ja lue otteluiden ennakot scrollaamalla alaspäin!

Avaa tili ja katso matsit!100%+10€ bonus samalla!

CHL live stream Kärpät Lukko 19.1

CHL live stream Kärpät Lukko

Katso CHL live stream Kärpät Lukko  näin!

Unibet TV:n avulla katsot ottelun netissä! Sinulla on vain oltava varoja Unibet-tililläsi tai sinun on tullut asettaa veto viimeisen 24 tunnin aikana. Live stream CHL ottelut näytetään kalenterissa TV-kuvakkeen kanssa ja kalenteriin pääset painamalla tästä! 

  1. Kirjaudu pelitilillesi tai rekisteröidy käyttäjäksi!
  2. Varmista, että tililläsi on ainakin hieman pelirahaa (alle eurokin riittää)
  3. Valitse etusivun valikosta vedonlyönti-osio
  4. Scrollaa vedonlyöntiosio-sivustoa alaspäin, jolloin vasemmalla puolella tulee näkyviin otsikko “Ekstrat”
  5. Ekstrat otsikon alta löydät Unibet TV:n
  6. Klikkaamalla Unibet TV painiketta, pääset selaamaan tarjontaa päivä- ja viikkotasolla, sekä lajikohtaisesti.
  7. Ei muuta kun nauttimaan katselukokemuksesta
Avaa tili ja katso otteluita ilmaiseksi!Samalla pääset nauttimaan 100%+10€ bonuksesta!

Lue ohjeet miten muutat Unibet TV:n koko näytön tilaa

Unibet rajoittaa striimiensä kokoa tarjotakseen mahdollisimman kattavan valikoiman eri urheilutapahtumia. Mobiilissa tämä ei ole ongelma, eikä aktiivisen live-pelaamisenkaan kohdalla. Jos kuitenkin pääasiallinen tarkoituksesi on nauttia ottelusta, on meillä takataskussa useampi kikka, jolla maksimoit katselukokemuksen tuottaman ilon! Katso live streamit koko ruudun leveydeltä!

Kaikista nopein tapa on todella yksinkertainen, paina näppäinyhdistelmää: ctrl & + samanaikaisesti. Tällä saat zoomattua striimin koon suuremmaksi ja näet lähes koko näytöltä valitsemasi urheilutapahtuman. Voit myös päivittää sivuston tämän toimenpiteen jälkeen jolloin kuva tarkentuu suurempana. Jos tee-se-itse ei kuitenkaan ole juttusi ja arvostat laatua on alla kirjallinen ohje ja linkki video-tutoriaaliin, sekä Unibetin sivuston oma kikka screenin suurentamiseen! Jos video ei auta niin klikkaa tänne ja luet step-by-step ohjeet!

Kärpät Lukko CHL live stream

CHL Playoffit live stream ilmaiseksi netissä -lähetykset saa näkymään myös Bet365:n kautta!

CHL live stream Kärpät LukkoBet365 tarjoaa CHL live streamit ilmaiseksi netistä! Huikeimmat ottelut saat toimimaan tekemällä talletuksen muistaen samalla jättää tilille vähintää muutama sentti pelirahaa. Avaa tili siis heti ja nauti huippumatseista kotikoneeltasi, kännykästäsi tai tabletistasi. Bet365 laajasta valikoimasta löytyy jokaiselle hetkelle jotain seurattavaa ja pelattavaa ja live streamit pyörivät nätisti myös 3g tai 4g yhteyden avulla! Loistava lisä siis reissunpäälle! Lisäksi saat 100% bonuksen helpolla 3x kierrätyksellä!

Avaa tili ja katso urheilua jatkossa netistä!Samalla pääset nauttimaan 100%bonuksesta!

CHL live stream Kärpät Lukko

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *