Katso CHL ottelut ilmaiseksi kaudella 2019-2020

CHL live stream lähetykset: Katso kauden 2019-20 kaikki ottelut ilmaiseksi netissä. CHL-kausi alkaa tänä vuonna 29.8.2019 ja jatkuu aina Helmikuun finaaleihin asti! Tältä sivulta löydät ohjeet siihen, miten näet suorina lähetyksinä suosikkijoukkueesi ottelut. Jääkiekon Mestarien Liigan otteluiden katsominen on ilmaista!

Katso CHL-stream lähetykset näin:

chl live stream

Näin näet ottelut
Jääkiekon mestarien liigan otteluiden  katsominen suorana onnistuu Unibetin TV-suoratoistopalvelun avulla. Seuraavaksi kerromme helpot ohjeet miten näet jatkossa kaikki CHL-ottelut suorana ilman turhia kikkailuita tai kuluja. Ottelut toimivat erinomaisesti myös mobiilissa

Lue yksinkertaiset ohjeet CHL:n katseluun:

  • Klikkaa tästä ja avaa tili Unibetillä!
  • Tilin avaaminen onnistuu minuuteissa ja rahansiirrot ovat turvallisia kotimaisen verkkopankin kautta
  • Valitse ottelulistalta haluamasi CHL-ottelu ja klikkaa vihreää TV-merkkiä
  • Suora lähetys käynnistyy välittömästi ja näet Tapparan, HPK:n, Pelicansin ja Kärppien matsit kauden loppuun asti!
  • Uskomattoman helppoa ja katselu vaatii ainoastaan 10€ pantin, ja näet kaikki matsit 29.8 alkavalla jääkiekon mestarien liigan kaudella. Klikkaa nyt itsesi peleihin alapuolen laatikosta!

Suorat CHL live stream -lähetykset


Näin näet ottelut 2.
Nordicbettin tarjoaa virallisena yhteistyökumppanina ottelut suorina lähetyksinä. Näet kaikki Jääkiekon mestarien liigan ottelut aina suorina lähetyksenä. Avaa siis tili ja katso lätkää jatkossa ilmaiseksi.

Helpot ohjeet:

  1. Avaa uusi tili tai kirjaudu sisään NordicBet -tilillesi
  2. Tee haluamasi talletus kotimaisen verkkopankin avulla nopeasti!
  3. Etsi haluamasi live streaming -ottelu
  4. Klikkaa CHL live stream ottelut ja Nauti ottelusta!

CHL kaudelle 2019/2020

CHL ottelut live stream

Kausi 2019-2020 alkaa tälläkin kertaa elokuussa. Lue seuraavaksi lisätietoa jännittävästä kaudesta ja tsekkaa samalla otteluohjelma!

Kausi pelataan tänä vuonna 29. elokuuta alkaen, ja alkulohkot päättyvät lokakuussa. Finaali pelataan tuttuun tapaan sitten helmikuussa.

Tällä kaudella 2019-2020 koko Champions Hockey League jatkaa samalla kaavalla kuin viime vuonna.  Mukana on vähemmän joukkueita, jonka toivotaan myös nostavan otteluiden ja turnauksen tasoa.

Mukaan on valittu 32 joukkuetta, joten määrä on tippunut peräti 16 joukkueella viime kaudesta 2016-2017.

Viime kauden mestari oli HPK ja muut mukana olevat suomalaisjoukkueet ovat Tappara, Kärpät ja Lahden Pelicans.

CHL stream

CHL otteluohjelma – Kaikki tulevat ottelut

Koko kauden CHL-otteluohjelman voit katsoa virallisilta sivuilta, jotka löydät tästä klikkaamalla.

Tietoa Jääkiekon mestarien liigasta:

CHL live stream ja tietoa turnauksesta: Championship Hockey League eli suomeksi Jääkiekon Mestarien Liiga on Eurooppalaisten jääkiekkoseurojen välinen seurajoukkueiden turnaus.

Turnausta pelattiin ensimmäisen kerran 2008-2009 ja se otti aikaisemman European Champions Cupin paikan kovimpana jääkiekkoseurojen turnauksena ja korvasi samalla tämän aikaisemman turnauksen. Ensimmäisen mestaruuden voitto Zurich Lions. Ensimmäisen kauden jälkeen turnaus jäi kuitenkin tauolle. Uudestaan sitä alettiin pelata 2014-2015 kaudella.

Tähän turnaukseen osallistuu nykyään seuroja ympäri Eurooppaa, ja mukaan pääsee aina 32 parasta joukkuettta. Jääkiekkoseuroja tulee aina kuudesta perustajamaasta eli Ruotsista, Itävallasta, Saksasta, Suomesta, Sveitsistä ja Tsekeistä.

Lisäksi nykyään turnauksessa pelaa joukkueita myös muista Euroopan maista, ja kaudella 2016-2017 mukana oli joukkueita esimerkiksi Ranskasta, Tanskasta, Englannista, Valko-Venäjältä, Puolasta, Norjasta ja Slovakiasta. Kaikki kovimmat Eurooppalaiset kiekkomaat ovatkin siis jo mukana turnauksessa.

Jääkiekon mestarien liigaa pelataan samalla tavalla kuin jalkapallon vastaavaa ja turnaus käynnistyy 4-joukkueen kaksinkertaisten alkulohkojen kautta. 2 parasta joukkuetta pääsee jatkoon, jonka jälkeen käynnistyy pudotuspelit. 1. kierroksen jälkeen pelataan neljännesvälierät, sitten puolivälierät, sitten välierät ja lopulta aina helmikuussa finaaliottelu.

Champions Hockey Leaguen suosio on kasvanut vuosien varrella, ja erityisesti ilmaiset suorat lähetykset ovat tehneet siitä helposti lähestyttävän jääkiekko-turnauksen suomalaisille katsojille.

Seuraavalla kaudella eli kaudella 2019-2020 toivomme, että suomalaiset joukkueet menestyisivät edellisen vuoden tapaan ja suomalaisjoukkue pääsisi tuomaan pojan kotiin. Kaudella 2016-2017 yksikään suomalaisjoukkue ei yltänyt puolivälieriin, joten menestys oli heikkoa. Kaudella 2017-18 JYP nappasi hienosti voiton koko turnauksesta. Edellisellä kaudella menestys jäi vaisuksi, ja voitto meni Ruotsiin.

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *