Kärpät – Salzburg 11.12: CHL Playoffs Live Stream

Kärpät – Red Bull Salzburg 11.12: CHL Playoffs Live Stream – Katso ilmaiseksi Oulun Kärppien CHL-puolivälierä klo 19.00! Lue ohjeet, avaa tilisi ja katso ottelu netissä!

KÄRPÄT SALZBURG

Kärpät – Salzburg 11.12 – CHL puolivälierä live stream

Megaetu kaikille CHL-faneille
Kaikki livematsit.comin kautta rekisteröityneet saavat 100% talletusedun 100€ asti ja näkevät ilmaiseksi Oulun Kärppien ottelun Salzburgia vastaan. Etu vain uusille pelaajille ja ei mitään muuta vaatimuksia

Lue yksinkertaiset ohjeet jääkiekon katseluun:

 Kärpät – Salzburg Live Stream 11.12

Kärpät - Zurich Live StreamNordicbet näyttää kaikki Champions Hockey Leaguen ottelut suorina tv-lähetyksinä, joten näet ilmaiseksi Oulun Kärppien ja Redbull Salzburgin CHL puolivälierä-ottelun tiistaina 11.12.2018.

Avaa siis tili ja katso lätkää jatkossa ilmaiseksi. Lisäksi pääset samalla tutustumaan useisiin eri peleihin sekä katsomaan muutakin huippu-urheilua ilmaiseksi. Lue seraavaaksi ohjeet Champions Hockey Leaguenkatseluun.

Nordicbetin ohjeet:

  1. Rekisteröi uusi pelitili tai kirjaudu sisään NordicBet -tilillesi
  2. Tee haluamasi talletus kotimaisen verkkopankin avulla nopeasti!
  3. Saat samalla 2×10€ ilmaiset vedot CHL ja KHL otteluihin!!
  4. Siirry Live-vedonlyöntiin ja etsi haluamasi live streaming -ottelu
  5. Klikkaa CHL live stream ottelut ja avaa lähetys!

Kärpät – Salzburg 11.12 – CHL Puolivälierä live stream

Perinteinen suomalainen jääkiekkoseura Oulun Kärpät lähtee CHL:n toiseen puolivälierään Raksilaan, jossa sitä odottaa itävaltalainen ökyjoukkue eli energiayhtiö Red Bullin oma nimikkoseura ja lempilapsi. Salzburgin selviäminen tähän vaiheeseen on pienoinen yllätys, kun taas Kärpät ovat yksi koko kilpailun suurimmista voittajasuosikeista.

Oululaiset johtavat ylivoimaisesti kotimaan pääsarjaa, kun taas Salzburg on vaikeuksissa Itävallan pääsarjassa. Ottelussa ei ole siis kahta sanaa suosikista. Kiekko putoaa jäähän 19:00 Suomen aikaa ja silloin sinä pääset aitiopaikalta seuraamaan tätä herkkupalaa. Voit siis ilmaiseksi seurata näkyykö sarjojen välinen tasoero tiistaina ja ottaako Oulun ylpeys jatkopaikan välieriin. Ei muuta kuin lunastamaan ilmainen matsikokemus tästä linkistä ja nauttimaan kiekkohuumasta.

Tulevat CHL playoff live stream ottelu:

  • Redbull Salzburg – Kärpät 4.12 klo 20.30 ensimmäinen CHL-puolivälieräottelu
  • Kärpät – Redbull Salzburg stream 11.12 klo 19.00 – toinen puolivälierä ottelu

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *