Tappara vs. EV Zug CHL Playoff Stream 12.12

Tappara vs. EV Zug CHL Playoff Stream 12.12. Kirvesrinnat lähtevät jahtaamaan arvokasta jatkopaikkaa Jääkiekon Mestarien Liigan ensimmäisellä pudotuspelikierroksella. Alkulohkon jälkeen tamperelaiset kohtaava sveitsiläisen EV Zugin tiistaina klo 19.00 pelattavassa CHL-ottelussa. Tältä sivulta löydät otteluennakon sekä ohjeet siitä, miten pääset itsekin katsomaan illan ottelun maksutta.

 

Tappara vs. EV Zug CHL – Ilmainen live stream!

Tapparan matsin katsominen suorana onnistuu Unibetin suoratoistopalvelun avulla, Seuraavaksi kerromme helpot ohjeet ottelun katseluun ja siihen, miten pääset tienaamaan riihikuivaa käteistä kirvesrintojen voitolla:

Lue yksinkertaiset ohjeet ilmaiseen katseluoikeuteen:

  • Klikkaa tästä ja avaa tili Unibetillä!
  • Tilin avaaminen onnistuu minuuteissa ja rahansiirrot ovat turvallisia kotimaisen verkkopankin kautta
  • Valitse listalta Tapparan ja EV Zugin CHL-kohtaaminen ja klikkaa vihreästä play-napista!
  • Jos kirvesrinnat voittaa, niin pankkitilillesi tulee rapsahtamaan tästä hyvästä 50,00 euroa käteistä!
  • Muista katsoa jännittävä playoff-ottelu klo 19.00 alkaen

Otteluennakko: Tapparan CHL Playoff mahdollisuudet – 12.12.2019

Tapparalla on niskassaan isot paineet, sillä joukkue on ainoa suomalaisjoukkueista, joka selviytyi jatkoon tämän vuoden jääkiekon mestarien liigan alkulohkosta. Täten kirvesrinnat haluavat varmasti ottaa kotiottelustaan täydet pisteet ja varmistella ensi viikolla vieraissa jatkopaikan.

Turnauksen taso on noussut vuosien varrella ja vaikuttaa siltä, että suomalaisjoukkueet eivät enää olekaan sellaisia kestomenestyjiä, kuten aikaisemmin luultiin. Keski-euroopassa on tehty asioita oikein, ja Tapparalla on täysi työ ottaa edes sveitsiläisistä päänahka.

Me kuitenkin uskomme, että tiistain ottelussa nähdään erittäin nälkäinen liigajoukkue, joka on varmasti valmiina koitokseen. Hakametsän halli tulee antamaan lisäapua taistelussa ja tulitukea löytyy hyökkäysosastolta sellainen määrä, että Liigassakin on pärjätty. Tämän ottelun katsomista ei kannata missata, sillä toimimalla tämän sivun ohjeiden mukaan pääset myös katsomaan kaikki muut lätkän mestarien liigan ottelut suorina ja ilmaisina lähetyksinä aina finaaliin saakka.

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *