Vienna Capitals – JyP live stream 31.8 klo 20.30

Vienna Capitals – JyP live stream 31.8 klo 20.30: Katso JYP:n CHL-alkulohkon kolmas ottelu Itävaltalaista Vienna Capitalsia vastaan torstaina klo 20.30 ja näe jyväskyläläiset tositoimissa. JyP on aloittanut jääkiekon mestarien liiga-kauden 2017 erinomaisesti, sillä se on voittanut molemmat ottelunsa. Löydät sivultamme nopeat ja helpot ohjeet Champions Hockey Leaguen maksuttomaan katsomiseen. Jos haluat päästä heti katsomaan ottelua, niin paina välittömästi alapuolella punaista painiketta ja avaa pelitili Unibetillä ja aloita JYPin ottelun seuraamisen!

30€ ilmaisvetoja ja katso JyPin ottelut ilmaiseksi! 30€ ilmaisvetoja ja katso JyPin ottelut ilmaiseksi!
Nyt Unibet tarjoaa uusille pelaajille 3×10€ ilmaisvedot! (Saat edun automaattisesti, kun talletat ja lyöt vähintään 10€ vedon mihin tahansa otteluun. Voimassa 31.8-17.9.17)

Avaa siis Unibet tili, talleta pelirahaa, ja valitse kyseinen ottelu pelikohdelistalta ja käynnistä lähetys! Tämän jälkeen enää vedot sisään ja saat ilmaisvetoja!

Vienna Capitals - JyP live stream 31.8

Vienna Capitals – JyP live stream 31.8 klo 20.30

Jyväskyläläiset saavat torstaina vastaansa Wienissä itävaltalaisjoukkueen, jonka se voitti viimeksi kotonaan selvin numeroin 4-1. Torstain ottelun sävelet lienevät ennakkoon selvät, sillä mitä todennäköisemmin Jyppi lähtee hakemaan kolmatta voittoaan Champions Hockey Leaguessa. Joukkueiden tasoero on selkeä, ja on hankalaa nähdä, miten Capitals tästä pisteet onnistuisi ottamaan.

Vienna Capitals - JyP live stream 31.8Katso Jypin CHL ottelut netissä: lue seuraavat ohjeet ja voit aloittaa katsomisen!

 • Avaa Unibet-tili klikkaamalla alla olevaa painiketta.
 • Rekisteröi tili ja talleta vähintään 10 euron minimitalletus. Onnistuu suomalaisella verkkopankilla!
 • Kalpan jääkiekon mestarien liigan ottelut näät jatkossa ilman vetojen asettamista!
 • Voit lunastaa 100% talletusbonuksen aina 200€ asti (4x kierrätysvaatimus ja 1,40 min.kerroin)
 • Lisäksi saat 10€ riskittömän vedon mobiilisovellukseen, jolla näet myös ottelut.
 • Lätkän lisäksi näät myös La Ligaa, Serie A:ta ja NBA:ta yms. ilmaiseksi! Eli näet myös El Clasicon!
 • Avaa pelitili nyt!

Katso Vienna Capitals – JyP live stream 31.8 klo 20.30 myös Nordicbetillä!

JYP – Vienna Capitals live stream 27.8 klo 19.00

 1. Avaa pelitili tai kirjaudu sisään NordicBet -tilillesi.
 2. Siirry Live-vedonlyöntiin ja etsi live streaming -ottelu
 3. Klikkaa CHL live stream ottelut ja Nauti ottelusta!

JYP CHL-kaudella 2017-18

Jyväskylän suurin ja tunnetuin urheiluseura aloittaa perjantaina 25. elokuuta oman Jääkiekon Mestarien liiga kautensa. Kyseinen turnaus on Euroopan kovatasoisin jääkiekkoseurojen välinen turnaus, joka on tällä kaudella vielä edellistäkin kovempi. Tämä johtuu siitä, että joukkueita on mukana vain 32, joka tarkoittaa sitä, että pahimmat heittopussit eivät pääse tällä kaudella mukaan. Uudistuksen myötä Jyppi aloittaa pelinsä neljän joukkueen alkulohkossa, josta kaksi parasta joukkuetta jatkaa pudotuspeleihin.

JYPpi pelaa ottelunsa C-lohkossa, jonka muut joukkueet tulevat keski-euroopasta ja valko-venäjältä. Ennakkoon kovimmat joukkueet ovat Jypin lisäksi Vienna Capitals sekä EV Zug. Tämä tarkoittaa sitä, että otteluissa on panosta heti ensimmäistä matsista lähtien, joten Jypin tulee lähteä kovalla asenteella uuteen Champions Hockey League kauteen.

 • C Lohko: Neman Grodno, JYP (FIN), EV Zug (SWI), Vienna Capitals (AUT)

Jypin CHL-ottelut 2017-18

Muut torstain Champions Hockey League -ottelut:

Muista siis katsoa, miten JYP pärjää CHL -otteluissa kaudella 2017-18 Unibet TV:n ilmaisen live stream palvelun turvin!

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *