Deontay Wilder – Tyson Fury Live Stream 23.2.2020

Deontay Wilder vs. Tyson Fury stream 23.2: Taylor – Wahlström. Tällä hetkellä maailman rankingeissa kaksi kovinta raskaansarjan iskijää rymistelee la-su yönä Las Vegasissa. Poimi nyt valitsemasi suosikin voitolle 30,00 ja lue ohjeet ottelun ilmaiseen katseluun! Pääottelu noin klo 06.00 Su aamulla!

Deontay Wilder – Tyson Fury – Näin Katsot Maksutta

Wilderin ja Furyn uusintaottelun katsominen suorana onnistuu meidän ohjeidemme avulla! Tämä tarjous, koskee vain tätä sivua ja uusia Unibet-tilin avaajia ja lisäksi tarjoamme hienon 30€ Furyn/Wilderin voitosta! Saat valita oman suosikkisi!

Lue seuraavaksi ohjeet ilmaisen katseluoikeuden lunastukseen:

  • Klikkaa tästä ja avaa tili Unibetillä!
  • Tilin avaaminen onnistuu minuuteissa ja rahansiirrot ovat turvallisia kotimaisen verkkopankin kautta
  • 30,00 Furylle/Wilderille vain meidän linkistä!
  • Pelaa eurolla ja naura matkalla pankkiin – ei kierrätystä! Hävitessä lisäksi 30€ takaisin, jos talletit 30€! WIN-WIN!
  • Otteluilta alkaa Suomen aikaa noin klo 04.00 ja Furyn ja Wilderin ottelu otellaan todennäköisesti noin klo: 06-07.00 su aamulla
  • Kun olet avannut alapuolen laatikosta tilisi, niin palaa tälle sivulle ja täytä alapuolelta löytyvä lomake!
  • Saat sähköpostiisi ohjeet matsin ilmaiseen katseluun netissä!
Tarjouksen säännöt ja ehdot
Tarjous voimassa (23.02.2020 klo 06.00 asti) Saat 30,00 molempien voitolle ja ohjeet live stream lähetykseen vain tämän sivun kautta. Ei kierrätysvaatimusta Vain yksi etu jokaista taloutta kohtaan on sallittu. Livematsit.com järjestää katseluoikeuden ja ei liity Unibetin-tarjoukseen suoraan. Varaamme oikeuden perua tai muuttaa edun minä aikana tahansa. yleiset säännöt ja ehdot ovat voimassa.

Täytä lomake – Saat ohjeet katseluun!

Wilder – Fury Live Stream 23.2.2020

Ottelukortti tulee olemaan seuraavanlainen ja ottelut alkavat lauantain ja sunnuntain välisenä yönä

Ennakkoon näistä otteluista esille täytyy tietenkin nostaa pääottelu, joissa on tarjolla takuulla laadukasta iskemistä. Molemmilla ottelijoilla on edessään uran kovin paikka, ja lähtökohdat ovat äärimmäisen tasaiset. Kummankaan ottelijan listalta ei löydy yhtään tappiota.

Wilderin ottelurekordi on hienoa katsottavaa, sillä hän on urallaan poiminut 42 voittoa ja 1 ratkaisemattoman. Miehen tyyli on ennenkaikkea tyrmäuysiskijä, jonka tyrmäysvoima on mielipuolinen (41 tyrmäysvoittoa)

Vastaan tulee ehkä maailman kovin raskaansarjan iskijä Tyson Fury, joka monen mielestä voitti ensimmäisen ottelun lattialla käymisistä huolimatta. Myös hänen ottelusaldonsa on vakuuttava. Furyn listalta löytyy 29 voittoa, 1 ratkaisematon ja voitoista 20 on tullut ennen täyttä aikaa.

Fury lähtee omaan otteluunsa kuitenkin mielestämme hyvistä asemista, sillä hän on kaksikosta teknisempi ja taitavampi nyrkkeilijä. Nyt kuitenkin vastaan asetettuu monsteri, joka todennäköisesti kyttää alkuerät iskupaikkaa ja tyrmää britin myöhäisissä erissä. Muista katsoa suorana koko otteluilta ja Wilder – Fury live stream ja poimia samalla uskomattomat edut otteluun.

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *