ENCE – OG CSGO 16.09 – Katso Suora Live Stream

ENCE – OG CSGO 16.09 – Katso Suora Live Stream! Katso Encen ja OG:n kohtaaminen kello 18.30 alkaen. ENCE lähtee hakemaan voittoa OG:sta!

Tämä on Suomen CS-skenen yksi isoimnmista tapahtumista hetkeen, joten me haluamme tarjota ohjeet matsin katsomiseen ilmaiseksi netissä sekä peräti kolmekybää Encen tai OG:n voitolle jos lyöt euron kiinni!

ENCE – OG live stream 30.5

Encen uuden vahvistuksen nuoren Elias ”Jamppi” Olkkosen ja Aleksi ”Aleksib” Virolaisen siivin suomalainen CS-tiimi lähtee torstaina hakemaan hyvää voittoa!

Joukkueet ottavat mittaa torstaina 16.09 klo 18.30 ja Unibetti tarjoaa tähän striimit.

Ottelun katsominen ei onnistu oikeastaan varmasti millään muulla tavalla kuin meidän ohjeidemme avulla! Tämä tarjous, koskee vain tätä sivua ja uusia Unibet-tilin avaajia ja lisäksi tarjoamme hienon 30€ ENCE:n/OG:n voitosta!

Lue seuraavaksi ohjeet ilmaisen katseluoikeuden lunastukseen:

  • Klikkaa tästä ja avaa tili Unibetillä!
  • Tilin avaaminen onnistuu minuuteissa ja rahansiirrot ovat turvallisia kotimaisen verkkopankin kautta
  • 3o,o0 k3rroin ENCE:lle tai OG:lle vain meidän linkistä!
  • Pelaa eurolla ENCE:ä/OG:ta ja naura matkalla pankkiin – ei kierrätystä!
  • Ottelu alkaa 18.30 ja näet kaikki turnauksen CS:GO matsit ilmaiseksi!
  • Klikkaa nyt alapuolen boksia!
Tarjouksen säännöt ja ehdot
Tarjous voimassa (16.9.2020 klo 18.15 asti) Saat 30,00 Encen/OG:n voitolle ja ohjeet live stream lähetykseen vain tämän sivun kautta. Ei kierrätysvaatimusta Vain yksi etu jokaista taloutta kohtaan on sallittu.

Näe ENCE – OG live stream näin:

 

Encen CS-otteluiden katsominen oonnistunuu aikaisemmin kerrottua ohjetta noudattaen.

ENCE:llä on torstaina edessä tärkeä ottelu, ja samalla mahdollisuus palauttaa luottamus suomalaiseen CS-skeneen uuden tulokkaan Jampin avustuksella. OG:n tyrmääminen nostaa nimittäin takuulla ENCE:n osakkeita!

Mitään ei kuitenkaan ole takuulla tulossa ilmaiseksi, sillä NaVia pidetään yhtenä maailman tämän hetken kovimmista CS-tiimeistä. Dreamhack Masters turnauksessa on toki tarjolla myös paljon muuta mieluista seurattavaa kaikille Esport-faneille, joten kannattaa muistaa, että ottelut näkyvät Unibettin laadukkaan striimin kautta kätevästi koneelta tai mobiilissa ihan missä tahansa kuljetkin.

Suosittelemme siis noudattamaan ohjeitamme ja tekemään samalla ilmaista rahaa, kun suomalainen ENCE kairaa itsellensä voiton! Tätä mahdollisuutta ei kannata missään nimessä missata.

 

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *