Eva Wahlström – Gomez live stream 6.5.2017 klo 21.00

Eva Wahlström – Gomez live stream 6.5.2017: Wahlström – Gomez: Gatorade Fight Night. Tällä hetkellä maailman rankingeissa kovin suomalainen nyrkkeilijä jos Robbea ei lasketa mukaan, eli Eva Wahlström kohtaa launtaina Turun Gatorade Fight Nightissa argentiinalaisen Mayra Alejandra Gomezin WBC-liiton höyhensarjan MM-titteliottelussa. Samassa illassa otellaan myös Tatli – Patera ja monta muuta huippuottelua. Lisätietoa Tatlin ottelusta tästä.

Eva on ottelussa valtava ennakkosuosikki, johon viittavat myös Unibetin tarjoamat vedonlyöntikertoimet, joita pääsee kokeilemaan ilmaisen 5€ turvin! Ei vaadi talletusta Klikkaa ilmainen 5€ tästä!

wahström - gomez live stream

Eva Wahlström – Gomez live stream

Wahlströmin matsin katsominen suorana onnistuu varmasti Viaplay suoratoistopalvelun avulla, mutta me suosittelemme myös tarkastamaan, jos joku vedonlyöntifirmoista tarjosi lähetyksen live streamin. Esimerkiksi Unibetille saat jokatapauksessa 5€ ilmaista pelirahaa!

Toimi näin:

 • Avaa alla olevasta laatikosta pelitilisi!
 • Poimi 5€ ilmaista bonusrahaa! Ei vaadi talletusta!
 • Tsekkaa, jos Unibet TV näyttää matsin
 • Näet jatkossa ilmaiseksi CHL, SHL, Bundesliiga, Seriea A ja La Liga ottelut sekä monet muut huippusarjat ja ottelut!

Eva Wahlström – Gomez ottelukortti

Eva Wahlström - Gomez live streamOttelukortti tulee olemaan seuraavanlainen ja ottelut alkavat klo 19:00: 

 • Antti Hietala – Predrag Cvetkovic
 • Jose Sanchez – Nemanja Sabljov
 • Oskari Metz – Sasa Janjic
 • Jussi Koivula – Nerdin Fejzovici
 • Niklas Räsänen – Ricardo Marcelo Ramallo
 • Eva Wahlsröm – Mayra Alejandra Gomez
 • Edis Tatli – Francesco Patera.

Ennakkoon näistä otteluista esille täytyy tietenkin nostaa Evan ja Ediksen ottelut, joissa on tarjolla takuulla laadukasta iskemistä, mutta valitettavasti vastustajat ovat kyllä heikkoja. On vaikea nähdä, että kumpikaan pääottelijoista voisi näissä nyrkkeilyotteluissa kärsiä tappion. Samoilla linjoilla vaikuttavat olevan myös vedonlyöntiyhtiöt, sillä suomalaisten voittokertoimet ovat todella matalia.

Eva lähtee omaan otteluunsa suvereenina ennakkosuosikkina, ja emme jaksa uskoa, että Gomez pystyy tarjoilemaan mitään vastustaja Evalle. Tässä ottelussa on tyrmäyksen paikka!

Ehkä illan parasta antia tulee olemaan Niklas Räsäsen ottelu, silllä miehen vastustaja Ramallo on urallaan otellut esimerkiksi sellaisia nimimiehiä vastaan, kuin Jean Pascal, Robert Stieglitz ja Marco Antonio Rubio. Tosin mies kyllä tyrmätty jokaisen nimimiehen käsissä, mutta silti kyseessä ei ole mikään täysi kehäpummi. Muista kuitenkin katsoa suorana koko otteluilta ja Eva Wahlström – Gomez live stream!

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *