Eva Wahlström – Melissa St. Vil live stream 6.4.2018 klo 19.00

Eva Wahlström – Melissa St. Vil live stream 6.4.2018 klo 19.00: Wahlström – St Vil: NO EXCUSES Fight Night. Tällä hetkellä maailman rankingeissa kovin suomalainen nyrkkeilijä jos Robbea ei lasketa mukaan, eli Eva Wahlström kohtaa perjantaina Kulttuuritalolla Haitilaisen Melissa St. Vilin WBC-liiton höyhensarjan MM-titteliottelussa. Samassa illassa otellaan myös Räsänen – Lester ja monta muuta huippuottelua. Muista katsoa myös Amirkhanin ottelu!

Eva on ottelussa valtava ennakkosuosikki, johon viittavat myös Unibetin tarjoamat vedonlyöntikertoimet, joita pääsee kokeilemaan ilmaisen 5€ turvin! Ei vaadi talletusta Klikkaa ilmainen 10€ tästä!

wahström - gomez live stream

Eva Wahlström – St. Vil live stream ja Räsänen – Lester stream

Wahlströmin matsin katsominen suorana onnistuu varmasti Viaplay suoratoistopalvelun avulla, mutta me suosittelemme myös tarkastamaan, jos joku vedonlyöntifirmoista tarjosi lähetyksen live streamin. Esimerkiksi Unibetille saat jokatapauksessa 10€ ilmaista pelirahaa!

Toimi näin:

  • Avaa alla olevasta laatikosta pelitilisi!
  • Poimi 10€ ilmaista bonusrahaa! Ei vaadi talletusta!
  • Tsekkaa, jos Unibet TV näyttää matsin
  • Näet jatkossa ilmaiseksi CHL, SHL, Bundesliiga, Seriea A ja La Liga ottelut sekä monet muut huippusarjat ja ottelut!

Eva Wahlström – St. Vil ottelukortti

Eva Wahlström - Gomez live streamOttelukortti tulee olemaan seuraavanlainen ja ottelut alkavat klo 19:00: 

  • Timo Laine, Henri Kekäläinen, Samuli Kärkkäinen, Tomi Silvennoinen
  • Niklas Räsänen – Dayron Lester
  • Eva Wahlsröm – Melissa St. Vil

Ennakkoon näistä otteluista esille täytyy tietenkin nostaa Evan ja Räsäsen ottelut, joissa on tarjolla takuulla laadukasta iskemistä. On vaikea nähdä, että Eva voisi näissä nyrkkeilyotteluissa kärsiä tappion. Samoilla linjoilla vaikuttavat olevan myös vedonlyöntiyhtiöt, sillä suomalaisen voittokertoimet ovat todella matalia. Räsänen ja Lesterin ottelu onkin illan jännittävin, sillä voitto voi mennä kummalle tahansa näistä miehistä.

Eva lähtee omaan otteluunsa suvereenina ennakkosuosikkina, ja emme jaksa uskoa, että St. Vil pystyy tarjoilemaan mitään vastustaja Evalle. Tässä ottelussa on tyrmäyksen paikka. Muista kuitenkin katsoa suorana koko otteluilta ja Eva Wahlström – St. Vil live stream!

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *