FK Shkendija – HJK stream 13.7 – Katso Klubin europelin live lähetys!

FK Shkendija – HJK stream 13.7: Katso Klubin europelin live stream Unibet TV:n avulla suorana lähetyksenä! Pääset katsomaan euro-otteluita jo 10€ panostuksella ja samalla voit lyödä vetoa huippujännittävästä ottelusta.

Unibet TV näyttää makedonialaisen FK Shkendijan ja HJK:n välisen 2. karsintakierroksen europelin suorana lähetyksenä, jota pääset seuraamaan heti, kun olet avannut pelitilisi! Lue seuraavaksi tarkat ohjeet ja aloita ottelun katsominen. Katselu onnistuu sekä kotikoneella, mobiilissa kuin tabletilta. Lisätiedot HJK:n ottelusta ja pelivihjeen lähetykseen saat tästä. Lisäksi samana iltana voit katsoa Brondby IF – VPS stream ottelun.

FK Shkendija – HJK stream 13.7 – Näin saat lähetyksen näkymään suorana!

  • Avaa uusi pelitili Unibetille tästä klikkaamalla
  • Siirry tallettamaan vähintään 10€ suomalaisen verkkopankin kautta (tässä vaiheessa voit lunastaa halutessasi erilaisia talletusboonuksia).
  • Ottelun katsominen ei vaadi vetojen asettamista
  • Pidä tililläsi 0.01€ ja voit jatkossa katsoa lähetyksiä missä haluat
  • Illan Klubin euro-ottelun näet valitsemalla pelikohdelistalta HJK:n ottelun.
  • Live stream käynnistyy klikkaamalla Unibet TV:n logoa!
  • Muista siis katsoa FK Shkendija – HJK stream!
  • Avaa nyt pelitili alla olevasta laatikosta!

 HJK:n europelien live stream -lähetykset:

FK Shkendija - HJK 13.7

HJK onnistui voittamaan ensimmäisellä karsintakierroksella vieraissa kärsityn shokkitappion jälkeen Walesin ylpeyden kotonaan helposti. Nyt Euroopppaliigan toisella karsintakierroksella vastaan asettuukin astetta kovempi joukkue, joka ei ennakkotietojen perusteella ole mikään balkanilainen heittopussi. Vastustaja FK Shkendija nimittäin tiputti 1. kierroksella melkoisen näyttävästi vastustajansa Dacia Chisinaun yhteismaalein 7-0. Myrskyvaroitus on siis annettu, ja Klubi ei saa lähteä vieraskentälle höntyilemään. Tästä huolimatta luotto HJK:n jatkoon menoon on silti vielä tässä vaiheessa kova, ja ainakaan vieraissa FK Shkendijalla ei tule ole olemaan mitään mahdollisuuksia.

Myös illan toinen euro-ottelu eli Brondby – VPS on katsottavissa Unibetin sivujen kautta klo 19.30 alkaen. Lisätiedot VPS:n ottelusta tästä.

Pääset katsomaan Klubin euro-otteluita helposti ja maksutta nyt Unibetin erinomaisen live stream eli suoratoistopalvelun avulla. Palvelun käyttäminen ei vaadi juuri kyseisen ottelun betsaamista, ja lisäksi pääset seuraamaan suomalaisia kiinnostavia jalkapallosarjoja ja esimerkiksi syksyllä alkavaa CHL-jääkiekkoa suorina lähetyksinä! Muista kuitenkin torstaina 13.7 katsoa suomalaisjoukkueiden HJK:n ja VPS:n europelit live stream lähetyksinä!

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *