Helenius – Lewison live stream – Katso suorana netissä 17.6.2017 klo 23.00

Helenius – Lewison live stream 17.6.2017: Näe Heleniuksen ja Lewisonin raju raskaansarjan ottelu 17. kesäkuuta lauantaina klo 23.00! Nordic Nightmare on uransa yhdessä kovimmassa paikassa, sillä tästä ottelusta pitäisi ottaa vakuuttava voitto, jos Robert Helenius vielä MM-kehiin meinaa nousta.

Helenius – Lewison stream – katso suorana

Tässä ohjeemme miten todennäköisesti katsot Robert Heleniuksen ja Ian Lewisonin huippuottelun. Muista noudattaa ohjeita. 

Toinen tapa katsoa Helenius – Lewison stream:

ISTV  näyttää myös kyseisen ottelun suorana live stream lähetyksenä, mutta katsominen vaatii tilauksen ostamista vähintään kuukaudeksi. Kuukauden katselu oikeus maksaa 9,90 euroa, ja tilaus on jatkuva. Voit kuitenkin perua palvelun milloin tahansa, joten hinta ei ole paha. Tämä vaihtoehto on niille, jotka haluavat 100% varmasti nähdä kaikki illan ottelut, sillä Heleniuksen suurena sponsorina toimiva vedonlyöntiyhtiö on usein lähettänyt näistä pienemmistä illoista oman ilmaisen suoran lähetyksensä.

Helenius – Lewison stream ja kertoimet otteluun

Robben voitolle tarjottava kerroin on suoraan sanottuna onneton. Vaikka meidän mies onkin vahva ennakkosuosikki, niin herran viimeisten otteiden perusteella matsissa voi käydä miten tahansa. Lewisonin voitolle tarjottava yli 5 kerroin vaikuttaa hyvältä pelivalinnalta, ja mikään ihme ei olisi jos britti tyrmäisi uransa ehtoopuolella seilaavan suomalaisen.

Helenius – Lewison stream ja ottelukortti:

Heleniuksen ja Lewisonin ottelun lisäksi Tallinnan kuumassa nyrkkeilyillassa 17.6 nähdään myös muita otteluita. Suomalaisille tutuimpia ja odotetuimpia Robben ottelun lisäksi ovat Lesterin ja Laineen ottelut, mutta muuten ilta ei tarjoa erityisen kiinnostavia nimiä.

Koko otteluillan katsominen ei ehkä kannata, mutta onneksi Robben ottelu on kerrankin oikeasti mielenkiintoinen, sillä britti-iskijä Lewison ei ole mikä tahansa pummi. Mies on urallaan kohdannut ihan kovia nimiä ja tuskin tyytyy lauantaina pelkkään statistin rooliin, vaikka Robert onkin ottelussa selvä ennakkosuosikki. Kyseisessä matsissa on paljon pelissä, ja näyttävä voitto on elintärkeää, jos Helenius haluaa syksyllä uskottavasti iskeä Dereck Chisoran kanssa.

  • 19:00 Elena Gradinar RUS – Galina Koleva Ivanova BUL
  • 19:30 Soslan Tedeev RUS – Oszkar Fiko HUN
  • 20:00 Fedor Vinogradov RUS – Dzmitri Miliusha BLR 6 erää Ylempi välisarja
  • 20:30 Timo Laine FIN – Dzianis Yahoranka BEL 6 erää Ylempi keskisarja
  • 21:00 Kaupo Arro EST – Sergei Martirosjan RUS 6 erää Ylempi välisarja
  • 21:30 Dayron Jimenez Lester CUB – Levan Shonia UKR 8 erää Raskas keskisarja
  • 22:15 Pavel Semjonov EST – Artem Karasev LIT 6 erää Ylempi välisarja
  • Pääottelu: 23:00 Robert Helenius FIN – Ian Lewison ENG 10 erää Raskas sarja
  • Muista siis katsoa ottelun live stream 17.6.2017!

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *