Helenius – Kownacki stream 10.10 – Katso suora tv-lähetys

Helenius – Kownacki stream. Katso Robert Helenius vs. Adam Kownacki lauantain ja sunnuntain välisenä yönä 9-10.10 Las Vegasissa. Jokaisen Robbe fanin on pakko katsoa tämä ennakkoon tasaväkiseksi suunniteltu nyrkkeilyottelu, joka käydään USA:ssa. Lauantaina suomalaiset voivat netissä katsoa, miten tässä ottelussa käy.

Tällä sivulla kerromme ohjeet tämän raskaansarjan nyrkkeilyottelun katsomiseen ja suoraan tv-lähetykseen.

Robert Helenius – Kownacki live stream 10.10

Robbe on tällä kertaa mahdollisuus tehdä suomalaista nyrkkeily historiaa kukistamalla Adam Kownacki jenkeissä ja päästä haastajaksi maailmanmestaruusotteluun!

Ottelun katsominen ei onnistu oikeastaan varmasti millään muulla tavalla kuin meidän ohjeidemme avulla! Tämä tarjous, koskee vain tätä sivua ja uusia Unibet-tilin avaajia ja lisäksi tarjoamme hienon 30€ Robben voitosta!

Lue seuraavaksi ohjeet ilmaisen katseluoikeuden lunastukseen:

  • Klikkaa tästä ja avaa tili Unibetillä!
  • Tilin avaaminen onnistuu minuuteissa ja rahansiirrot ovat turvallisia kotimaisen verkkopankin kautta
  • 30,00 kerroin Wilderin tai Furyn voitolle illan pääotteluun!
  • Pelaa eurolla Tyson Furya tai Deontay Wilderia ja naura matkalla pankkiin – ei kierrätystä!
  • Ja jos talletat 30€, niin saat 300 käteiskierrosta ilman kierrätystä Book of Dead-kolikkopeliin vain meidän linkistä!
  • Robert Heleniuksen voitolle saat 3.00 kertoimen!
  • Otteluilta alkaa Suomen aikaa noin klo la-su yönä 02.00 ja Robben ottelu otellaan todennäköisesti noin klo: 03.00 ja pääottelu 04.00
  • Kun olet avannut alapuolen laatikosta tilisi, niin palaa tälle sivulle ja täytä alapuolelta löytyvä lomake!
  • Saat sähköpostiisi ohjeet matsin ilmaiseen katseluun netissä!
Tarjouksen säännöt ja ehdot
Tarjous voimassa (10.10.2020 klo 04.00 asti) Saat 30,00 Furyn/Wilderin voitolle ja ohjeet live stream lähetykseen vain tämän sivun kautta. Ei kierrätysvaatimusta Vain yksi etu jokaista taloutta kohtaan on sallittu. Livematsit.com järjestää katseluoikeuden ja ei liity Unibetin-tarjoukseen suoraan. Varaamme oikeuden perua tai muuttaa edun minä aikana tahansa. yleiset säännöt ja ehdot ovat voimassa.

Täytä lomake – Saat ohjeet katseluun!

Näe Helenius – Kownacki ottelu ja live stream näin:

Robert helenius live stream

Heleniuksen nyrkkeilyotteluiden katsominen oonnistunuu aikaisemmin kerrottua ohjetta noudattaen. Eli Luehan aikasempi vielä uudestaan ja täytä sivun lomake ja paina lähetä! Muista avata Unibet-tilisi tästä!

Helenius – Kownacki ennakko

Robbella on lauantaina edessä taas uran kannalta tärkeä ottelu, ja samalla mahdollisuus palauttaa luottamus suomalaisnyrkkeilyyn. Kownacki tyrmääminen nostaa nimittäin takuulla Robben osakkeita!

Mitään ei kuitenkaan ole takuulla tulossa ilmaiseksi, sillä Kownacki pidettiin ennen Robben kohtaamista yhtenä mahdollisista Furyn ja Joshuan haastajista ja omaa varsin kovan listan 20-1 (15), joka on urallaan ollut kovissa paikoissa aikaisemminkin. Mitään ei takuulla ole tulossa ilmaiseksi ja mies omaa nukuttavan tyrmäysvoiman, ja paukuttaa rajusti päälle.

Urallaan tämä jenkki on ehtinyt ottelemaan 2o kertaa, Suurimman voittonsa Adam on napannut tyrmäämällä Gerald Washington, joka taas nukutti Heleniuksen varsin helposti. Täytyy kuitenkin muistaa, että tyyli vaikuttaa tähän. Heleniusta vastaan mies kuitenkin oli pahoissa vaikeuksissa ja suomalainen tyrmäsi vastustajan viimeksi jo neljännessä erässä. Tällä kertaa puolalainen on kuitenkin uhonnut, että hoitaa ottelun kotiin ja jatkaa kohti MM-unelmaa.

Heleniuksen suurimmat voitot ennen Kownackin kaatoa ovat tulleet lähes vuosikymmen sitten, mutta edellisessä voitto-ottelussa kaatui hienosti kova Erkan Teper, ja nyt mies vaikuttaakin olevan valmis comebackiin ja isoille areenoille.

Tässä ottelussa Heleniuksen voitto on todennäköinen ja tappiokaan ei ole katastrofi. Mies saa vielä varmasti pari nk. gatekeeper mahdollisuutta, mutta voitolla voisi aueta paikka Joshuaa, Usykia tai jopa Furya vastaan!

Nyt otellaan isoista asioista, ja toivotaan, että tämän kerran ennakkosuosikki lunastaisi lupaukset ja Robbe näyttäisi, että treenattu on ja halua on vielä jäljellä.

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *