Helenius – Washington stream 13.7 – Katso suora tv-lähetys

Helenius – Washington stream. Katso Gerald Washington vastaan Robert Helenius lauantain ja sunnuntain välisenä yönä 14.7. Jokaisen Robbe fanin on pakko katsoa tämä ennakkoon tasaväkiseksi suunniteltu nyrkkeilyottelu, joka käydään USA:ssa. Lauantaina suomalaiset voivat netissä katsoa, miten tässä ottelussa käy.

Tällä sivulla kerromme ohjeet tämän raskaansarjan nyrkkeilyottelun katsomiseen ja suoraan tv-lähetykseen sekä live stream vaihtoehtoihin.

Robert Helenius – Gerald Washington live stream 13.7

Robbe on tällä kertaa mahdollisuus tehdä suomalaista nyrkkeily historiaa kukistamalla Gerald Washington jenkeissä!

Ottelun katsominen onnistuu varmiten Viaplay palvelun avulla, mutta me suosittelemme myös tsekkaamaan, jos joku vedonlyöntifirmoista tarjosi lähetyksen live streamin.

Robbelle superkerroin!
Unibetille saat jokatapauksessa uskomattoman 50.00 MEGAkertoimen Heleniuksen voitolle, joka tarkoittaa täysin varmaa rahaa! Lisäksi voit lyödä isommalla panoksella Robben voittoa kovalla 1.48 kerroinmoukarilla, joka on erittäin hyvä, jos ottaa huomioon tasoeron suomalaisen hyväksi!

Toimi näin:

  • Avaa alla olevasta laatikosta pelitili tai klikkaa tästä!
  • Lunasta 50,00 Megakerroin Robben voitolle!
  • Tällä tarjouksella et voi kun tienata!
  • Voit tallettaa varoja suomalaisilla verkkopankeilla ja saat nostettua voitot ilman kuluja tai kierrätyksiä heti pankkiisi!
  • Samalla voit paukuttaa vaikka 1000€ Heleniuksen voitolle kovalla 1.48 kertoimella!
  • Ilta alkaa noin klo 03:00 Suomen aikaa.
  • Näet myös jatkossa ilmaiseksi CHL, La Liga, Serie A, Bundesliiga ja monet muut huippusarjat ja ottelut!
Tarjouksen säännöt ja ehdot
Tarjous voimassa (14.07.2019 klo 03.00 asti) Saat 50,00 megakertoimen vain tämän sivun kautta. Ei kierrätysvaatimusta. Vain yksi etu jokaista taloutta kohtaan on sallittu. Unibet pidättää oikeuden perua tai muuttaa edun minä aikana tahansa. yleiset säännöt ja ehdot ovat voimassa.

Näe Helenius – Washington ottelu ja live stream näin:

Robert helenius live stream

Heleniuksen nyrkkeilyotteluiden katsominen on onnistunut ilmaiseksi Robben suuren sponsorin sivuilla, jonka nimeä emme voi erikseen mainita. Suosittelemme siirtymään alapuolen laatikosta sponsorin sivuilla, ja katsomaan Heleniuksen ja Washingtonin live stream -lähetyksen näkyvyyden sivuillaan.

Muut vaihtoehdot ottelun katsomiseen ovat seuraavat:

Helenius – Washington ennakko

Robbella on lauantaina edessä taas uran kannalta tärkeä ottelu, ja samalla mahdollisuus palauttaa luottamus suomalaisnyrkkeilyyn. Washingtonin tyrmääminen nostaa nimittäin takuulla Robben osakkeita, vaikka kyseessä ei mikään huippuvastustaja olekaan.

Mitään ei kuitenkaan ole takuulla tulossa ilmaiseksi, sillä Washington on viimeisistä tappioistaan huolimatta varsin kovan listan omaava kaveri (19-3-1), joka on urallaan ollut kovissa paikoissa aikaisemminkin. Mitään ei takuulla ole tulossa ilmaiseksi ja mies omaa nukuttavan tyrmäysvoiman, jos onnistuu iskemään hyvin vastaan.

Urallaan tämä jenkki on ehtinyt ottelemaan 23 kertaa, Suurimman voittonsa Gerald nappasi kukistamalla raivokkaan taistelun jälkeen tyrmäämällä Ray Austinin rumasti vuonna 2016.

Heleniuksen suurimmat voitot ovat tulleet lähes vuosikymmen sitten, mutta edellisessä ottelussa kaatui hienosti kova Erkan Teper, ja nyt mies vaikuttaakin olevan valmis comebackiin ja isoille areenoille.

Helenius – Washington stream lauantaina 13.7.2019

Tässä ottelussa tappio tarkottaisi luultavasti uran loppumista. Sen jälkeen kannattaakin laittaa hanskat naulaan, ja keksiä parempaa tekemistä ellei journeymanin rooli kiinnosta. Nyt otellaan isoista asioista, ja toivotaan, että tämän kerran ennakkosuosikki lunastaisi lupaukset ja Robbe näyttäisi, että treenattu on ja halua on vielä jäljellä

Muista poimi Unibetin mahtava tarjous!

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *