Helenius – Bykhautsou stream 17.3 – Katso suora tv-lähetys

Helenius – Bykhautsou stream. Katso Yury Bykhautsou vastaan Robert Helenius lauantaina 17.3. Jokaisen Robbe fanin on pakko katsoa tämä ennakkoon yksipuoliseksi suunniteltu nyrkkeilyottelu, joka käydään Virossa Yakuza Fight -illassa. Lauantaina suomalaiset voivat ilmaiseksi netissä katsoa, miten tässä ottelussa käy.

Heleniuksen uralla tämä ottelu on jo 27, kun mies lähtee heiluttamaan nyrkkejäään. Vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat 1.01 kerrointa Robertin voitolle. Bykhautsoun kerroin on taas jopa 17.o0 ja tasapelille saa 34.00 kertoimen.

Samassa illassa ottelee myös suomalainen Lauri Suomela potkunyrkkeilemässä ja liuta muita huippu-iskijöitä. Tällä sivulla kerromme ohjeet tämän raskaansarjan nyrkkeilyottelun katsomiseen ja suoraan tv-lähetykseen sekä live stream vaihtoehtoihin. Lisäksi suosittelemme katsomaan UFC:ta ja Makwanin ottelun!

Robert Helenius – Yury Bykhautsou live stream 17.3

Whyte - Helenius stream

  • Avaa pelitili ottelun näyttävälle Ahvenanmaalaiselle sivustolle klikkaamalla painiketta
  • Rekisteröi tili ja talleta vähintään 10 euron minimitalletus. Onnistuu suomalaisella verkkopankilla!
  • Avaa pelitili nyt ja ottelu näkyy 100% varmasti!

Näe Helenius – Bykhautsou Yakuza Fight stream näin:

helenius - Bykhautsou stream 17.3

Heleniuksen nyrkkeilyotteluiden katsominen on onnistuu ilmaiseksi Robben suuren sponsorin sivuilla, jonka nimeä emme voi erikseen mainita. Meillä on 100% varmuus ottelun näkyvyydestä! Suosittelemme siirtymään alapuolen laatikosta sponsorin sivuilla, ja katsomaan Heleniuksen ja Bykhautsoun live stream -lähetyksen heidän sivuillaan. Lisätietoa löydät live streameista täältä.

Joka tapauksessa suosittelemme avaamaan pelitilin, jos olette kiinnostunut veikkaamaan voittajaa tässä jännittävässä nyrkkeilytapahtumassa. Kertoimet tarjoavat hyvät mahdollisuudet, jos et usko Heleniuksen voittoon tässä ottelussa. Vastustajalle tarjoillaan 17.00 kerrointa ja tasapisteille 34.00 kerrointa.

Klikkaa nappia ja katso ottelu suorana!

Whyte - Helenius stream

 

Helenius – Bykhautsou stream ja Yakuza Fight ennakko

Robbella on lauantaina edessä tämän hetkisen uran kannalta tärkeä ottelu, ja samalla mahdollisuus palauttaa luottamus suomalaisnyrkkeilyyn. Bykhautsoun tyrmääminen nostaa nimittäin takuulla Robben osakkeita, vaikka kyseessä ei mikään huippuvastustaja olekaan.

Mitään ei kuitenkaan ole takuulla tulossa ilmaiseksi, sillä Yury Bykhautsou on kovapäinen kaveri, joka on tyrmätty urallaan vain 2 kertaa. Urallaan tämä matkamies on ehtinyt ottelemaan 27 kertaa, joista voittoja on kertynyt 10, tappioita 14 ja tasapelejä 3. Suurimman voittonsa Yury nappasi kukistamalla raivokkaan taistelun jälkeen nuoren lupauksen Andrei Kniazev vuonna 2013.

Heleniuksen suurimmat voitot ovat tulleet lähes vuosikymmen sitten ja viimeiset ottelut mies on tyytynyt pieksemään surkeita kehäraakkeja. Edelliset laadukkaat ottelut ovat päättyneet Heleniuksen kannalta surkeasti, kun ensin Duhaupas hakkasi Robbesta kirjaimellisti ilmat ja tällin pihalle. Sitten Whyte murjoi miestä 12 erää, Robben kunnon pettäessä totaalisesti.

Helenius – Bykhautsou stream lauantaina 17.3.2018

Tässä ottelussa tappio tarkottaisi luultavasti uran loppumista. Sen jälkeen kannattaakin laittaa hanskat naulaan, ja keksiä parempaa tekemistä ellei journeymanin rooli kiinnosta. Nyt otellaan isoista asioista, ja toivotaan, että tämän kerran ennakkosuosikki lunastaisi lupaukset ja Robbe näyttäisi, että treenattu on ja halua on vielä jäljellä

Robert Heleniuksen ura ja tulevaisuus

Heleniuksen ura on ollut syöksykierteessä Saurlandista lähtemisen jälkeen. Alunperin miehestä povattiin todellista mm-haastajaa, mutta viimeiset vuodet ovat osoittaneet, että matka huipulle on pitkä ja kivinen. Viimeisten vuosien aikana Robert ei oikeastaan ole voittanut yhtään kovatasoista ottelua. Ainoissa tosipaikoissa miehen kunto sekä taktiikka ovat pettäneet. Johann Duhaupass tyrmäsikin Heleniuksen varsin rujosti. Kyseinen ottelija ei ole lähellä maailman todellista huippua, joka antaa osviittaa siihen missä mennään.

Emme kuitenkaan tuomitse vielä täysin Robertin mahdollisuuksia, mutta valmentajakuviot, harjoittelu sekä kovien sparrien puuttuminen eivät lue kuvaa vakuuttavasti suunnitellusta urasta raskaansarjan nyrkkeilyn huipulla. Lauantaina selviää kuitenkin kumpi vie voiton ottelussa Yury Bykhautsou vs. Robert Helenius, ja suosittelemme hankkimaan live stream lähetyksen tähän raskaan sarjan otteluun.

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *