HPK – Plzen 5.9: CHL-live lähetys

HPK – Plzen 5.9 – HPK:n kausi käynnistyy: Jääkiekon Mestarien Liiga. 

Tipsit matsien maksuttomaan katseluun: Lätkän mestarien liiga eli Champions Hockey League tarjoaa tälläkin kaudella loistavaa jääkiekkoviihdettä suomalaisille tv-katsojille, sillä otteluiden katsominen on mahdollista älypuhelimella, tabletilla ja tietokoneella suoraan netissä! Tästä saamme kiittää muutamaa kansainvälistä yhtiötä! Tältä sivulta löydät ohjeet siitä, miten pääset itsekin nauttimaan maksuttomista CHL-lähetyksistä!

chl live stream

HPK – Plzen 5.9 – Kerhon matsien maksuton katselu!

Kerhon matsin katsominen suorana onnistuu seuraavan suoratoistopalvelun avulla ja me suosittelemme ehdottomasti nappaamaan samalla katseluoikeuden kaikkiin kauden Jääkiekon Mestarien Liigan koitoksiin.  Seuraavaksi kerromme helpot ohjeet ottelun, miten varmistat koko CHL-kauden näkyvyyden niin älypuhelimeltasi, tabletiltasi tai tietokoneeltasi.

Lue yksinkertaiset ohjeet Kerhon otteiden katsomiseen:

  • Klikkaa tästä ja avaa tili Unibetillä!
  • Tilin avaaminen onnistuu minuuteissa ja rahansiirrot ovat turvallisia kotimaisen verkkopankin kautta
  • Valitse listalta Kerhon ja Plzenin kohtaaminen ja klikkaa live-lähetys auki vihreästä ”tv”-merkistä!
  • Otteluiden katsomiseksi tililläsi pitää olla vähintään 1 sentti, mutta näet jatkossa kaikki kauden 2019-2020 ottelut suorana!

Otteluennakko Plzen – HPK

CHL is BACK! Suomen mestari vuosimallia 2019, eli HPK avaa sen Tsekkiläisen Plzenin vieraana. HPK on uudistunut voimakkaasti mestaruusvuotensa jälkeen, sillä se menetti kymmenkunta avainpelaajaansa suurempiin seuroihin. Tilalle Kerho on saanut muutamia hyviä pelureita, etunenässä voinee mainita Elmeri Erosen, Joona Voutilaisen ja Cody Kunykin nimet.

 Kerho pelaa tunnetusti taitokiekkoa ja samaa voi sanoa Tsekin ylpeydestä. Luvassa on siis erittäin hyvää jääkiekkoa, jossa tsekkiläisillä on hienoinen etu puolellaan. Plzen pelaa kotonaan ja joukkue ei ole uudistunut siinä määrin missä Kerho. Tätä matsia ei missaan nimessä kannata missata.

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *