Jääkiekon MM 2019 Live Stream ja Televisionti

Jääkiekon MM 2019-kisat ovat nyt täällä! Kannusta Leijonat voittoon! Tältä sivulta löydät ohjeet miten katsot ilmaiseksi kisojen kaikki ottelut ja nappaat samalla kisojen avulla isot rahat itsellesi! Tarjoamme 2. vaihtoehtoa kisojen ilmaiseen televisiontiin netissä sekä tuhdin kisaennakon! Saat myös Leijonien kisavetoihin 200% bonarin sekä 50.00 megakerroin Suomi – Slovakia peliin!

Jääkiekon MM-kisat Live Stream netissä

Katso lätkän MM-kisat ilmaiseksi netissä 1. vaihtoehto

Jääkiekon MM kisojen 2019 katsominen onnistuu Unibetin omasta TV:stä. Matsien katsominen on ilmaista ja saat lisäksi kisojen seuraamiseen tuntuvat edut, joita ei kannata missata. HUOM! Unibet TV:n avulla näet kisojen jokaisen ottelun suorana ja voit pelata livenä kaikkia matseja! Lisäksi saat Valtteri Bottaksen voitolle 50.00 MEGAKERTOIMEN, kun avaat pelitilin tämän sivun kautta!

Toimi näin:

 • Avaa alla olevasta laatikosta pelitili tai klikkaa tästä!
 • Tee haluamasi ensimmäinen talletus (10€ minimi. Otteluiden katsominen ei vaadi vetojen asettamista)
 • Voit tallettaa varoja suomalaisilla verkkopankeilla ja saat nostettua voitot ilman kuluja tai kierrätyksiä heti pankkiisi!
 • Näet jatkossa ilmaiseksi myös CHL ottelut sekä SHL-pelit Unibet TV:stä!

Saat samalla seuraavat huikeat Leijonat-edut!

 • 50.00 SUPERKERROIN Valtterille vain meidän linkistä!
 • Maksimipanos superkertoimelle on 1€ eli saat 49€ itsellesi ilman mitään ylimääräisiä ehtoja, jos Bottas voittaa!
 • Jos tallimääräykset tai epäonni suosii Valtteria, niin Unibet antaa jokaiselle tarjouksen lunastaneelle 20€ ilmaisvedon maanantaina 14.5 klo 18.00 mennessä.
 • Tarjouksen saa vain alla olevan linkin kautta ja 50.00 kerroin heille, kun pelaat Bottaksen voittoa!
 • Siirry nyt Unibetin sivuilla alapuolen laatikkoa klikkaamalla ja lunasta ilmaista käteistä!
 • Samalla näit kaikki Lätkän MM-kisojen ottelut suorana Unibet TV:stä!
 • Avaa pelitilisi tästä!
Tarjouksen säännöt ja ehdot
Tarjous voimassa (12.05.2018 klo 03.00 asti) Saat 50,00 megakertoimen vain tämän sivun kautta. Ei kierrätysvaatimusta Vain yksi etu jokaista taloutta kohtaan on sallittu. Unibet pidättää oikeuden perua tai muuttaa edun minä aikana tahansa. yleiset säännöt ja ehdot ovat voimassa.

Näe 2019 MM-kisat ilmaiseksi netissä 2. 50.00 kerroin vaihtoehto

Lätkän 2019 MM-kisojen katsominen onnistuu myös Nordicbetin omasta TV:stä. Matsien katsominen onnnistuu suorana ja ilmaiseksi sekä saat lisäksi kisojen seuraamiseen tuntuvat edut, joita ei kannata missata. HUOM! Nordicbetin avulla näet kisojen jokaisen ottelun suorana ja voit pelata livenä kaikkia matseja! Lisäksi saat 50.00 MEGAKERTOIMEN SUOMI – SLOVAKIA OTTELUUN, kun avaat pelitilin tämän sivun kautta!

Toimi näin:

 • Avaa alla olevasta laatikosta pelitili tai klikkaa tästä!
 • Tee haluamasi ensimmäinen talletus (10€ minimi. Otteluiden katsominen ei vaadi vetojen asettamista)
 • Voit tallettaa varoja suomalaisilla verkkopankeilla ja saat nostettua voitot ilman kuluja tai kierrätyksiä heti pankkiisi!
 • Näet jatkossa ilmaiseksi myös CHL ottelut sekä SHL-pelit!

Saat samalla seuraavat huikeat Leijonat-edut!

 • Leijonien Kanada pelistä tienaat 10€ ilmaisvedon, jos Suomi tekee maalin
 • Betsaa Suomi – Slovakia ottelussa Suomea 1€ ja saat 50.00 MEGAKERTOIMEN
 • Leijonien voittaessa tienaat siis eurolla 50x takaisin ja voitto ilman kierrätysvaatimusta!
 • Lisäksi pääset mukaan NHL-matkan arvontaan, jossa palkintona reissu Prahaan katsomaan Änäriä
 • Kaikkiin otteluihin tulossa mahtavia etuja
 • Klikkaa alapuolen laatikkoa ja poimi Megakerroin talteen!

MM-kisojen pelimiehille parhaat valinnat!

 • Nopeasti betsit sisään verkkopankkitunnuksilla – ilman erillistä pelitiliä
 • Tuntuvasti kotimaista #eikkausta paremmat kisakertoimet
 • Nopeasti betsit sisään verkkopankkitunnuksilla – ilman erillistä pelitiliä
 • Tuntuvasti kotimaista #eikkausta paremmat kisakertoimet
 • 10€ ilmaisbetsi MM-kisoihin ilman kierrätystä
 • Suoraan betsailemaan verkkopankkitunnuksilla

Lue meidän mahtava MM-kisaennakko

Lue seuraavaksi meidän kattavakisaennakko ja tsekkaa parhaat pelitärpit MM-kisoihin!

Suomi – Team Finland – Leijonat

Kunnianpalautus on Jukka Jalosen ryhmän kantava teema Slovakian MM-kisoissa, kun Suomi kompuroi Lauri Marjamäen ryhmän kanssa, sekä talviolympialaiset, että Tanskan MM-kisat.

Jukka Jalosen edellinen Leijona-aikakausi päättyi juuri Slovakiassa pelattuihin kultakisoihin 2011, joten Jalonen on oikea mies palauttamaan Leijonat menestyksen tielle.

Kisojen alla on hieman puolipilvinen tunnelma, kun kaikkien aikojen piikki suomalaisten NHL-pelaajien kieltäytymisissä on nähty ja Suomen joukkue on paperilla varsin vaatimaton kokonaisuus. Onneksi kisoja ei kuitenkaan ratkota nimilistan perusteella.

Jukka Jalosestako sateentekijä?

Jukka Jalonen ei kuitenkaan tunnu olevan turhan huolissaan nimettömästä ryhmästään, vaan linjasi että: Olemme erittäin tyytyväisiä valittuun joukkueeseen, tästä on hyvä lähteä MM-kisoihin. Yhdeksästä valmistavasta ottelusta tuli seitsemän voittoa, joten oikealla tiellä ollaan, Jalonen summaa”.

Tärkeimpänä näistä voitoista voitaneen pitää Tsekin EHT:n upeaa Venäjä-ottelua, jossa Leijonat kaatoi Venäjän timanttisen tähtisikermän 3-1 lukemin. Samalla Suomi myös voitti Tsekin EHT turnauksen ja sai näin onnistuneen kenraaliharjoituksen ennen keväistä karnevaalia. Tästä on hyvä lähteä kohti kisoja!

Suomen kannalta otteluohjelma on varsin mielenkiintoinen, sillä ensimmäisessä kolmessa pelissä vastaan tulevat Kanada, Slovakia ja USA eli kaikki lohkon ennakkoon kovimmat ryhmät. Tätä seuraa sitten heikompien kohtaamiset, kun vastaan asettuvat Tanska, Iso-Britannia, Ranska ja Saksa. Kaiken järjen mukaan Leijonat siis etenee pudotuspelivaiheeseen, sillä vain Kanada ja USA ovat nimilistaltaan sitä vahvempia.

Missä Leijonien vahvuudet?

Suomen vahvuus on jälleen kerran pelaaminen JOUKKUEENA ja tällä kertaa ehkä korostuneemmin kuin ikinä. Tällä kertaa joukkueessa ei nimittäin ole ainuttakaan tähteä, joten odotettavissa on väkevää ja raastavaa viisikkopelaamista, jossa ottelut ratkeavat pienehköillä marginaaleilla.

Pelkona Suomen osalta MM-kisojen alla on tulivoima, jota Suomella on varsin rajallisesti. Mukana on toki Kaapo Kakon ja Oliwer Kasken kaltaisia nuoria nousevia hyökkäyspelotteita, mutta jokaisen pelaajan pitää yltää optimitasolleen, jos Suomi aikoo näissä kisoissa menestyä. Ylivoimalla onneksi saataneen kaksi koostumusta, joilta voidaan pelikemioiden natsatessa odottaa tulosta. Tämä on Leijonien kannalta yksi erittäin kriittinen menestystekijä.

Toinen menestystekijä ja kenties se tärkein on tässä turnauksessa maalivahtipeli. Lankinen, Vehviläinen, Olkinuora kolmikko on sanalla sanoen hieman kevyt. Toisaalta Olkinuora ei todennäköisesti luukkuvahtia isompaan rooliin tässä turnauksessa nouse. Vaikka Lankinen ja Vehviläinen ovat molemmat kehittyneet parin vuoden aikana valtavasti, on jommankumman otettava vielä yksi askel eteenpäin, jotta Suomi voi paikata kenttäpelaajien heikkoutta kovimpia sikermiä vastaan.

Summa summarum! Kaiken mennessä nappiin Suomi voi olla jopa mitalitaistossa. Toisaalta kisojen yllä leijuu iso flopin uhka, jos vastuunkantajia ei nouse esiin.

Toivotaan, että Suomeen syntyy uusia kansallissankareita muutaman viikon sisällä. Vedonlyönnissä kannattaa kuitenkin lähteä Suomen osalta hieman tunnustellen liikkeelle ja katsoa Kanada peli kaikessa rauhassa ennen kuin lähtee isompia peliliikkeitä tekemään.

Tie nousee valitettavasti pystyyn puolivälierissä.

Suomen kilpakumppanit:

Kanada:

Suomen lohkon ylivoimainen suosikki Kanada on taas liikkeellä hurjalla materiaalilla. Mukana on muun muassa eräs John Tavares, joka takoo taalakaukaloissa vaatimattomia 80 pisteen kausia refleksinä.

Maalivahtipelinkin pitäisi olla tällä kertaa vahvuus, sillä maalinsuulle on asettaa kaksinkertainen Stanley Cup voittaja Matt Murray.

Muina nostoina Kanadan nipusta voisi ottaa esimerkiksi herrat Tyler Bertuzzi ja Sean Couturier, jotka ovat varmuudella aiheuttamassa päänvaivaa vastustajilla. Kasassa on jälleen fyysinen ryhmä, josta löytyy pelottava määrä ratkaisuvoimaa. Kanadan sijoittuminen neljän parhaan joukkoon on selviö.

Ruotsi:

Kaksi MM-kultaa putkeen…. Siitä voi jokainen päätellä kuinka varteenotettava mestarisuosikki Ruotsi on. Mikä ikävintä, Ruotsi on jälleen kasannut todella hurjan ryhmän. Maalia vartioi Henrik Lunqvist, puolustuksessa luutivat sellaiset supertähdet kuin Oliver Ekman-Larsson ja Adam Larsson.

Mitä sitten tulee hyökkääjiin, niin siellä on Ruotsin uusin kiekkotaikuri Elias Pettersson, Patrick Hörnqvist, William Nylander ja Kempen veljespari. Ruotsi on jäätävän tasokas ja tasalaatuinen ryhmä. Ruotsi on ennakolta ehkä jopa kuumin mestarisuosikki.

Slovakia:

Kisaisäntä Slovakia ei ole enää yksi suurista, mutta kotikisoissaan se on otettava tälle listalle. Joukkueen materiaali on parempi kuin vuosiin ja sillä on turvanaan kotiyleisön fanaattinen tuki.

Jos Slovakia järkyttää viime vuosien kiekkorakenteita, niin se tulee tapahtumaan tässä turnauksessa. Sekera, Tatar, Jaros ja elävä legenda Ladislav Nagy ovat varmasti ikävä kanto monen maan kaskessa. Maalivahtipelin takia mitalipelit jäävät haaveeksi, marssii puolivälieriin.

Tšekki:

Kaukana ovat kulta-ajat. Tsekkiläiset eivät ole viime vuosina juhlineet. Tarkalleen ottaen viimeksi kaulaan on ripustettu mitali vuoden 2012 kisoissa. Nyt Tsekillä on taas jalkeilla varsin tsekkiläinen ryhmä. Tasapaino ei ole parhaassa mahdollisessa jamassa, mutta taitoa löytyy vaikka muille jaettavaksi.

Tärkein yksittäinen pelaaja on eittämättä Jakub Voracek, joka lukeutuu NHL eliittiin. Myös herrat Frolok, Palat, Vrana, Gudas ja Rutta nostavat joukkueen tasoa monella pykälällä. Jos Slovakian ongelma on jollain tasolla maalivahtipeli, niin Tsekillä voi hyvin olla sama kompastuskivi. Kaukana ovat ne ajat, kun Dominator voitti pelejä yksinään… Jää niukasti rannalle mitalipeleistä.

USA:

Vanha klassikko oli pitkään, että USA lähettää kisoihin yliopistojoukkueen, josta ei ole suurta uhkaa MM-kisojen suurmaille. Nyt tilanne on kuitenkin aivan toinen. Mukana on yksi maailman parhaista maalinsylkijöistä: Patrick Kane. Tulitukea antavat umpitaitavat Alex DeBrincat ja Jack Eichel. Jotta tähtiloisto ei olisi vajavainen, niin mukana on myös Detroidin luotijuna Dylan Larkin.

Puolustuksessa NHL supertähti Ryan Suter johtaa takalinjoja ja maalivahdin tontin hoitaa Cory Schneider. Jenkkien nippu on sen verran vahva, että nyt jopa finaalipaikka on lähellä. Rytinällä neljän joukkoon!

Venäjä:

Taivas varjele mitä sieltä tulee! Jos joku maa saa tänä päivänä mukaansa todellisia supertähtiä niin se on äiti Venäjä. Kuvaavaa on, että NHL:n pistepörssin voittaja Nikita Kutsherov ei ole isoin nimi, kun mukana ovat Malkin, Ovetškin ja Kovaltshuk. Lisäksi myös Jevgenit Dadonov Kuznetsov ilmoittivat haluavansa mukaan.

Venäjän hyökkäysarsenaali on sillä tasolla, että tällaista harvoin nähdään MM-kisoissa ja maalikarkelot ovat odotusarvo. Muiden joukkueiden kannalta on perin ikävää, että Venäjän maalinsuulla operoi superkauden Tampa Bayn riveissä pelannut Andrei Vasilevski ja häntä tukemassa on sellainen puolustuskalusto, että heikompaa hirvittää. Dmitri Orlov, Nikita Zaitsev ja Ivan Provorov ovat kaikki maailmanluokan puolustajia.

Onneksi Venäjä on kuitenkin Venäjä ja joukkuepeli on usein hyvin epäkuvaava sana. Jos Venäjä pelaa materiaalinsa edellyttämällä tasolla niin se kävelee mestaruuteen, mutta onneksi sana mutta pitää aina liittää Venäjään. Materiaalin turvin vähintään välieriin.

Viralliset MM-lätkän 2019 kisavihjeet:

Pyrimme julkaisemaan vihjeitä jokaiseen Suomen peliin ja valikoidusti kiinnostavimpiin kamppailuihin toisaalla. Emme kuitenkaan tule koskaan tinkimään siitä linjasta, että kertoimet eivät määrittelisi pelikohteita. Näin ollen esimerkiksi alkulohkon Venäjä-Ruotsi peli saattaa jäädä vihjaamatta, jos kertoimet eivät pelaamista tue. Lue vihjeemme kootusti täältä!

Mestari: Ruotsi (5,30, Unibet)

Leijonien materiaali kalpenee Kanadalle, USA:lle, Venäjälle ja Ruotsille. Lisäksi myös Tsekki, Sveitsi ja Slovakia ovat mukana vahvoilla ryhmille. Vaikka se aina sattuu, niin Leijonia ei voi kyllä mestariksi veikata. Ruotsi sen sijaan on voittanut kaksi mestaruutta putkeen, sillä on nimivahva joukkue ja erinomainen ketjujen välinen tasapaino. Tre Kronor menee taas takuulla pitkälle ja on varsinkin eurooppalaisessa kaukalossa hurja kokonaisuus, kun luisteluvoima ja taito pääsevät oikeuksiinsa. Ruotsi on myös taitavasti nuorentanut ryhmäänsä siten, että uusia nälkäisiä miehiä on otettu reippaasti sisään.

Suomi: Neljäs sija (5,70, Unibet)

Turnauksessa on neljä Suomea ehdottomasti ennakkoon kovempaa maata, jotka ovat USA, Kanada, Venäjä ja Ruotsi. Mikäli Suomi onnistuu jättämään alkulohkossaan taakseen joko USA:n, Kanadan tai Slovakian, on se erittäin lähellä välieriä. Ei nimittäin ole mitään syytä olettaa, etteivätkö Venäjä ja Ruotsi hurjilla kokoonpanoillaan ottaisi haltuunsa toisen lohkon sijoja 1 ja 2. Tietäen, missä suossa Slovakia on viime vuodet talsinut ja kuinka tahmeaa Pohjois-Amerikkalaisten meno alkulohkossa on, voi tätä pitää jopa todennäköisenä.

Mitalipeleissä Suomen materiaali on kuitenkin niin köykäinen, että on vaikea uskoa sen pystyvän mainetekoihin. Siksi juuri tuo Suomen nelossija on erittäin houkutteleva pelivalinta ja se tapahtuu näissä olosuhteissa vähintään kerran viidestä.

 • Pelaa vinkit Unibetillä klikkaamalla alapuolen laatikosta!

Leijonien alkulohkojen otteluohjelma

 • 10.05.2019 17:15 Suomi – Kanada
 • 11.05.2019 21:15 Slovakia – Suomi
 • 13.05.2019 17:15 USA – Suomi
 • 16.05.2019 21:15 Suomi – Tanska
 • 17.05.2019 21:15 Suomi – Iso-Britannia
 • 19.05.2019 21:15 Ranska – Suomi
 • 21.05.2019 13:15 Suomi – Saksa

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *