Katso Eredivisie netistä 16-17.1

Katso Eredivisie netistä 16-17.1.2016

Katso Eredivisie netistäEredivisie, tuo Litmasen ponnahduslauta ja vauhdikas sarja, joka on täynnä huomisen tähtiä! Nyt näät hienoimmat maalit ja tulevaisuuden tähdet tulevat olohuoneeseesi, sillä tarjoamamme huippulaadukkaat Eredivisie striimit maksutta! Kaiken lisäksi tarjolla on kymmeniä tunteja aidointa fudista ja näiden otteluiden suhteen on totisesti mistä valita. Katso Eredivisie netistä ja viihdy! Nää kentällä legendaarisia joukkueita ja hienoa tunnelmaa! Lisäksi 100% bonus ja 10€ riskitön veto vain 4 x kierrätyksellä! Lähetykset tarjoaa myös Bet365

16-17.1 tarjonnassa mm. seuraavat ottelut:

PEC Zwolle – SC Heerenveen

Klo 20:45

Avaa tili ja katso ottelu ilmaiseksi!Samalla pääset nauttimaan 100%+10€ bonuksesta!

ADO Den Haag – Ajax

klo 13:30

Avaa tili ja katso ottelu ilmaiseksi!Samalla pääset nauttimaan 100%+10€ bonuksesta! Tsekkaa päivien muut ottelut!Samalla pääset nauttimaan 100%+10€ bonuksesta!

Katso Eredivisie netistäBet365 tarjoaa Championship striimit ilmaiseksi netistä! Huikeimmat ottelut saat toimimaan tekemällä talletuksen muistaen samalla jättää tilille vähintää muutama sentti pelirahaa. Avaa tili siis heti ja nauti huippumatseista kotikoneeltasi, kännykästäsi tai tabletistasi. Bet365 laajasta valikoimasta löytyy jokaiselle hetkelle jotain seurattavaa ja pelattavaa ja live streamit pyörivät nätisti myös 3g tai 4g yhteyden avulla! Loistava lisä siis reissunpäälle! Lisäksi saat 100% bonuksen helpolla 3x kierrätyksellä!

Katso Eredivisie netistä ilmaiseksi!

Avaa tili ja katso urheilua jatkossa netistä!Samalla pääset nauttimaan 100%bonuksesta!

Katso Eredivisie netistä Unibetin ja Bet365 kautta!

katso brittifutista netistä

Katso Eredivisie netistä näin!

Unibet tv livestreamin ansiosta voit katsoa brittifutista ilmaiseksi! Sinulla on vain oltava rahaa Unibet-tililläsi tai sinun on tullut asettaa veto viimeisen 24 tunnin aikana. Live-stream pelit näytetään kalenterissa TV-kuvakkeen kanssa ja kalenteriin pääset painamalla tästä! 

  1. Kirjaudu pelitilillesi tai rekisteröidy käyttäjäksi!
  2. Varmista, että tililläsi on ainakin hieman pelirahaa (alle eurokin riittää)
  3. Valitse etusivun valikosta vedonlyönti-osio
  4. Scrollaa vedonlyöntiosio-sivustoa alaspäin, jolloin vasemmalla puolella tulee näkyviin otsikko “Ekstrat”
  5. Ekstrat otsikon alta löydät Unibet TV:n
  6. Klikkaamalla Unibet TV painiketta, pääset selaamaan tarjontaa päivä- ja viikkotasolla, sekä lajikohtaisesti.
  7. Ei muuta kun nauttimaan katselukokemuksesta
Avaa tili ja katso otteluita netistä!!Samalla pääset nauttimaan 100%+10€ bonuksesta!

Lue ohjeet miten muutat Unibet TV:n koko näytön tilaa

Unibet rajoittaa striimiensä kokoa tarjotakseen mahdollisimman kattavan valikoiman eri urheilutapahtumia. Mobiilissa tämä ei ole ongelma, eikä aktiivisen live-pelaamisenkaan kohdalla. Jos kuitenkin pääasiallinen tarkoituksesi on nauttia ottelusta, on meillä takataskussa useampi kikka, jolla maksimoit katselukokemuksen tuottaman ilon! Katso Eredivisie netistä koko ruudun leveydeltä!

Kaikista nopein tapa on todella yksinkertainen, paina näppäinyhdistelmää: ctrl & + samanaikaisesti. Tällä saat zoomattua striimin koon suuremmaksi ja näet lähes koko näytöltä valitsemasi urheilutapahtuman. Voit myös päivittää sivuston tämän toimenpiteen jälkeen jolloin kuva tarkentuu suurempana. Jos tee-se-itse ei kuitenkaan ole juttusi ja arvostat laatua on alla kirjallinen ohje ja linkki video-tutoriaaliin, sekä Unibetin sivuston oma kikka screenin suurentamiseen! Jos video ei auta niin klikkaa tänne ja luet step-by-step ohjeet!

Livematsit.comin parasta antia:

Katso Eredivisie netistä

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *