Kontinental Hockey League (KHL) 2019 – 2020 Stream

Kontinental Hockey League (KHL) – Katso täältä pelit ilmaiseksi! Voit katsella maailman toiseksi kovinta kiekkosarjaa ilmaiseksi täältä. Sivuillamme on ohjeet suoriin live-lähetyksiin läpi kuuman KHL kiekkokauden.

Katso KHL ilmaiseksi kaudella 2019-2020! 

KHL matsien katsominen suorana onnistuu yksinoikeudella Unibet TV:n suoratoistopalvelun avulla, ja me suosittelemme katsomaan niin monta peliä kuin mahdollista.

Seuraavaksi kerromme helpot ohjeet ottelun katsomiseen, josta jatkamme syihin miksi jokaisen pitää katsoa KHL:ää.

Lue yksinkertaiset ohjeet KHL pelien näkemiseksi yksinoikeudella:

  • Klikkaa tästä ja avaa tili Unibetillä!
  • Tilin avaaminen onnistuu minuuteissa ja rahansiirrot ovat turvallisia kotimaisen verkkopankin kautta
  • Matsit näkyvät, jos tililläsi on vähintään 1 sentti.
  • Ottelut näet helposti vedonlyöntivalikosta valitsemalla illan KHL-ottelu ja klikkaamalla Unibet TV-merkkiä!
  • Ottelut alkavat tyypillisesti Suomen aikaa illalla 16-20 välillä.
  • Unibet näyttää KHL:n lisäksi suorana lähetyksenä myös kaikki jääkiekon mestarien liigan ottelut!

KHL stream ja asiaa siitä miksi KHL on niin koukuttava sarja

Jokerit, SKA, TsSKA ja monet muut tähtisikermät ovat yhden klikkauksen päässä. Tästä ei juuri ilmainen KHL katselukokemus parane.

KHL:ää on pelattu vuodesta 2008 saakka, joten nyt käynnissä on KHL:n 11 kausi. Jokerit on ollut mukana kaudesta 2014-2015 alkaen ja näin ollen Jokereilla on käynnissä kuudes kausi tässä Idän ihmeliigassa. Monet mieltävät SKA:n sarjan menestyneimmäksi joukkueeksi, mutta oikeasti menestyneinen on kolmen mestaruuden Ak Bars Kazan. SKA:lla, Metallurg Magnitogorskilla ja Dinamo Moskovalla on kullakin kaksi mestaruutta. Viime vuoden mestari TsSKA on kuitenkin hyvässä takaa-ajo vauhdissa, sillä se on sarjan ennakkosuosikki SKA:n ohella. Mestaruuden on onnistunut voittamaan myös Salavat Ufa vuonna 2011. Jokeritkin jahtaa kuumeisesti ensimmäistä täysosumaansa kaikkien aikojen nimekkäimmällä kokoonpanolla.

KHL on sarja, jossa ei pelaajilta lopu taidot kesken. Siksi se on erittäin katsojaystävällinen sarja, jota kannattaa katsella. Erityisesti herra nimeltä Sergei Mozjakin ja hänen edustamansa Metallurt Magnitogorsk kannattaa ottaa tiukkaan seurantaan, Mozjakin on voittanut KHL:n pistepörssin peräti kuusi kertaa. Ei siis muuta kuin katselun iloa!

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *