Jokerit – TsSKA live stream 27.2 ilmaiseksi netissä!

Jokerit – TsSKA live stream 27.2 ilmaiseksi netissä! Katso Jokerien Playoff-ottelut ilmaiseksi netissä. Otteluparin ensimmäinen ottelu pelataan 27.2 klo 18:30 Areenalla. Vastustaja TsSKA teki kovaa jäJokerit - TsSKA live stream 25.2lkeä runkosarjassa ja voittikin sen jo kolmannen kerran putkeen. CSKA pelaa todella hyökkäävää kiekkoa ja paine tulee Jokerien päädyssä olemaan kova. Jokerit taas pelaa melkoisen passiivisesti, mutta Jalosen ryhmän pelitapa saattaa kuitenkin aiheuttaa vaikeuksia juuri Moskovalaisjoukkueelle, jos se onnistuu omassa pelissään täydellisesti. Lisäksi tarkemmat ohjeet Jokerit – CSKA live streamiin saat Betsikingiltä.

Jokerit – TsSKA live stream 27.2 Betsafen kautta!

CSKA Moskova - Jokerit

Avaa tästä uusi pelitili ja saat 15€ riskittömän vedon ja Viaplayn ilmaiseksi kuukaudeksi!

KHL streamBetsafe antaa avaimet Jokerien otteluiden katsomiseen, sillä saat pelitilin avauksella ja 15€ talletuksella uskomattomat edut eli: 15€ riskittömän vedon ja Viaplayn ilmaiseksi käyttöösi 1-kuukauden ajaksi! Eli näet NHL, KHL, UFC, Mestarien Liiga, Valioliiga, La Liga ottelut kuukauden ajan ilmaiseksi. Suomalaisten kannalta tarjous on aivan älyttömän kova, sillä lätkän lisäksi tulet näkemäänTeemu Packalenin ja Makwan Amirkhanin UFC-ottelut myös ilmaiseksi! Seuraavaksi kerromme ohjeet, miten saat tämän mahtavan edun itsellesi:

  • Avaa pelitilisi tästä tai alapuolen laatikosta
  • Talleta väh. 15€, jonka jälkeen saat 15€ riskittömän vedon pelitilillesi
  • Panosta 15€ riskitön veto haluamaasi pelikohteeseen, jonka kerroin tulee olla vähintään 1.5. Vedon voit pelata, kun klikkaat valintaa vedonlyöntikupongilla
  • Tämän jälkeen saat Betsafelta sähköpostiisi linkin, jonka avulla saat Viaplayn koodin ilmaiseen 1-kk katseluun. Jos jostain syystä et koodia sähköpostilla saa, niin pyydä se Betsafen sivujen asiakaspalvelun kautta itsellesi.
  • Katseluoikeus on 1kk ja Viaplay ei siis maksa mitään!
  • Katso Jokerit – TsSKA live stream 27.2

Jokerit – TsSKA live stream 27.2

CSKA on erittäin suuri ennakkosuosikki jatkamaan tästä otteluparista, ja kyseessä on erittäin riskipitoinen veto. Jos ja kun kuitenkin nappasit aiemmin Betsafen tarjoaman 15€ ilmaisvedon, niin tähän kohteeseen se kannattaa hassata. Voit nimittäin nostaa peräti 87,75€ nettovoiton, jos Jokerit onnistuu tämän ottelun nimiinsä viemään.

Jokerit - TsSKA stream 25.2

Avaa tästä uusi pelitili ja saat 15€ riskittömän vedon ja Viaplayn ilmaiseksi kuukaudeksi!

Jokerien aikaisemmat ottelut ovat kuitenkin osoittaneet, että juuri CSKA Moskovaa vasteen peli on kulkenut, ja kahdesta edellisestä kohtaamisesta on saldona kaksi voittoa. Viiden edellisen kohtaamisen saldona on taas 2 voittoa ja 3 tappiota, mikä tarkoittaa jopa 40% voitto-osuutta. Pitkällä aikavälillä todelliset tasoerot toki tasoittavat pakkaa venäläisten hyväksi, mutta silti 6.85 kerroin on selkeä ylikerroin ja se kannattaa hyödyntää ehdottomasti. Jalosen joukkueet ovat tällä kaudella pelanneet ehdottomasti parhaat ottelunsa juuri altavastaaja asemasta, joten vaikka TsSKA Moskovan hallussa on sekä koti- että materiaalietu, niin tällä kertaa kyseessä on KHL-playoffit. Lisäksi ensimmäisissä osaotteluissa tapahtuu yllättävän usein yllätyksiä. Laitetaan veto lapulle ja katsotaan samalla ilmainen TsSKA Moskova – Jokerit live stream 27.2!

Jokerit KHL playoff-kierroksella 2016/2017

Jokerit stream

Avaa pelitili ja lunastsa Viaplay 1kk ilmaiseksi sekä 15€ riskitön veto tästä!

Jokerien pelit eivät sujuneet kaksisesti KHL:n runkosarjassa, mistä kertovat useat niukat tappiot sarjan häntäpään joukkueille. Pudotuspeleihin joukkue selvisi kuin ihmeen kaupalla, ja se varmistikin paikkansa KHL-playoffeihin vasta toiseksi viimeisellä runkosarjan pelikierroksella. Ensimmäisellä kierroksella vastaan luistelee runkosarjan voittaja ja erittäin vaarallinen TsSKA Moskova. Otteluparin ensimmäinen ottelu pelataan maanantaina 21.2 Moskovan jääpalatsissa, ja tämä ottelu antaa varmaan hyvän kuvan tulevista voimasuhteista. Ennakkotietojen ja kertoimien valossa Jokereille ei lasketa paljoakaan mahdollisuuksia jatkopaikkaan, mutta livematsit.com uskoo, että mahdollisuuksia kuitenkin on. Toinen ottelu pelataan torstaina 23.2 niin ikään Moskovassa. Kolmas ottelu pelataankin kotiyleisön edessä lauantaina 25.2 ja siitä nyt on ainakin pakko ottaa voitto, mikäli Jokerit mielivät tästä otteluparista jatkoon. Neljäs ottelu pelataan viikon päästä maanantaina 27.2 ja ensimmäinen lisäottelu 1.3.2017. Toivottavasti Jokerit venyvät jo ensimmäisessä ottelussa, ja katsojat saavat nauttia KHL-otteluista mahdollisimaan pitkään. Nyt suosittelemme noudattamaan edellä mainittuja ohjeita ja katsomaan Jokerit – TsSKA live stream 27.2 klo 18:30!

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *