Riika – HJK live stream – Katso ilmaiseksi

Riga FC – HJK live stream 6.8: Europelit. Klubi lähtee Latviaan hakemaan jatkopaikkaa europeleissä. Tältä sivulta löydät ohjeet ottelun suoraan live-lähetykseen netissä tiistaina.

Riga FC – HJK live stream

Klubin matsin katsominen suorana onnistuu yksinoikeudella Unibet TV:n suoratoistopalvelun avulla, ja me suosittelemme katsomaan tämän jännittävän europelin suorana lähetyksenä 6.8.2019 klo 19. Seuraavaksi kerromme helpot ohjeet ottelun katsomiseen:

Lue yksinkertaiset ohjeet Klubin pelin näkemiseksi yksinoikeudella:

  • Klikkaa tästä ja avaa tili Unibetillä!
  • Tilin avaaminen onnistuu minuuteissa ja rahansiirrot ovat turvallisia kotimaisen verkkopankin kautta
  • Poimi 200% talletusbonus aina 100€ asti ja 5€ illmais-liveveto otteluun!
  • Ottelun näet helposti vedonlyöntivalikosta valitsemalla Riga FC – Klubi ja klikkaamalla Unibet TV-merkkiä!
  • Ottelu alkaa Suomen aikaa 19.00
  • Unibet näyttää suorana lähetyksenä myös Klubin mahdolliset jatkopelit!

Riika – HJK stream ja ennakko

Klubi otti alivoimalla färsaarelaisista selkeän 3-0 voiton Telia 5g areenalla viime viikon tiistaina ja tasurin vierasottelusta. Toisella kierroksella tie nousi pystyyn Punaista tähteä vastaan, ja nyt pelit jatkuvat Eurooppaliigan karsinnoissa. Edessä on 3. kierroksen ottelupari Riikalaista Riga FC:tä vastaan, joka tippui Mestarien liigan karsinnoista Irlantilaista Dundalkia vastaan, mutta onnistui UEL:n toisella kierroksella kaatamaan viime kauden Puolan mestarin Pliastin. Tästä ottelusta voi odottaa rajua vääntöä kentällä ja klubifaneja lienee sankoin joukoin myös Riikassa kannustamassa. Klubi on otteluparissa pienoinen ennakkosuosikki, mutta vastustajaa ei voi lähteä aliarviomaan. Vierasmaalin tärkeys korostuu, joten täytyy toivoa, että Klubin hyökkäyspeli toimisi. Joukkueen katse on varmasti jo myös seuraavan koti-ottelussa, sillä klubi on tunnetusti erityisen kova kotijoukkue. Me uskomme, että Klubi pelailee varmuudella vieraissa ja ottaa vähintään tasurin. Riika on erittäin kova kotijoukkue, ja mitään ei ole tulossa ilmaiseksi.

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *