Legia – KuPS live stream 25.7 UEL-karsinnat

Legia – KuPS live stream 25.7 UEL-karsinnat. Kupsi lähtee heti kovaan  paikkaan eurooppaliigan  karsinoissa Valko-Venäjälle. Tältä sivulta löydät ohjeet ottelun suoraan live-lähetykseen netissä ja mojavan vinkin ottelubetseihin!

Legia – KuPS live stream 25.7 UEL-karsinnat

Kupsin matsin katsominen suorana onnistuu yksinoikeudella Unibet TV:n suoratoistopalvelun avulla, ja me suosittelemme katsomaan tämän jännittävän europelin suorana lähetyksenä 25.7.2019 klo 22.00. Seuraavaksi kerromme helpot ohjeet ottelun katsomiseen:

Lue yksinkertaiset ohjeet Kupsin pelin näkemiseksi yksinoikeudella:

  • Klikkaa tästä ja avaa tili Unibetillä!
  • Tilin avaaminen onnistuu minuuteissa ja rahansiirrot ovat turvallisia kotimaisen verkkopankin kautta
  • Poimi 200% talletusbonaria aina 100€ asti ja illmaisliveveto otteluun!
  • Ottelun näet helposti vedonlyöntivalikosta valitsemalla Legia – KuPS ja klikkaamalla Unibet TV-merkkiä!
  • Ottelu alkaa Suomen aikaa 22.00
  • Unibet näyttää suorana lähetyksenä myös HJK:n ottelut sekä suomalaisten mahdolliset jatkopelit!

Legia – KuPS stream  ja ennakko

KuPS saa vastaansa puolalaisseura Legia Varsovan, jonka fanijoukko on tunnettu hurjasta tunnelmastaan, joten joukkue pääsee todelliseen hornankattilaan Varsovan iltaan. Ottelusta on tulossa erittäin jännittävä ja vauhdikas, mutta suomalaiset ovat altavastaajia. Honsun taktiikan täytyy toimia erittäin hyvin, mikäli joukkue haluaa hyvän tuloksen.

Vieraissa vähämaalinen tappiokaan ei ole katastorfi, sillä europeleissä kotijoukkueet ovat aina vahvoilla. Legia janoaa varmasti voittoa. Toisaalta Kupsin tilanne on erinomainen ja se varmasti lähtee hakemaan jatkopaikkaa tiiviillä puolustuspelillä. Veikkausliigassa joukkue on kuulunut kauden parhaisiin suorittajiin ja tässäkin ottelussa jatkopaikka näyttää todennäköiseltä. Nyt kaikki KuPSin fanit tv-ruudun ääreen jännittämään, kun kuopiolaiset tekevät europelien historiaa.

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *