Katso Copa del Rey ilmaiseksi

Katso Copa del Rey ilmaiseksi netissä! – 21.1 alkaen klo 21:00

Katso Copa del Rey ilmaiseksiKatso Copa del Rey ilmaiseksi netissä! Tarjolla kaikki ottelut ja myös finaali! Torstaina 21.1.2015 pelataan Valencia – Las Palmas alkaen klo 21:00 sekä Sevilla – Mirandes alkaen 22:00. Ottelut näät avaamalla tilin alla olevasta painikkeesta ja muista, että tililläsi tulee olla varoja, jotta ottelut näkvyvät. Scrollaa seuraavaksi alaspäin ja lue ennakot sekä ohjeet miten saat Unibet TV:n näkymään kokonaiselta ruudulta!

Avaa tili ja katso matsit!100%+10€ bonus samalla!

Torstai 21.1:

Katso Copa del Rey ilmaiseksi

Illan ensimmäisessä Copa del Rey ottelussa kohtaavat Valencia ja Las Palmas. Valencia lähtee otteluu  melko selkeänä ennakkosuosikkina, mutta sen peli ei ole kulkenut La Ligassa. Saldona viidestä viimeisestä ottelusta ei ole yhtäkään voittoa. Vierailija matkaa Valenciaan Kanarian saarilta ja La Ligassa joukkue on vain kaksi sijaa karsijan yläpuolella. Todennäköisesti fokus on säilymisessä, joten cupin otteluun ei välttämättä lähdetä parhaalla formilla. Pelejä kannattaa siten hakea kotijoukkueen useamman maalin voitolle, ellei luotto vierasjoukkueen yllätykseen ole suuri. Vierailijoille nimittäin tarjotaan yli viiden kertoimia. Ottelu 21:00 alkaen Unibet TV:n Copa del Rey live streamin kautta. Ottelun saat näkymään avaamalla tilin alemman laatikon kautta, se ohjaa sinut suoraan  otttelun kertoimiin ja lähetys käynnistyy painamalla vihreää Unibet TV merkkiä.

Avaa tili ja katso ottelu!100%+10€ bonus samalla!

Katso Copa del Rey ilmaiseksi

Toisessa illan ottelussa Sevilla kohtaa Mirandesin. Sevilla on sarjassa sijalla 7. ja varmasti lähtee otteluun motivoituneena. Vastustaja Mirandes pelaa segundaa ja on sarjassa sijalla 11. Siten on hankala nähdä ottelun päättyvän muuten kuin kotijoukkueen selkeään voittoon. Sevillan kertoimet tosin ovat varsin alhaisia edellä mainituista syistä johtuen, joten tasurille tarjotut yli viiden kertoimet saattavat houkutella kokeilemaan onneaan. Ottelu alkaa klo 22:00 ja ottelun pääset näkemään, kun avaat tilin alemman nappulan kautta, joka ohjaa suoraan otttelun kertoimiin ja lähetyksen saat pyörimään painamalla vihreää Unibet TV merkkiä.

Avaa tili ja katso ottelu!100%+10€ bonus samalla!

Katso Copa del Rey live stream ilmaiseksi!

Katso Copa del Rey ilmaiseksi

Katso Copa del Rey ilmaiseksi näin!

Puolivälierien seuraava kierros pelataan jo 27.1.2016, jolloin tarjolla seuraavat ottelut Unibet TV:n kautta Atl. Madrid- Celta Vigo, Barcelona – Ath. Bilbao, Las Palmas – Valencia ja Mirandes – Sevilla alkaen 21.00

Kirjaudu pelitilillesi tai rekisteröidy käyttäjäksi!Unibet TV:n avulla Copa del Rey live stream ilmaiseksi netissä! Sinulla on vain oltava varoja Unibet-tililläsi tai sinun on tullut asettaa veto viimeisen 24 tunnin aikana. Live stream Copa del Rey ottelut näytetään kalenterissa TV-kuvakkeen kanssa ja kalenteriin pääset painamalla tästä! 

  1. Varmista, että tililläsi on ainakin hieman pelirahaa (alle eurokin riittää)
  2. Valitse etusivun valikosta vedonlyönti-osio
  3. Scrollaa vedonlyöntiosio-sivustoa alaspäin, jolloin vasemmalla puolella tulee näkyviin otsikko “Ekstrat”
  4. Ekstrat otsikon alta löydät Unibet TV:n
  5. Klikkaamalla Unibet TV painiketta, pääset selaamaan tarjontaa päivä- ja viikkotasolla, sekä lajikohtaisesti.
  6. Ei muuta kun nauttimaan katselukokemuksesta
Avaa tili ja katso otteluita ilmaiseksi!Samalla pääset nauttimaan 100%+10€ bonuksesta!

Lue ohjeet miten muutat Unibet TV:n koko näytön tilaa

Unibet rajoittaa striimiensä kokoa tarjotakseen mahdollisimman kattavan valikoiman eri urheilutapahtumia. Mobiilissa tämä ei ole ongelma, eikä aktiivisen live-pelaamisenkaan kohdalla. Jos kuitenkin pääasiallinen tarkoituksesi on nauttia ottelusta, on meillä takataskussa useampi kikka, jolla maksimoit katselukokemuksen tuottaman ilon! Katso live streamit koko ruudun leveydeltä!

Kaikista nopein tapa on todella yksinkertainen, paina näppäinyhdistelmää: ctrl & + samanaikaisesti. Tällä saat zoomattua striimin koon suuremmaksi ja näet lähes koko näytöltä valitsemasi urheilutapahtuman. Voit myös päivittää sivuston tämän toimenpiteen jälkeen jolloin kuva tarkentuu suurempana. Jos tee-se-itse ei kuitenkaan ole juttusi ja arvostat laatua on alla kirjallinen ohje ja linkki video-tutoriaaliin, sekä Unibetin sivuston oma kikka screenin suurentamiseen! Jos video ei auta niin klikkaa tänne ja luet step-by-step ohjeet!

Katso Copa del Rey ilmaiseksi

Copa del Rey live stream ilmaiseksi netissä -lähetykset saa näkymään myös Bet365:n kautta!

Katso Copa del Rey ilmaiseksiBet365 tarjoaa Copa del Rey live streamit ilmaiseksi netistä! Huikeimmat ottelut saat toimimaan tekemällä talletuksen muistaen samalla jättää tilille vähintää muutama sentti pelirahaa. Avaa tili siis heti ja nauti huippumatseista kotikoneeltasi, kännykästäsi tai tabletistasi. Bet365 laajasta valikoimasta löytyy jokaiselle hetkelle jotain seurattavaa ja pelattavaa ja live streamit pyörivät nätisti myös 3g tai 4g yhteyden avulla! Loistava lisä siis reissunpäälle! Lisäksi saat 100% bonuksen helpolla 3x kierrätyksellä!

Avaa tili ja katso urheilua jatkossa netistä!Samalla pääset nauttimaan 100%bonuksesta!

Katso Copa del Rey ilmaiseksi

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *