Lopez – Tatli – Live stream: Edis Tatlille MEGAkerroin 20.4!

Lopez – Tatli live stream 20.4.2019. Edis Tatli (31 voittoa 2 tappiota) on uransa kovimmassa paikassa Madison Square Gardenissa  Teofimo Lopezia (12 voittoa 0 tappiota) vastaan. Ottelu käydään la-su yönä klo 04.00 alkaen!

Tatli lähtee tähän otteluun altavastaajana, mutta Unibet tarjoaa suomalaisille nyrkkeilyn ystäville 30.00 MEGAkertooimen! Klikkaa 50.00 kerroin Edikselle tästä!

Lopez – Tatli live stream 20.4 la – su yönä!

Edis Tatlilla on tällä kertaa mahdollisuus tehdä suomalaista nyrkkeily historiaa kukistamalla järkyttävän kovatasoinen nuori leijona Teofimo Lopez vieraskehässä.

Tatlin ottelun katsominen onnistuu varmiten Viaplay palvelun avulla, mutta me suosittelemme myös tsekkaamaan, jos vedonlyöntifirmoista tarjosi lähetyksen live streamin.

Esimerkiksi Unibetille saat jokatapauksessa uskomattoman 50.00 MEGAkertoimen Tatlin voitolle, joka ei todellakaan ole mikään täysi yllätys eli käytännössä tienaat Ediksen avulla! Tässä koitoksessa Tatli voi nostaa itsensä Robert Heleniuksen tasolle suomalaisessa nyrkkeilymaailmassa.

Toimi näin:

 • Avaa alla olevasta laatikosta pelitili tai klikkaa tästä!
 • Lunasta 50,00 Megakerroin Tatlin voitolle Lopezia vastaan!
 • Jos Tatli häviää, niin saat tiistaina 23.4 20€ ilmaisbetsin pelitilillesi! Win-Win!
 • Tällä tarjouksella et voi kun tienata!
 • Voit tallettaa varoja suomalaisilla verkkopankeilla ja saat nostettua voitot ilman kuluja tai kierrätyksiä heti pankkiisi!
 • Tsekkaa, jos Unibet TV näyttää matsin!
 • Ilta alkaa noin klo 04:00 ja Tatlin matsi luultavasti ensimmäinen tai seuraava.
 • Näet jokatapauksessa jatkossa ilmaiseksi CHL, La Liga, Serie A, Bundesliiga ja monet muut huippusarjat ja ottelut!
Tarjouksen säännöt ja ehdot
Tarjous voimassa (21.04.2018 klo 04.00 asti) Saat 50,00 megakertoimen vain tämän sivun kautta. Ei kierrätysvaatimusta. Lisäksi saat automaattisesti tilillesi 20,00 euron ilmaisvedon maanantaina, jos vetosi ei osu. Vain yksi etu jokaista taloutta kohtaan on sallittu. Unibet pidättää oikeuden perua tai muuttaa edun minä aikana tahansa. yleiset säännöt ja ehdot ovat voimassa.

Teofimo Lopez – Edis Tatli stream 20.4.2019

Madison Square Gardenin ottelukorttiin mahtuu monta mielenkiintoista ottelua, joista erityisen kiinnostavat ovat tietenkin illan pääottelu eli Edis Tatlin matsi.

Ottelukortti tulee olemaan seuraavanlainen: 

 • Terence Crawford – Amir Khan
 • Teofimo Lopez – Edis Tatli
 • Felix Verdejo – Bryan Vasquez
 • Shakur Stevenson – Cristopher Diaz

Kiinnostavimmat ottelut illassa:

Edis Tatlin ja Teofimo Lopezin kohtaaminen vaikuttaa ennakkoon ainakin kertoimien perusteella mielenkiintoiselta mahdollisuudelta ainakin 50.00 Megakertoimen turvin. Vaikka Edis lähteekin otteluun selkeänä altavastaajana, ei vastustaja ole otellut urallaan vielä kertaakaan oikeasti tasokasta vastustajaa vastaan. Tässä piilee myös meidän miehen sauma ja uskomme, että suomalainen taistelee uuvuttavan koitoksen jälkeen hajaäänituomiolla voiton itselleen, joten viritä Tatli – Lopez lähetys näkymään la-su yönä 20.4!

Teofimo tulee päälle kuin yleinen syyttäjä ja Tatli saa olla tarkkana ettei kongi kumahda ennen aikojaan. Kaiken lisäksi suomalainen joutuu ottelemaan vieraskentällä, mutta onneksi Pekka Mäki on omassa kulmassa antamassa arvokkaita ohjeita.

 • Muista vielä poimia itsellesi talteen uskomaton 30.00 Kerroin Edikselle!
 • Tilin avaus onnistuu minuutissa!

Katso Tatlin ottelu ja rikastu samalla!

tatli - patera live stream

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *