Katso NBA striimit 21.11

Katso El Clasico stream ilmaiseksiKatso NBA striimit 21.11

Toronto Raptors – Golden State Warriors (NBA)

Golden State Warriors on liigan ainoa kaikki pelinsä voittanut joukkue ja sen pelin taso on todella huimaa katseltavaa. Hävettävää ei ole Torontollakaan, jonka vieraaksi GSW matkaa, se on voittanut kahta peliä lukuunottamatta kaikki ottelunsa ja johtaa omaa divisionaansa. Golden State Warriors on siis aloittanut mestaruutensa puolustamisen kunnialla ja on Stephen Curryn johdolla suurimpia mestarisuosikkeja myös kaudella 2015/2016. Raptorsin ykköstykki DeMar DeRozan on kuitenkin sanonut olevansa valmis katkaisemaan GSW:n putken ja Kevin Durranttia ja kumppaneita mies jo kouluttikin. Huikea niin sanottu must watch peli siis tiedossa!

Katso NBA striimit Unibetin kautta ilmaisiksi!

Avaa tili ja varmista paikkasi kisastudiosta!Samalla pääset nauttimaan 100%+10€ bonuksesta!

katsojabetsaa

Katso NBA striimit Raptors – Warriors näin!

Unibet tv livestreamin ansiosta voit katsoa EM jatkokarsinta Ruotsi – Tanska stream:in näin ilmaisiksi! Sinulla on vain oltava rahaa Unibet-tililläsi tai sinun on tullut asettaa veto viimeisen 24 tunnin aikana. Live-stream pelit näytetään kalenterissa TV-kuvakkeen kanssa ja kalenteriin pääset painamalla tästä! Katso NBA striimit Raptors – Warriors pelipäivänä tästä!

  1. Kirjaudu pelitilillesi tai rekisteröidy käyttäjäksi!
  2. Varmista, että tililläsi on ainakin hieman pelirahaa (alle eurokin riittää)
  3. Valitse etusivun valikosta vedonlyönti-osio
  4. Scrollaa vedonlyöntiosio-sivustoa alaspäin, jolloin vasemmalla puolella tulee näkyviin otsikko “Ekstrat”
  5. Ekstrat otsikon alta löydät Unibet TV:n
  6. Klikkaamalla Unibet TV painiketta, pääset selaamaan tarjontaa päivä- ja viikkotasolla, sekä lajikohtaisesti.
  7. Katso NBA striimit Raptors – Warriors
Avaa tili ja aloita urheilun seuraaminen!Samalla pääset nauttimaan 100%+10€ bonuksesta!

Lue ohjeet miten muutat Unibet TV:n koko näytön tilaa

Unibet rajoittaa striimiensä kokoa tarjotakseen mahdollisimman kattavan valikoiman eri urheilutapahtumia. Mobiilissa tämä ei ole ongelma, eikä aktiivisen live-pelaamisenkaan kohdalla. Jos kuitenkin pääasiallinen tarkoituksesi on nauttia ottelusta, on meillä takataskussa useampi kikka, jolla maksimoit katselukokemuksen tuottaman ilon!

Kaikista nopein tapa on todella yksinkertainen, paina näppäinyhdistelmää: ctrl & + samanaikaisesti. Tällä saat zoomattua striimin koon suuremmaksi ja näet lähes koko näytöltä valitsemasi urheilutapahtuman. Voit myös päivittää sivuston tämän toimenpiteen jälkeen jolloin kuva tarkentuu suurempana. Jos tee-se-itse ei kuitenkaan ole juttusi ja arvostat laatua on alla kirjallinen ohje ja linkki video-tutoriaaliin, sekä Unibetin sivuston oma kikka screenin suurentamiseen! Jos video ei auta niin klikkaa tänne ja luet step-by-step ohjeet!

Livematsit.comin parhaat:

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *