Norwich – Man. Utd 27.10 – Pukin Maalijahti jatkuu!

Norwich – Man. Utd – Pukin Maalijahti jatkuu: Valioliiga. Teemu Pukki ja Norwich lähtevät jahtaamaan arvokasta päänahkaa Manchester Unitedista. Huimien näyttöjen jälkeen megasuosioon noussut Pukki on takuulla myös sunnuntaina vireessä ja lähtee tavoittelemaan uutta Valioliiga-osumaa! Tältä sivulta löydät otteluennakon sekä ohjeet siitä, miten pääset itsekin nauttimaan Pukin tarunhohtoisesta menestyksestä.

teemu pukki maali

Norwich – Manchester United – Teemu Pukki -kilpailu!

Norwchin matsin katsominen suorana onnistuu Viaplayn suoratoistopalvelun avulla, mutta me suosittelemme lisäämään jännitystä valioliigaa-ottelun seuraamiseen seuraavaan helpon kilpailun kautta. Seuraavaksi kerromme helpot ohjeet ottelun, miten pääset tienaamaan riihikuivaa käteistä Teemu Pukin tehdessä maalin:

Lue yksinkertaiset ohjeet Winnerin Teemu Pukin maalijahtiin:

  • Klikkaa tästä ja avaa tili Winnerille!
  • Tilin avaaminen onnistuu minuuteissa ja rahansiirrot ovat turvallisia kotimaisen verkkopankin kautta
  • Valitse listalta Norwichin ja ManU:n kohtaaminen ja arvaa tekeekö Pukki maalin ottelussa!
  • Jos olet oikeassa, niin pankkitilillesi tulee rapsahtamaan tästä hyvästä 100,00 euroa käteistä!
  • Uskomattoman helppo tapa tienata 100€ ja muista katsoa ottelu klo 18.30 alkaen
  • Tarkemmat ohjeet tarjoukseen löydät klikkaamalla alapuolen laatikkoa ja jos kohtaat ongelmia, niin sinua palvelee suomenkielinen asiakaspalvelu! Tätä tilaisuutta et halua missata, sillä jaossa helpot hillot!

Otteluennakko: Valioliiga – Norwich – Manchester United 27.10.2019

Norwich kohtaa sunnuntaina kotikentällään legendaarisen Manchester Unitedin. Pukin joukkue kaipaa kipeästi lisäpisteitä, sillä hyvän alun jälkeen tahti on päässyt hiipumaan melkoisen pahasti. Viidestä edellisestä ottelusta on saldona 3 tappiota, yksi tasapeli ja yksi voitto, joten kurssi täytyisi nyt kotinurmella päästä kääntämään. Vastaan asettuu karmean alkukauden niin ikään kokeneet punaiset paholaiset, jotka ovat Valioliigassa 14:sta. Joukkue on rämpinyt ja kerännyt edellisistä viidestä ottelusta saldon yksi tappio, 3 tasuria ja yksi voitto.

Sunnuntaina taistellaan isoista asioista, sillä molemmat seurat tarvitsevat kipeästi lisäpisteitä. Ottelun lähtökohdat ovat kuitenkin selkeät, sillä kanarianlinnut lähtevät matsiin selkeinä altavastaajina. Toisaalta kannattaa muistaa, että samalla kentällä kaatui hetki sitten Manchesterin toinen ylpeys City, joten mitä tahansa voi tapahtua.

Teemu Pukki on hyvänä päivänä kuitenkin piiskannut kanarianlinnut sellaiseen vireeseen, että ottelun lopputulos voi olla mitä tahansa. Tätä ottelua ei kannata missään nimessä missata, jos valioliiga ja Teemu Pukin otteet kiinnostavat. Ottelu alkaa lauantaina 27.10 klo 18.30 ja sen näkee Viaplayn kautta.

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *