Presidentin vaalit: Pelaa suosikkiasi ja lyö rahoiksi vaalituloksella

Tasavallan presidentti valitaan presidentinvaaleilla sunnuntaina 28.1.2018 ja tuloksen spekulointi on mahdollista myös netissä. Tältä sivulta löydät tarvitsemasi tiedot omien suosikkien kannustamiseen.

Lisäksi kertoimista voi päätellä hyvin kunkin ehdokkaan todellisia mahdollisuuksia vaalivoittoon, sillä toisin kuin vaalikoneet ja ennusteet, markkinat tietävät nämä asiat yleensä paremmin. Nämä presidentinvaalit saattavat tarjota yllätyksiä!

Näin spekuloit vaalituloksella:

tatli - patera live stream

1. Spekulointi on helppoa, sillä se onnistuu suomalaisille tarkoitetulla Unibet-sivustolla.
2. Pääset alkuun siirtymällä sivustolle tästä, tai alla olevasta laatikosta
3. Tilin rekisteröiminen onnistuu niin mobiililaitteella kuin tietokoneella
4. Rekisteröityminen on nopeaa ja sivusto on 100% luotettava ja turvallinen
5. Rahansiirrot onnistuvat kotimaisen verkkopankin tai pankkikorttisi avulla (debit ja credit)
6. Pelailemaan pääset nopeasti.
7. Lisäksi saat 100% edun talletuksellesi, joka on suositeltavaa hyödyntää

Kuka voittaa vaalit?

Ennakkoasetelmat ovat selvät, sillä vaalivoittajaksi arvioidaan selkeällä erolla nykyinen istuva presidenttimme Sauli Niinistö. Haastajille ei oikeastaan lasketa mahdollisuuksia, mutta yllätyksiä aina tapahtuu. Jos kuitenkin olet varma Salen voitosta presidentinvaaleissa, voit muuttaa tämän tietämyksen helposti rahaksi.

Seuraavalta listalta löydät jokaisen ehdokkaan todennäköisyydet vaalivoittoon. Ilmoitettuna muodossa pelaat 1 euron saat kertoimen mukaisesti palautuksen. Esimerkiksi Tuula Haataisen tapauksessa 1x

Niinistön osuus annetuista äänistä:

Yli 52% osuus äänistä
Alle 52% osuus äänistä

Näin löydät pelattavat kohteet

  • Siirry Unibetin etusivulla >Vedonlyönti>Politiikka> tai Hae hakukentästä esim ”Sauli Niinistö”. Kuvan avulla löydät varmasti perille

Presidentinvaalit vedonlyönti

Presidentinvaalit – Tulosten seuranta

Sunnuntaina 28.1.2018 järjestettävien vaalien seuraaminen on helppoa, sillä jokainen valtakunnallinen kanava tulee seuraamaan vaalitulosten kehittymistä. Jos onnistuit arvaamaan oikein voittojan, niin saat voittosi tilille heti virallisten tulosten ilmaantumisen jälkeen. Voittamasi summat voi kotiuttaa helposti omalle pankkitilillesi, ja rahojen siirto kestää yleensä 1-2 pankkipäivää.

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *