Färsaaret – Suomi live stream – U21 Pikkuhuuhkajien ottelu suorana

Färsaaret – Suomi live stream

Färsaaret – Suomi live stream: Unibet TV näyttää Pikkuhuuhkajien Färsaaret-ottelun suorana! Lue ohjeet ja katso ottelu ilmaiseksi.

Suomen alle 21-vuotiaiden jalkapallomaajoukkue kohtaa torstaina Färsaaret EM-karsintaottelussa Torshavnissa. Unibet näyttää ottelun yksinoikeudella verkkosivuillaan. Suomen U-21 joukkue on Färsaaret - Suomi live stream u21 pikkuhuuhkajatkarsintalohkossaan kolmannella sijalla Saksan ja Itävallan jälkeen. Mahdollisuudet ovat vielä siis varsin hyvät ja tästä ottelusta täytyy ottaa voitto, sillä Itävalta on kuusi pistettä Suomea edellä yhden ottelun enemmän pelanneena.

Suomi lähtee torstain karsintaotteluun suurenan ennakkosuosikkina, sillä kaikki ottelunsa tähän mennessä hävinneet färsaarelaiset ovat ennakkoon lohkon heikoin joukkue. Färsaaret ovat tehneet ainoastaan yhden maalin kuudessa pelaamassaan ottelussa. Joukkueet kohtasivat ensimmäinen kerran viime syyskuussa ja silloin Pikkuhuuhkajat ottivat selkeän voiton. Torstain otteluun U21-ryhmä lähtee ilman avainpelaajiin kuuluuvaan Simon Skrabbia, mutta mukana ovat pienen tauon jälkeen sekä Vahid Hambo, että Rober Taylor.

Vedonlyöntikertoimien perusteella Suomi on suuri ennakkosuosikki, sillä vierailijoiden voitolle saa 1,25 kertoimen, kun taas kotivoiton kerroin on 10,00. Tasapelikin on arvioitu epätodennäköiseksi ja sitä pelaamalla saa kertoimen 4,75.

Unibet TV:n kautta ottelun näkee suorana lähetyksenä ja katselu on ilmaista. Färsaaret – Suomi live stream siis pyörimään heti, kun olet rekisteröitynyt uuden pelitilin ja tehnyt ensimmäisen talletuksesi, sillä pelitilillä tulee olla vähintään 1 sentti varoja, jotta otteluiden katsominen onnistuu. Ottelu alkaa 20:00 Suomen aikaa torstaina 2.6.2016.

Lue vielä lyhyet ohjeet::

  1. Klikkaa laatikosta ja avaa tili
  2. Nauti Färsaaret – Suomi live stream ottelusta suorana netissä!
Ota bonus ja katso otteluta!100% bonus ja 10€ riskitön mobiiliveto

Färsaaret - Suomi live stream

Katso Färsaaret – Suomi stream netistä ilmaiseksi näin!

Unibet tv:n  ansiosta voit katsoa Färsaaret – Suomi stream -lähetyksen ilmaiseksi! Sinulla on vain oltava rahaa Unibet-tililläsi tai sinun on tullut asettaa veto viimeisen 24 tunnin aikana. Live-stream pelit näytetään kalenterissa TV-kuvakkeen kanssa ja kalenteriin pääset painamalla tästä! 

  1. Kirjaudu pelitilillesi tai rekisteröidy käyttäjäksi!
  2. Varmista, että tililläsi on ainakin hieman pelirahaa (alle eurokin riittää)
  3. Valitse etusivun valikosta vedonlyönti-osio
  4. Scrollaa vedonlyöntiosio-sivustoa alaspäin, jolloin vasemmalla puolella tulee näkyviin otsikko “Ekstrat”
  5. Ekstrat otsikon alta löydät Unibet TV:n
  6. Klikkaamalla Unibet TV painiketta, pääset selaamaan tarjontaa päivä- ja viikkotasolla, sekä lajikohtaisesti.
  7. Ei muuta kun nauttimaan katselukokemuksesta
  8. Tarjolla torstaina 2.6 Pikkuhuuhkajien ottelu: Färsaaret – Suomi live stream
Avaa tili ja katso ottelu netistä!Samalla pääset nauttimaan 100%+10€ bonuksesta!

Lue ohjeet miten muutat Unibet TV:n koko näytön tilaa

Unibet rajoittaa striimiensä kokoa tarjotakseen mahdollisimman kattavan valikoiman eri urheilutapahtumia. Mobiilissa tämä ei ole ongelma, eikä aktiivisen live-pelaamisenkaan kohdalla. Jos kuitenkin pääasiallinen tarkoituksesi on nauttia ottelusta, on meillä takataskussa useampi kikka, jolla maksimoit katselukokemuksen tuottaman ilon!

Kaikista nopein tapa on todella yksinkertainen, paina näppäinyhdistelmää: ctrl & + samanaikaisesti. Tällä saat zoomattua striimin koon suuremmaksi ja näet lähes koko näytöltä valitsemasi urheilutapahtuman. Voit myös päivittää sivuston tämän toimenpiteen jälkeen jolloin kuva tarkentuu suurempana. Jos tee-se-itse ei kuitenkaan ole juttusi ja arvostat laatua on alla kirjallinen ohje ja linkki video-tutoriaaliin, sekä Unibetin sivuston oma kikka screenin suurentamiseen! Jos video ei auta niin klikkaa tänne ja luet step-by-step ohjeet!

Lisätietoa joukkuista taas löydät seuraavista lähteistä:

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *