Suomi vs. Liechtenstein 15.11 – Huuhkajat EM-karssinoissa

Suomi vs. Liechtenstein 15.11 – Huuhkajat EM-karssinoissa. Huuhkajat lähtevät jahtaamaan arvokasta jatkopaikkaa EM-karsinoissa, jossa luvassa ennennäkemätön kansanjuhla, kun Suomi on varmistamassa kisapaikkaa lopputurnauksessa. Tätä tapahtumaa on odotettu vuosikymmeniä ja nyt se vihdoin on tapahtumassa perjanta klo 19.00 pelattavassa Euro-ottelussa. Tältä sivulta löydät otteluennakon sekä ohjeet siitä, miten pääset tienaamaan illan ottelulla.

Huuhkajat vs. Liechtenstein – Uskomaton megaetu faneille

Huuhkajien matsin katsominen suorana onnistuu Nelosen avulla, mutta seuraavaksi me kerromme helpot ohjeet siihen, miten pääset tienaamaan riihikuivaa käteistä huuhkajien voitolla:

Lue yksinkertaiset ohjeet ilmaiseen katseluoikeuteen:

  • Klikkaa tästä ja avaa tili Unibetillä!
  • Tilin avaaminen onnistuu minuuteissa ja rahansiirrot ovat turvallisia kotimaisen verkkopankin kautta
  • Valitse listalta Suomen ja Liechtensteinin EM-karsinta!
  • Jos Huuhkajat voittaa, niin pankkitilillesi tulee rapsahtamaan tästä hyvästä 50,00 euroa käteistä!
  • Muista katsoa jännittävä EM-karsintaottelu klo 19.00 alkaen

Otteluennakko: Huuhkajien tarunhohtoinen mahdollisuus historialliseen lopputurnauspaikkaan 15.15

Suomella on niskassaan isot paineet, sillä joukkue on marsimassa kohti utopistisenä ja mahdottomana pidettyä EM-karsintojen jatkopaikkaa. Pukki ja muut sankarit ovat johdattaneet koko Suomen kansan ennennäkemättömään jalkapallobuumiin, ja koko maa tulee pysähtymään perjantaina kello 19.o0.

Tätä mahdollisuutta ei sovi missata, ja kotiottelun loppuunmyyty katsomo tulee aiheuttamaan sellaisen huutomyrskyn Töölössä, ettei sellaista ole ennen stadissa kuultu. Tunnelma tulee olemaan aivan mieletön, ja kyseessä on kansainvälisesti valtava uutinen, jos Huuhkajat tekevät mitä pitää ja pieksevät lilliputtin maan reilusti.

Karsintojen taso on noussut vuosien varrella ja vaikutti jo hetken siltä, että suomalaisjoukkueella ei ole tälläkään kertaa mitään saumaa itse skaboihin. Kanerva on kuitenkin piiskannut nuoren ryhmänsä uskomattomaan iskuun, ja joukkue on ollut sekä tehokas, että taistelutahtoinen. Kotikentällään Suomen on onnistunut lyömään vain jalkapallon mahtimaa Italia, mutta muut vastustajat ovat saaneet totuttautua tylyyn iltapuhteeseen.

15. päivä Marraskuuta tulee jäämään historian kirjoihin, ja toivottavasti jokainen tälle sivulle eksynyt lähtee juhlimaan ottelun jälkeen villisti taskut täynnä riihikuivaa käteistä.

Tämän ottelun katsomista ei kannata missata!

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *