Tatli – Patera live stream 2: Edis Tatli stream 12.12.2017

Tatli – Patera live stream 12.12 osa 2 – Revanssin paikka. 

Edis Tatli (29 voittoa 2 tappiota) hakee revanssia ja takaisin kevyen sarjan Euroopan mestaruusvyötään Kisahallissa Francesco Pateraa (18 voittoa 2 tappiota) vastaan.

Tatli lähtee tähän otteluun vahvana ennakkosuosikkina, johon viittavat myös Unibetin tarjoamat vedonlyöntikertoimet, joita pääsee kokeilemaan ilmaisen 10€ mobiilivedon turvin! Klikkaa ilmainen 10€ tästä!

tatli - patera live stream

Tatli – Patera live stream 12.12 klo 19.30 alkaen

Edis Tatlille jäi paljon hampaankoloon kun hän menetti vyönsä belgialaiselle Francesco Pateralle hajaäänin 1-2. Äärimmäisen tasainen ensimmäinen kohtaaminen lupaa hyvää toiseen vääntöön.

Prinsi tulee päälle kuin yleinen syyttäjä ja Patera saa olla tarkkana ettei kongi kumahda ennen aikojaan. Kaiken lisäksi suomalainen saa otella kotikentällään kun Pekka Mäki onnistui neuvottelemaan järjestelyoikeudet Suomeen.

Tatlin ottelun katsominen onnistuu varmiten Viaplay palvelun avulla, mutta me suosittelemme myös tsekkaamaan, jos joku seuraavista vedonlyöntifirmoista tarjosi lähetyksen live streamin. Esimerkiksi Unibetille saat jokatapauksessa 10€ ilmaista pelirahaa ja 100% vedonlyöntibonuksen otteluun! Tässä koitoksessa Tatli voi nostaa itsensä Robert Heleniuksen tasolle suomalaisessa nyrkkeilymaailmassa.

Toimi näin:

  • Avaa alla olevasta laatikosta pelitili!
  • Lunasta 10€ ilmaista bonusrahaa! Pelaa mobiililaitteella!
  • Tsekkaa, jos Unibet TV näyttää matsin
  • Ilta alkaa noin klo 19:00 ja pääottelut 21:00
  • Näet jokatapauksessa jatkossa ilmaiseksi CHL, La Liga, Serie A, Bundesliiga ja monet muut huippusarjat ja ottelut!

Edis Tatli – Francesco Patera stream

Kisahallin ottelukorttiin mahtuu monta mielenkiintoista ottelua, joista erityisen kiinnostavat ovat tietenkin illan pääottelu eli Edis Tatlin matsi. Lisäksi ilta pitää sisällään useamman mielenkiintoisen matsin, joihin lukeutuu esimerkiksi Antti Hietalan ottelu.

Ottelukortti tulee olemaan seuraavanlainen: 

  • Jose Sanchez – Krzysztof Rogowski
  • Timo Laine – Pjotr Filatov
  • Antti Hietala – Aliaksandr Abramenka
  • Oskari Metz – Dzianis Yahoranka

Kiinnostavimmat ottelut illassa:

Edis Tatlin ja Francesco Pateran kohtaaminen vaikuttaa ennakkoon ainakin vedonlyöntikertoimien perusteella yksisuuntaiselta iskemiseltä. Ei näissäkään vielä Helenius – Chisora tason matsia ole tosin luvassa. Tatlin revanssiottelu ei välttämättä ole samanlainen läpihuutojuttu, kuin voisi odottaa, joten viritä Tatli – Patera lähetys näkymään tiistaina 12.12!

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *