Katie Taylor – Eva Wahlström live stream 15.12 – Megakerroin Evalle

Katie Taylor – Eva Wahlström live stream 15.12: Taylor – Wahlström. Tällä hetkellä maailman rankingeissa kovin suomalainen nyrkkeilijä jos Robbea ei lasketa mukaan, kohtaa maailman parhaimman naisnyrkkeilijän Madison Square Gardenissa. Poimi nyt Evan voitolle 30,00 Megakerroin ja lue ohjeet ottelun ilmaiseen katseluun

taylor wahlsröm live stream

Katie Taylor – Eva Wahlström live stream

Wahlströmin matsin katsominen suorana onnistuu varmasti suoratoistopalvelun avulla, mutta me suosittelemme myös tarkastamaan, jos joku vedonlyöntifirmoista tarjosi lähetyksen live streamin. Esimerkiksi Unibetille saat jokatapauksessa 30.00 Megakertoimen Evan voitolle striimin lisäksi!

Lue yksinkertaiset ohjeet 30.00 jättikertoimeen:

  • Klikkaa tästä ja avaa tili Unibetillä!
  • Tilin avaaminen onnistuu minuuteissa ja rahansiirrot ovat turvallisia kotimaisen verkkopankin kautta
  • 30.00 SUPERKERROIN Wahlströmille vain meidän linkistä!
  • Pelaa eurolla Evaa ja naura matkalla pankkiin – ei kierrätystä!
  • Ottelu alkaa Suomen aikaa noin klo 04.00 La-Su yönä
  • Tarkista, jos ottelu näkyy ”Unibet-tv:stä
Tarjouksen säännöt ja ehdot
Tarjous voimassa (15.12.2018 klo 03.00 asti) Saat 30,00 megakertoimen vain tämän sivun kautta. Ei kierrätysvaatimusta Vain yksi etu jokaista taloutta kohtaan on sallittu. Unibet pidättää oikeuden perua tai muuttaa edun minä aikana tahansa. yleiset säännöt ja ehdot ovat voimassa.

Taylor – Wahlström live stream 15.12.2018

Taylor - Wahlström live streamOttelukortti tulee olemaan seuraavanlainen ja ottelut alkavat lauantain ja sunnuntain välisenä yönä

  • Pääottelussa Canelo Alvarez vs. Rocky Fielding
  • Eva Wahlsröm kohtaa Katie Taylorin
  • Muissa otteluissa Farmer, Lemiux, Garcia ja muita huippuja

Ennakkoon näistä otteluista esille täytyy tietenkin nostaa Evan ottelu, joissa on tarjolla takuulla laadukasta iskemistä. Hänellä on edessään uran ehdottomasti kovin paikka, ja meidän likka lähtee otteluun selvänä altavastaajana.

Evan ottelurekordi on hienoa katsottavaa, sillä hän on urallaan poiminut 21 voittoa ja 1 ratkaisemattoman. Naisen tyyli on ennenkaikkea volyymi-iskijä, jonka tyrmäysvoimassa on tosin toivomisen varaa (vain 3 tyrmäysvoittoa).

Vastaan tulee ehkä maailman parhaimpana pidetty naisnyrkkeilijä eli Katie Taylor. Hänen ottelusaldonsa on vakuuttava. Taylorin listalta löytyy 11 voittoa, 0 tappiota ja peräti 5 tyrmäysvoittoa, joka on naisilla todella kova lukema.

Eva lähtee omaan otteluunsa kuitenkin mielestämme hyvistä asemista, sillä hän on ammattilaisena kokeneempi ja voi lähteä otteluun ilman paineita. Tämän takia me olemme sitä mieltä, että ottelussa tapahtuu jättiyllätys ja suomalainen tyrmää ennakkosuosikin loppuerissä.  Muista kuitenkin katsoa suorana koko otteluilta ja Taylor – Wahlstrlöm live stream ja poimia samalla uskomattomat edut otteluun. Muistakaa, että myös Robert Helenius yllätti viimeksi!

Taylor – Wahlström 15.12 – Pelaa näin

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *