Makwan Amirkhani vs Shane Burgos Stream 3.11.2019

Makwan Amirkhani vs Shane Burgos: UFC 244. Live Stream ja MEGAETU! Makwan Amirkhanin ottelun katsominen onnistuu meidän ohjeilla helposti netissä ja kaiken lisäksi vielä ilmaiseksi. Lisäksi saat mukavan mahdollisuuden satasen hankkimiseen itsellesi, mikäli Maku hoitaa ottelun omiin nimiinsä! Conor McGregor matsiin tästä.

Tältä sivulta löydät ohjeet siitä, miten pääset itsekin nauttimaan Makun menestyksestä vapaaotteluhäkissä ja ohjeet matsin katseluun maksutta.

Katso UFC live stream

Makwan Amirkhani vs Shane Burgos -kilpailu!

Makun matsin katsominen suorana onnistuu maksuttoman Stopstream suoratoistopalvelun avulla, mutta me suosittelemme lisäämään jännitystä ottelun seuraamiseen seuraavaan helpon kikan kautta, jonka avulla muutat Makun menestyksen satasen seteliksi. Seuraavaksi kerromme helpot ohjeet siihen, miten pääset tienaamaan riihikuivaa käteistä Amirkhanin napatessa Burgosin päänahan:

Lue yksinkertaiset ohjeet Betsafen Makwan Amirkhani voittokisaan:

  • Klikkaa tästä ja avaa tili Betsafelle!
  • Tilin avaaminen onnistuu minuuteissa ja rahansiirrot ovat turvallisia kotimaisen verkkopankin kautta
  • Valitse listalta Makun ja Burgosin kohtaaminen ja valitse Maku lapullesi!
  • Jos olet oikeassa, niin pankkitilillesi tulee rapsahtamaan tästä hyvästä 100,00 euroa käteistä!
  • Uskomattoman helppo tapa tienata 100€ ja muista katsoa ottelu klo 03.00 alkaen
  • Tarkemmat ohjeet tarjoukseen löydät klikkaamalla alapuolen laatikkoa ja jos kohtaat ongelmia, niin sinua palvelee suomenkielinen asiakaspalvelu! Tätä tilaisuutta et halua missata, sillä jaossa helpot hillot!

Katseluohjeet: Makwan Amirkhani vs Shane Burgos UFC 244 3.11.2019

Amirhani kohtaa la-su yönä New Yorkissa jenkkijyrä Shane Burgosin. Ottelun seuraaminen onnistuu helposti ja maksutta kansainvälisen Stopstream-palvelun kautta, jonne pääset siirtymään tästä. Valitse valikosta ”fighting” ja testaa vaihtoehdoista toimivin. Yleensä vaihtoehtoja on useita ja matsin saa näkymään.

La-Su yönä taistellaan isoista asioista, sillä molemmat ottelijat ovat lähellä todella suuriin parrasvaloihin siirtymistä. Ottelun lähtökohdat ovat kuitenkin selkeät, sillä suomalainen lähtee matsiin selkeinä altavastaajana, mutta meidän mieshän on ennenkin kaatanut esteet ja ollut se jonka käsi nostetaan pystyyn ottelun jälkeen. UFC 244 tapahtuma tarjoaa myös muita laadukkaita otteluita, joten vapaaottelun ystäville on tarjolla kunnon tykitystä legendaarisessa Madison Square Gardenissa.

Muista myös poimia meidän huippuetu ja jännittää mihin Amirkhani pystyy. Tämän matsin jälkeen vain taivas on rajana.

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *