Amirkhani – Knight live stream ilmaiseksi – UFC Fight Night 130 27.5

Amirkhani – Knight stream suorana netissä ilmaiseksi – UFC Fight Night 130 Lontoo 27.5! Katso ilmaiseksi Makwan Amirkhani – Jason Knightin live stream ilmaiseksi noin klo 23.00 Suomen aikaa. Tämä Fight Night ilta kannattaa katsoa, sillä Makwan Amirkhani kohtaa Jason Knightin. Löydät tältä sivulta myös parhaat UFC-kertoimet! Muista lukea ohjeet huolella!

Unibetin TV:n avulla pystyt katsomaan tämän matsin! Unibet TV tarjoaa UFC:n lisäksi CHL, La Liga, Serie A ja Bundesliiga-otteluita ilmaiseksi, ja lisäksi pelitilin avauksella saat 100% edut.

Huom! Lisäksi nopeimmat saavat UFC-vetoja ja katselua siivittämään jokatapauksessa uskomattoman edun:

  • Avaa pelitili tästä Unibetille
  • Tee yli 10€ talletus ja saat samalla 100% edun pelitilillesi.
  • Suomalainen verkkopankkitalletus toimii!

Amirkhani – Knight stream suorana netissä

Varmuudella ottelun näet Viaplayn kautta, mutta Unibet on joskus aikaisemmin näyttänyt matseja. Jokatapauksessa vedonlyönti UFC-kohteista onnistuu Unibetin kautta ihan live-vetoina ja tarjolla on mielenkiintoisia kertoimia, joista parhaat poimimme lukijoille. Klikkaa laatikoita ja avaa pelitili, niin pääset hyödyntämään näitä mahtavia tarjouksia! Meidän vihjeenä on se, että suosittelemme pelaamaan Makwanin kohdalla miehen voittoa. Yli kahden kerron tasapuolisessa kamppailussa kahden ottelun tappioputkessa olevaa vastustajaa vastaan on hyvä valinta lapulle. Katso kertoimet alempaa ja valitse näistä parhaista vaihtoehdoista se mieluisin.

Ota nyt Unibetin kovat kertoimet kiinni, ja lunasta samalla 10€ ilmaisvetosi sekä 200€ bonus vain 4-kertaisella kierrätyksellä:

 

Makwan Amirkhani UFC Fight Night Liverpool

Makwan Amirkhani on luultavasti tämän ja ehkä jopa kaikkien aikojen kovin suomalainen vapaaottelija. Hänen uransa on sisältänyt sekä nousuja, että vaikeuksia, mutta tällä hetkellä miehen otteista huokuu itsevarmuus. Mr.Finland on nimittäin näyttänyt UFC-häkissä erinomaisia otteita, ja on vaikea nähdä, että kokenut jenkki Jason Knight Makun peittoaisi. Vaikka Maku lähteekin altavastaajana sunnuntain otteluun, niin suomalainen on kuitenkin paljon nälkäisempi kuin vastustajansa. Tästä kertoo hyvin sujuneet treenit irkuissa Conorin valmentajan alaisena ja vahva itseluottamus omaan tekemiseen. Me veikkaamme, että Makwan tiputtaa Knightin ja nappaa TKO:n heti ensimmäisessä erässä. Tsempataan kuitenkin kotisohvilta suomalaiset uransa tärkeimpiin voittoihin ja katsotaan suorana netissä, kun Amirkhani – Knight ottelu otellaan. Lisätietoa Makun urasta löydät esimerkiksi täältä.

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *