Packalen – Diakiese suorana netissä

Teemu Packalen – Marc Diakiese live stream suorana ilmaiseksi 18.3. UFC Fight Night 107. Nyt on mahdollisuus katsoa UFC netissä ja nähdä Teemun ottelu suorana. Lisäksi samalla kortilla myös Makwan Amirkhanin ottelu Jason Knightia vastaan. Seuraavaksi kerromme ohjeet tämän UFC Fight Night 107 Lontoon illan katseluun, joten tämä juttu kannattaa lukea huolella. Lue nyt ohjeet, ja katso Packalen Diakiese stream! Tarjolla on kaksi vaihtoehtoa, josta toinen on 100% varma ja toinen hiukan epävarmempi.

Katso Packalen – Diakiese stream ilmaiseksi!

Viaplayn ja mahdollisesti Unibetin avulla voit katsoa tämän ottelun ja Makwan Amirkhan – Arnold Allenin välisen kohtaamisen! Unibet TV tarjoaa UFC:n lisäksi CHL, La Liga, Serie A ja Bundesliiga-otteluita ilmaiseksi, ja lisäksi pelitilin avauksella saat 100% bonuksen ja 10€ ilmaisvedon.

Huom! Lisäksi nopeimmat saavat UFC-vetoja ja katselua siivittämään jokatapauksessa uskomattoman edun: Talleta väh. 30€ ja yhteiskumppanimme Betsikingi&Unibet tarjoavat sinulle NHL17 PS4-konsopelin ilmaiseksi!

Teemu packalen – Marc Diakiese stream 18.3.2017

Teemun tuleva vastustaja Marc Diakiese tunnetaan iskuvoimastaan ja kyvystään näyttäviin tyrmäyksiin. Tässä esimerkiksi muutama pätkä hänen yhden lyönnin pötkäytyksistään. Toisaalta mies on kuitenkin 11 voitostaan ottanut 5 tyrmäyksellä, yhden kuristuksella ja 5 tuomariäänin.

Ota nyt Unibetin kovat kertoimet kiinni, ja lunasta samalla 10€ ilmaisvetosi sekä 200€ bonus vain 4-kertaisella kierrätyksellä:

Teemu Packelen live stream!

Teemu Packalen on vuonna 1987 syntynyt turkulainen vapaaottelija. Pituutta miehellä on 185cm ja Teemu ottelee kevyessäsarjassa, jonka painoraja on 70,3kg. Teemu ottelee Finnfighters Gymin edustajana ja Packalen aloitti vapaaottelun harjoittelun 2007. Aikaisemmin juniorivuosinaan mies pelasi jääkiekkoa, ja olikin lupaava pelaaja. Packalen onkin kova kiekkofani, joka selittyy varmasti vahvalla lajitaustalla. Ensimmäisen merkittävän saavutuksensa mies nappasi kamppailulajeissa vuonna 2010, kun hän voitti Finnish Openin ja amatöörien Suomen mestaruuden, 2014 hän nappasi ADCC Suomen mestaruuden. Teemun ammattilaistilaston löydät täältä.

Ammattilaisuransa hän aloitti vapaaottelukehissä vuonna 2012. Teemun vahvuuksiin kuuluu taitava matto-osaaminen, josta kertoo menestys myös BJJ:ssä. UFC:hen Teemu sai sopimuksen vuonna 2015, ja otteli lyhyellä varoitusajalla UFC Fight Night 72-illassa ranskalaista Michael Leboutia vastaan. Ottelu oli erittäin tiukka, mutta ranskalainen oli tuomarien mielestä kahdesta ottelijasta aktiivisempi osapuoli, ja otti tuomaripäätöksellä voiton. Toisen kerran Packalén pääsi ottelemaan UFC:ssä 27.2.2016 UFC Fight Night 84-kortilla Lontoossa. Tässä ottelussa hän kohtasi niin ikään ranskalaisen Thibault Goutin, joka muistettiin erityisesti Anton Kuivasen tyrmäämisestä CAGE 33 illassa. Packalén kuitenkin hiljensi kaikki epäilijät ja naputti vakuuttavan voiton heti ensimmäisessä erässä takakuristuksella. Tämä voitto oli myös samalla miehen ensimmäinen UFC-kehissä. Packalenin ottelu tyyli on erittäin lopetushakuinen, mistä kertoo se, ettei yksikään hänen voittamistaan otteluista ole mennyt tuomariäänille.

Nyt kuitenkin kannattaa katsoa Teemu packalen – Marc Diakiese stream Viaplayn kautta ilmaiseksi suorana netissä!

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *