Teemu Packalen – Aleksander Yakovlev live stream 20.4.2019

Teemu Packalen – Aleksander Yakovlev live stream 20.4.2019 ja uskomaton 30.00 Megakerroin Teemulle. UFC Fight Night 149. Nyt on mahdollisuus katsoa UFC netissä ja nähdä Teemun ottelu suorana. Lisäksi saat uskomattoman kertoimen Teemun comebackille ja voitolle!

Katso Packalen – Yakovlev stream 20.4.2019!

Teemun matsin katselu ilmaiseksi netissä onnistuu todennäköisesti jonkun pelifirman kautta. Me suosittelemme tarkastamaan näkyykä matsi Unibet TV:tä, sillä saat sen verran uskomattoman edun, että pelitilin avaaminen kannattaa välittömästi. Ottelu näkyy myös varmuudella Viaplaysta.

Tarjolla on huima ja uskomaton 30.00 Jättikerroin Packalenin voitolle Yakovlevistä! Tämän edun saa vain tämän sivun kautta! Tämä on 100% varma osuma ja ilmaista rahaa!

Lue yksinkertaiset ohjeet 30.00 jättikertoimeen:

  • Klikkaa tästä ja avaa tili Unibetillä!
  • Tilin avaaminen onnistuu minuuteissa ja rahansiirrot ovat turvallisia kotimaisen verkkopankin kautta
  • 30.00 SUPERKERROIN Teemulle vain meidän linkistä!
  • Pelaa Packalenia ja naura matkalla pankkiin – ei kierrätystä eli voit nostaa voitot heti matsin jälkeen kotiin!
  • Tarkista, jos ottelu näkyy ”Unibet-tv:stä
Tarjouksen säännöt ja ehdot
Tarjous voimassa (20.4.2019 klo 03.00 asti) Saat 30,00 megakertoimen vain tämän sivun kautta. Ei kierrätysvaatimusta Vain yksi etu jokaista taloutta kohtaan on sallittu. Unibet pidättää oikeuden perua tai muuttaa edun minä aikana tahansa. yleiset säännöt ja ehdot ovat voimassa.

Teemu packalen – Aleksander Yakovlev stream 20.4.2019

Teemun tuleva vastustaja Aleksander Yakovlev omaa ottelurekordin 23 voittoa, 8 tappiota ja 1 ratkaisematon. Packalenin rekordi on taas 8 voittoa ja 2 tappiota. Vastustaja on Packalenia kokeneempi, mutta samalla myös 3 vuotta vanhempi ja kärsinyt myöskin loukkaantumisista.

Edellisen kerran vastustaja otteli vuonna 2016 ja hävisi tänä vuonna molemmat matsinsa. Packalen taas otteli edellisen kerran vuonna 2017, joten tämä lienee molemmille ottelijoille tulos tai ulos matsi. Todennäköisesti ottelu tullaan käymään  matossa, sillä molemmat herrat taitavat painin ja mattopelin. Uskomme, että näistä kahdesta herrasta Teemu on nälkäisempi, ja tyrmää 3 erässä ground and poundin jälkeen veli venäläisen.

Ota nyt Unibetin kovat megakertoimet kiinni UFC:hen ja Tatli vs. Lopez otteluun

Teemu Packelen live stream!

Teemu Packalen on vuonna 1987 syntynyt turkulainen vapaaottelija. Pituutta miehellä on 185cm ja Teemu ottelee kevyessäsarjassa, jonka painoraja on 70,3kg. Teemu ottelee Finnfighters Gymin edustajana ja Packalen aloitti vapaaottelun harjoittelun 2007. Aikaisemmin juniorivuosinaan mies pelasi jääkiekkoa, ja olikin lupaava pelaaja. Packalen onkin kova kiekkofani, joka selittyy varmasti vahvalla lajitaustalla. Ensimmäisen merkittävän saavutuksensa mies nappasi kamppailulajeissa vuonna 2010, kun hän voitti Finnish Openin ja amatöörien Suomen mestaruuden, 2014 hän nappasi ADCC Suomen mestaruuden. Teemun ammattilaistilaston löydät täältä.

Ammattilaisuransa hän aloitti vapaaottelukehissä vuonna 2012. Teemun vahvuuksiin kuuluu taitava matto-osaaminen, josta kertoo menestys myös BJJ:ssä. UFC:hen Teemu sai sopimuksen vuonna 2015, ja otteli lyhyellä varoitusajalla UFC Fight Night 72-illassa ranskalaista Michael Leboutia vastaan. Ottelu oli erittäin tiukka, mutta ranskalainen oli tuomarien mielestä kahdesta ottelijasta aktiivisempi osapuoli, ja otti tuomaripäätöksellä voiton. Toisen kerran Packalén pääsi ottelemaan UFC:ssä 27.2.2016 UFC Fight Night 84-kortilla Lontoossa. Tässä ottelussa hän kohtasi niin ikään ranskalaisen Thibault Goutin, joka muistettiin erityisesti Anton Kuivasen tyrmäämisestä CAGE 33 illassa. Packalén kuitenkin hiljensi kaikki epäilijät ja naputti vakuuttavan voiton heti ensimmäisessä erässä takakuristuksella. Tämä voitto oli myös samalla miehen ensimmäinen UFC-kehissä. Packalenin ottelu tyyli on erittäin lopetushakuinen, mistä kertoo se, ettei yksikään hänen voittamistaan otteluista ole mennyt tuomariäänille.

Nyt kuitenkin kannattaa katsoa Teemu packalen – Aleksander Yakovlev live stream netissä!

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *