Teemu Packalen – Ottman Azaitar live stream 7.9.2019

Teemu Packalen – Ottman Azaitar live stream 7.9.2019 ja uskomaton 5×10€  ILMAISVEDOT Teemulle. UFC Abu Dhabi. Nyt on mahdollisuus katsoa UFC netissä ja nähdä Teemun ottelu suorana. Lisäksi saat uskomattoman 50€ ilmaisedun Teemun comebackille ja voitolle!

Katso Packalen – Azaitar stream 7.9.2019!

Teemun matsin katselu ilmaiseksi netissä onnistuu todennäköisesti jonkun pelifirman tai Viaplayn kautta. Me suosittelemme tarkastamaan lisäksi poimimaan Unibetiltä 50€ riihikuivaa ”Betsaa 10€, saat 5x 10€ ilmaisvetoina” tarjouksen muodossa, sillä saat sen verran uskomattoman edun, että pelitilin avaaminen kannattaa välittömästi.

Tämän edun saa vain tämän sivun kautta! Tämä on 100% varma osuma ja ilmaista rahaa!

Lue yksinkertaiset ohjeet 5×10€ ilmaisvetoihin:

  • Klikkaa tästä ja avaa tili Unibetillä!
  • Tilin avaaminen onnistuu minuuteissa ja rahansiirrot ovat turvallisia kotimaisen verkkopankin kautta
  • 5×10€ ilmaisvedot Teemulle vain meidän linkistä!
  • Pelaa Packalenia ja naura matkalla pankkiin – ei kierrätystä eli voit nostaa voitot heti matsin jälkeen kotiin!
Tarjouksen säännöt ja ehdot
Tarjous voimassa (ottelun alkuun asti 7.9.2019) Saat edun vain tämän sivun kautta. Ei kierrätysvaatimusta Vain yksi etu jokaista taloutta kohtaan on sallittu. Unibet pidättää oikeuden perua tai muuttaa edun minä aikana tahansa. yleiset säännöt ja ehdot ovat voimassa.

Teemu packalen – Ottman Azaitar stream 7.9.2019

Teemun tuleva vastustaja Ottman Azaitar omaa ottelurekordin 23 voittoa, 8 tappiota ja 1 ratkaisematon. Packalenin rekordi on taas 8 voittoa ja 2 tappiota. Vastustaja on Packalenia kokeneempi, mutta samalla myös 3 vuotta vanhempi ja kärsinyt myöskin loukkaantumisista.

Edellisen kerran vastustaja otteli vuonna 2016 ja hävisi tänä vuonna molemmat matsinsa. Packalen taas otteli edellisen kerran vuonna 2017, joten tämä lienee molemmille ottelijoille tulos tai ulos matsi. Todennäköisesti ottelu tullaan käymään  matossa, sillä molemmat herrat taitavat painin ja mattopelin. Uskomme, että näistä kahdesta herrasta Teemu on nälkäisempi, ja tyrmää 3 erässä ground and poundin jälkeen veli venäläisen.

Ota nyt Unibetin kovat megakertoimet kiinni UFC:hen

Teemu Packelen live stream!

Teemu Packalen on vuonna 1987 syntynyt turkulainen vapaaottelija. Pituutta miehellä on 185cm ja Teemu ottelee kevyessäsarjassa, jonka painoraja on 70,3kg. Teemu ottelee Finnfighters Gymin edustajana ja Packalen aloitti vapaaottelun harjoittelun 2007. Aikaisemmin juniorivuosinaan mies pelasi jääkiekkoa, ja olikin lupaava pelaaja. Packalen onkin kova kiekkofani, joka selittyy varmasti vahvalla lajitaustalla. Ensimmäisen merkittävän saavutuksensa mies nappasi kamppailulajeissa vuonna 2010, kun hän voitti Finnish Openin ja amatöörien Suomen mestaruuden, 2014 hän nappasi ADCC Suomen mestaruuden. Teemun ammattilaistilaston löydät täältä.

Ammattilaisuransa hän aloitti vapaaottelukehissä vuonna 2012. Teemun vahvuuksiin kuuluu taitava matto-osaaminen, josta kertoo menestys myös BJJ:ssä. UFC:hen Teemu sai sopimuksen vuonna 2015, ja otteli lyhyellä varoitusajalla UFC Fight Night 72-illassa ranskalaista Michael Leboutia vastaan. Ottelu oli erittäin tiukka, mutta ranskalainen oli tuomarien mielestä kahdesta ottelijasta aktiivisempi osapuoli, ja otti tuomaripäätöksellä voiton. Toisen kerran Packalén pääsi ottelemaan UFC:ssä 27.2.2016 UFC Fight Night 84-kortilla Lontoossa. Tässä ottelussa hän kohtasi niin ikään ranskalaisen Thibault Goutin, joka muistettiin erityisesti Anton Kuivasen tyrmäämisestä CAGE 33 illassa. Packalén kuitenkin hiljensi kaikki epäilijät ja naputti vakuuttavan voiton heti ensimmäisessä erässä takakuristuksella. Tämä voitto oli myös samalla miehen ensimmäinen UFC-kehissä. Packalenin ottelu tyyli on erittäin lopetushakuinen, mistä kertoo se, ettei yksikään hänen voittamistaan otteluista ole mennyt tuomariäänille.

Nyt kuitenkin kannattaa katsoa Teemu packalen – Ottman Azaitar live stream netissä!

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *