Whyte – Helenius stream 28.10 – Katso suora tv-lähetys

Whyte – Helenius live stream. Katso Dillian Whyte vastaan Robert Helenius lauantaina 28.10. Jokaisen Robbe fanin on pakko katsoa tämä ennakkoon hurjaksi suunniteltu nyrkkeilyottelu, joka käydään briteissä. Lauantaina suomalaiset voivat ilmaiseksi netissä katsoa, miten tässä ottelussa käy.

Heleniuksen uralla tämä ottelu on ensimmäin, kun mies lähtee vieraskehään selkeänä altavastaajana. Vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat 4.00 kerrointa Robertin voitolle. Whyten kerroin on taas vain 1.25 ja tasapelille saa 26.00 kertoimen.

Samassa illassa ottelee myös raskaansarjan tämänhetkinen kuningas Anthony Joshua ja liuta muita huippu-iskijöitä.

Tällä sivulla kerromme vaihtoehdot tämän raskaansarjan nyrkkeilyottelun katsomiseen ja suoraan tv-lähetykseen sekä live stream vaihtoehtoihin. Näistä vaihtoehdoista kaksi on ilmaista ja kolmas maksaa 29.90€.

Dillian Whyte – Robert Helenius live stream 28.10

Whyte - Helenius stream

  • Avaa pelitili klikkaamalla painiketta.
  • Rekisteröi tili ja talleta vähintään 10 euron minimitalletus. Onnistuu suomalaisella verkkopankilla!
  • Avaa pelitili nyt!
Whyte - Helenius stream

  • Avaa pelitili klikkaamalla painiketta.
  • Rekisteröi tili ja talleta vähintään 10 euron minimitalletus. Onnistuu suomalaisella verkkopankilla!
  • Avaa pelitili nyt!

Näe Whyte – Helenius stream näin:

Heleniuksen nyrkkeilyotteluiden katsominen on usein onnistunut ilmaiseksi Robben suuren sponsorin sivuilla, jonka nimeä emme voi erikseen mainita. Meillä ei ole 100% varmuuta myöskään siitä näkyykö ottelu, joten suosittelemme siirtymään alapuolen laatikosta sponsorin sivuilla, ja tarkistamaan näkyykö Heleniuksen ja Whyten live stream -lähetys heidän sivuillaan. Lisätietoa löydät live streameista täältä.

Lisäksi Unibet TV on näyttänyt kamppailu-urheilua, joten suosittelemme tarkastamaan tämän raskaansarjan nyrkkeilyottelun näkyvyyden sitäkin kautta. Samalla voit myös lyödä vetoa ottelusta, vaikka ottelun katsominen ei onnistuisi.

Joka tapauksessa suosittelemme avaamaan pelitilin, jos olette kiinnostunut veikkaamaan voittajaa tässä jännittävässä nyrkkeilytapahtumassa. Kertoimet tarjoavat hyvät mahdollisuudet, sillä Helenius on määritelty reippaaksi altavastaajaksi. Toisaalta Dillian Whyteen uskovat saavat taas melko varman 25% tuoton pääomalleen, jos he uskovat että Heleniuksen ilta päättyy tappioon.

Maksullinen vaihtoehto Whyten ja Heleniuksen televisiontiin

Whyte helenius stream

Dillian Whyte – Robert Helenius kertoimet ja vedonlyönti

Dillian Whyte - Robert Helenius live stream

Whyte – Helenius stream ja ennakko

Robbella on lauantaina edessä ehdottomasti tämän hetkisen uran kovin paikka, ja samalla ainutkertainen mahdollisuus tehdä suomalaista nyrkkeilyhistoriaa. Whyten tyrmääminen olisi tasoltaan samanlainen suoritus, kuin Asikaisen huikea uroteko Sylvesteriä vastaan.

Mitään ei kuitenkaan ole takuulla tulossa ilmaiseksi, sillä Dillian Whytea povataan yhdeksi raskaan sarjan tulevaisuuden kestomenestyjistä. Uransa tähän asti ainoan tappion mies kärsi nykyisen hallitsevan mestarin Anthony Joshuan käsissä, ja onnistui jopa satuttamaan Joshuaa. Suurimman voittonsa Dillian nappasi kukistamalla raivokkaan taistelun jälkeen maanmiehensä ja suomalaisille hyvin tutun Dereck Chisoran.

Heleniuksen suurimmat voitot ovat tulleet lähes vuosikymmen sitten ja viimeiset ottelut mies on tyytynyt pieksemään surkeita kehäraakkeja. Edellinen laadukas ottelu päättyi Heleniuksen kannalta katastrofiin, kun Duhaupas hakkasi Robbesta kirjaimellisti ilmat ja tällin pihalle. Nyt otteiden täytyy olla terävemmät ja samanlaiseen kunnon pettämiseen ei ole varaa.

Dillian Whyte vs. Robert Helenius lauantaina 28.10.2017

Pahoin kuitenkin pelkäämme, että tässä tulee lopullinen uran käännekohta ja Whyte tyrmää rajusti Robben jo alkuerissä. Sen jälkeen kannattaakin laittaa hanskat naulaan, ja keksiä parempaa tekemistä ellei journeymanin rooli kiinnosta. Nyt otellaan isoista asioista, ja toivotaan, että tämän kerran altavastaaja tekisi Rocky Balboat.

Robert Heleniuksen ura ja tulevaisuus

Heleniuksen ura on ollut syöksykierteessä Saurlandista lähtemisen jälkeen. Alunperin miehestä povattiin todellista mm-haastajaa, mutta viimeiset vuodet ovat osoittaneet, että matka huipulle on pitkä ja kivinen. Viimeisten vuosien aikana Robert ei oikeastaan ole voittanut yhtään kovatasoista ottelua. Ainoassa tosipaikassa miehen kunto sekä taktiikka pettivät. Johann Duhaupass tyrmäsikin Heleniuksen varsin rujosti. Kyseinen ottelija ei ole lähellä maailman todellista huippua, joka antaa osviittaa siihen missä mennään.

Emme kuitenkaan tuomitse vielä täysin Robertin mahdollisuuksia, mutta valmentajakuviot, harjoittelu sekä kovien sparrien puuttuminen eivät lue kuvaa vakuuttavasti suunnitellusta urasta raskaansarjan nyrkkeilyn huipulla. Lauantaina selviää kuitenkin kumpi vie voiton ottelussa Dillian Whyte vs. Robert Helenius, ja suosittelemme hankkimaan tai ostamaan live stream lähetyksen tähän raskaan sarjan otteluun.

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *