Wimbledon 2016 suorana netistä! Wimbledonin live stream!

Wimbledon 2016 live tennis stream lähetykset suorana netistä! Tennis live stream lähetykset Wimbledonin tennisturnauksesta nyt ilmaiseksi Unibet TV:n kautta kesä-heinäkuussa. Lue sivuiltamme yksinkertaiset ja helpot ohjeet ilmaisiin Wimbledon 2016 live streaming lähetyksiin ja nauti tennis-ottelusta suorana. Unibet TV näyttää turnauksen parhaat ottelu ja tietenkin myös kaikki finaaliottelut ilmaiseksi! Jos Tennis ei kiinnosta niin sivulta löydät ohjeet Championship Hockey Leaguen, Bundesliiga, NBA-koripallon ja monen muun lajin katsomiseen.

Voit katsoa Wimbledon 2016 tennisturnausta yksinkertaisesti, vain avaamalla  pelitilin alla olevasta Wimbledon 2016 live tennis lähetykset suorana netistä! laatikosta ja lunastaa samalla 200% bonuksen aina 120€ asti (Talleta 40€ ja saat 120€ pelirahaa, vain 4x kierrätyksellä). Tämä tarjous on meidän ja Betsikingin yksinoikeudella ja voimassa vain 10.7.2016 asti! Ottelun katsominen onnistuu jo 10€ minimitalletuksella, kunhan muistat pitää pelitilillä vähintään yhden sentin. Näin näät jatkossa myös muut huipputennisturnaukset ja parhaimmat pelaajat kotikoneeltasi, ilman kuukausittaisia maksuja!

Wimbledonin tennisturnaus: On todennäköistä, että maailman kaksi parasta tennispelaajaa ovat taas Wimbledonin tennisturnauksen kärjessä. Pystyykö Djokovic jatkamaan voittoputkeaan ja ottamaan viidennen perättäisen Grand Slam -voittonsa? Entä yltääkö Serena Williams voittoon hävittyään finaalin Australiassa ja Ranskassa? Avaa tili ja katso otteluita!

Wimbledon 2016 live stream lähetykset tarjoaa Unibet TV

Avaamalla Unibetille pelitilin näät kaikki parhaimmat ottelut kotisohvaltasi täysin ilmaiseksi. Avaa pelitilisi nyt ja nauti tästä legendaarisesta tennisturnauksesta täysin rinnoin! 

Wimbledon 2016 live tennis lähetykset suorana netistä!

Wimbledonin tennisturnaus suorana netistä:

Unibet tv:n live streamin kautta näät Wimbledon 2016 Live stream -ottelut suorana. Avaa tili välittömästi ja varmista, että näät tennistä ilmaiseksi kotikoneeltasi! Muista, että Unibet-tililläsi  on oltava varoja vähintään 0.01 €  tai olet pelannut viimisen 24h jotain vedonlyönti kohteita! Live-stream ottelut näytetään kalenterissa TV-kuvakkeen kanssa ja kalenteri löytyy painamalla tästä! 

 1. Kirjaudu pelitilillesi tai rekisteröidy käyttäjäksi!
 2. Varmista, että tililläsi on ainakin hieman pelirahaa (alle eurokin riittää)
 3. Valitse etusivun valikosta vedonlyönti-osio
 4. Scrollaa vedonlyöntiosio-sivustoa alaspäin, jolloin vasemmalla puolella tulee näkyviin otsikko “Ekstrat”
 5. Ekstrat otsikon alta löydät Unibet TV:n
 6. Klikkaamalla Unibet TV painiketta, pääset selaamaan tarjontaa päivä- ja viikkotasolla, sekä lajikohtaisesti.
 7. Valitse Wimbledonin tennisturnaus ja katso tennistä!
 8. Lue ohjeet miten muutat Unibet TV:n koko näytön tilaa!

Katso Wimbledon 2016 ottelut netistä

5 syytä katsoa Wimbledon 2016 tennisturnausta!

 • Legendaarisen ja vanhoin kaikista pelattavista tennisturnauksista
 • ainoa ruohoalustalla pelattava Grand Slam -turnaus.
 • Hienot perinteet, kuten se, että ottelut pelataan lähes valkoisissa vaatteissa
 • Kuka voittaa miesten kaksinpelin
 • Kuka voittaa naisten kaksinpelin

Wimbledon 2016 Live lähetykset suorana netissä koko ruudulta!

Unibet rajoittaa striimiensä kokoa tarjotakseen mahdollisimman kattavan valikoiman eri urheilutapahtumia. Mobiilissa tämä ei ole ongelma, eikä aktiivisen live-pelaamisenkaan kohdalla. Jos kuitenkin pääasiallinen tarkoituksesi on nauttia ottelusta, on meillä takataskussa useampi kikka, jolla maksimoit katselukokemuksen tuottaman ilon! 

Kaikista nopein tapa on todella yksinkertainen, paina näppäinyhdistelmää: ctrl & + samanaikaisesti. Tällä saat zoomattua striimin koon suuremmaksi ja näet lähes koko näytöltä valitsemasi urheilutapahtuman. Voit myös päivittää sivuston tämän toimenpiteen jälkeen jolloin kuva tarkentuu suurempana. Jos tee-se-itse ei kuitenkaan ole juttusi ja arvostat laatua on alla kirjallinen ohje ja linkki video-tutoriaaliin, sekä Unibetin sivuston oma kikka screenin suurentamiseen! Jos video ei auta niin klikkaa tänne ja luet step-by-step ohjeet! Muista katsoa siis Wimbledon 2016 Live lähetykset!

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *