KAC Klagenfurt – Tappara 29.8: CHL Live Stream – Katso ilmaiseksi Tampereen Tapparan kaikki Jääkiekon Mestarien Liigan ottelut tällä kaudella. Tältä sivulta löydät ohjeet ilmaisten lähetysten katsomiseen, joten jatka lukemista ja hanki itsellesi koko kauden kattava katseluoikeus huippulätkän pariin!

KAC Klagenfurt – Tappara – Katso ottelu ilmaiseksi netissä!

chl live stream

Tapparan CHL-otteluiden  katsominen suorana onnistuu Unibetin TV-suoratoistopalvelun avulla. Seuraavaksi kerromme helpot ohjeet miten näet jatkossa kaikki Tapparan CHL-ottelut suorana ilman turhia kikkailuita tai kuluja. Ottelut toimivat erinomaisesti myös mobiilissa!

Lue yksinkertaiset ohjeet CHL:n katseluun:

  • Klikkaa tästä ja avaa tili Unibetillä!
  • Tilin avaaminen onnistuu minuuteissa ja rahansiirrot ovat turvallisia kotimaisen verkkopankin kautta
  • Valitse ottelulistalta haluamasi CHL-ottelu ja klikkaa vihreää TV-merkkiä
  • Suora lähetys käynnistyy välittömästi ja näet Tapparan, HPK:n, Pelicansin ja Kärppien matsit kauden loppuun asti!
  • Uskomattoman helppoa ja katselu vaatii ainoastaan 10€ pantin, ja näet kaikki matsit 29.8 alkavalla jääkiekon mestarien liigan kaudella. Klikkaa nyt itsesi peleihin alapuolen laatikosta!
  • Katso KAC Klagenfurt – Tappara torstaina klo 20.30.

Nordicbetin suorat CHL live stream -lähetykset


Nordicbetti tarjoaa virallisena yhteistyökumppanina ottelut suorina lähetyksinä jokaiseen Tapparan otteluun. Näet kaikki Jääkiekon mestarien liigan ottelut aina suorina lähetyksenä. Avaa siis tili ja katso lätkää jatkossa ilmaiseksi.

Nordicbetin ohjeet:

  1. Avaa uusi pelitili tai kirjaudu sisään NordicBet -tilillesi
  2. Tee haluamasi talletus kotimaisen verkkopankin avulla nopeasti!
  3. Etsi haluamasi live streaming -ottelu eli tässä tapauksessa KAC Klagenfurt – Tappara
  4. Klikkaa CHL live stream ottelut ja Nauti ottelusta!

Tappara ja CHL-ennakot

Mikä ihme on KAC Klagenfurt saattaa moni kysyä. Vastattakoon lyhyesti näin, kyseessä on suomalaisen huippuvalmentaja Petri Matikaisen luotsaama ryhmä, joka pelaa Itävallan pääsarjassa, jossa se on saalistanut uskomattomat 30 mestaruutta. Jokainen kuitenkin tajunnee sen, että meidän kotoinen Liigamme on kolme pykälää parempi sarja.

 Klagenfurttia ei kuitenkaan kannata liiaksi sekoittaa sarjan muuhun tasoon ja sitä myöten Tapparalla voi olla edessään yllättävän kova vääntö. Tapparan matsi kannattaa ehdottomasti katsoa, sillä KAC on statustaan parempi joukkue ja kirvesrinnat vilisee tähtiä tulevalla kaudella. Joukkue on näet hankkinut todella kovan luokan nimiä riveihinsä, kun muun muassa superlupaava maalivahti Emil Larmi hankittiin maaliin ja toissa kauden maalikuningas Charles Bertrand liittyi kirvesrintoihin. Tapparan kauden ensimmäistä virallista matsia ei ole syytä missata!