UFC Fight Night 107 stream: Katso suomalaisten ottelut ilmaiseksi UFC-häkissä lauantaina 18.3, kun Lontoossa otellaan UFC Fight Night 107 tapahtuma. Mukana Makwan Amirkhani ja Teemu Packalen, joilla molemmilla tiedossa tiukka iltapuhde. Tältä sivulta löydät ohjeet siihen, miten näet ilmaiseksi Makun ja Teemun matsit Viaplayn 1kk ilmaiskoodilla! Lue tämä sivu huolella, ja lunasta etusi, jotta näet live stream lähetykset ilmaiseksi.

UFC live stream ottelut netissä!

Lue seuraavaksi ohjeet, millä varmistat katseluoikeudet.

  • Avaa pelitili tästä tai tältä Betsafelle
  • Tee 15 euron talletus. Ja saat samalla 15 euron riskittömän vedon pelitilillesi.

 

Katso UFC live stream

UFC Fight Night 107 ottelukortti:

Tässä tapahtumassa on monta mielenkiintoista ottelua, mutta suomalaisten mielenkiinto keskittyy varmasti Makwan Amirkhanin ja Teemu Packalenin koitoksiin. Molemmilla suomalaisilla on vastassa kovat nuoret britit, joista Allenin ottelusaldo on 11-1-0 ja Diakiesen 11-0. Helpolla eivät siis suomalaiset tule pääsemään, mutta kotikatsomossa riittää sitäkin enemmmän jännitystä.

Katso UFC live stream tietoa:

Viaplay tarjoaa lähetyksiä suurimpiin UFC tapahtumiin ja Viaplayn kautta näät takuulla Makwanin seuraavat ottelut. Kannattaa myös tutustua MMA-vedonlyöntiin, sillä kertoimet saattavat pitää sisällään meheviä ylipelien mahdollisuuksia. Tämä johtuu siitä, että vaikka kysessä onkin maailman kovimpiin ja raskaimpiin lajeihin kuuluva urheilumuoto, niin osissa sarjoja talenttipooli on yksinkertaisesti tavattoman pieni.

Näin esimerkiksi naisten sarjoissa ja raskaassa sarjassa. Tästä johtuen UFC nostaa aika ajoin valtavan hypen tietyn ottelijan ympärille markkinointimielessä ja kertoimet seuraavat mukana! Iske niihin underdogia! Tämä sama ohjenuora pätee toki myös raskaansarjan nyrkkeilyssä, jossa kannattaa ainakin katsoa Whyte – Helenius live stream 28.10.

Suosittelemme erityistesti katsomaan Lontoon illan 18.3, sillä ottelukortilla molemmat UFC:n suomalaisiskijät eli Teemu Packalen ja Makwan Amirkhani! Muista noudattaa ohjeitamme, niin näet varmuudella UFC Fight Night 107 stream lähetyksen ilmaiseksi!