Unibet TV – Katso koko näytöltä urheilua ilmaiseksi! Avaa vain pelitili! Unibet TV:n ansiosta voit katsoa katsoa satoja urheilutapahtumia suorana. Sinulla on vain oltava rahaa Unibet-tililläsi tai sinun on tullut asettaa veto viimeisen 24 tunnin aikana. Unibet tarjoaa lisäksi 200% vedonlyöntibonuksen aina 200 euroon asti uusille pelaajille, joten pelitili kannattaa avata heti! Tämä tarjous voimassa vain lätkän mm-kisojen ajan! Muista, että Unibet näyttää kaikki Jääkiekon MM-kisojen ottelut livenä!

Unibet tv koko näyttö näkyviin

  1. Kirjaudu pelitilillesi tai rekisteröidy käyttäjäksi!
  2. Varmista, että tililläsi on ainakin hieman pelirahaa (alle eurokin riittää)
  3. Valitse etusivun valikosta vedonlyönti-osio
  4. Scrollaa vedonlyöntiosio-sivustoa alaspäin, jolloin vasemmalla puolella tulee näkyviin otsikko “Livestream”
  5. Klikkaamalla Unibet TV painiketta, pääset katsomaan otteluita suorana
  6. Lue ohjeet miten muutat Unibet TV:n koko näytön tilaa alempaa

Unibet tv koko näyttö näkyviin ohjeistus:

Vetosivusto rajoittaa striimiensä kokoa tarjotakseen mahdollisimman kattavan valikoiman eri urheilutapahtumia. Mobiilissa tämä ei ole ongelma, eikä aktiivisen live-pelaamisenkaan kohdalla. Jos kuitenkin pääasiallinen tarkoituksesi on nauttia ottelusta, on meillä takataskussa useampi kikka, jolla maksimoit katselukokemuksen tuottaman ilon! Vedonlyönnin kiinnostaessa suosittelemme tsekkaamaan tästä ilmaiset pitkävetovihjeet.

Kaikista nopein tapa on todella yksinkertainen, paina näppäinyhdistelmää: ctrl & + samanaikaisesti. Tällä saat zoomattua striimin koon suuremmaksi ja näet lähes koko näytöltä valitsemasi urheilutapahtuman. Voit myös päivittää sivuston tämän toimenpiteen jälkeen jolloin kuva tarkentuu suurempana. Jos tee-se-itse ei kuitenkaan ole juttusi ja arvostat laatua on alla kirjallinen ohje ja linkki video-tutoriaaliin, sekä Unibetin sivuston oma kikka screenin suurentamiseen! 

Unibet tv koko ruudun tilaan
Kirjallinen ohje: Avaa Unibet sivusto > Klikkaa itsesi vedonlyöntiosioon > Klikkaa live-vedonlyöntiin > Klikkaa auki se ottelu, jonka haluat katsoa > Klikkaa avautuvan striimin oikeasta alakulmasta painiketta, jolla striimin saa avautumaan omaan ikkunaansa > Kopioi tämän uuden avautuvan ikkunan web-osoite > Liitä osoite esim wordiin tai notepadille osoitteen muokkamista varten > Kopioimassa osoitteessa on kohta 512&height – muokkaa numerosarjaa siten, että 512&height muuttuu muotoon 1920&height > Kopioimassasi osoitteessa on myös kohta 288&resizable – muokkaa tätä numerosarjaa siten että se muuttuu muodosta 288&resizable muotoon 1080&resizable > Kopioi muokkaamasi osoite > Klikkaa takaisin Unibet sivustolle ja varmista, että olet edelleen kirjautuneena sisään > Avaa uusi välilehti ja liitä aiemmin kopioimasi sivusto-osoite tähän > Ruutu näkyyy edelleen saman kokoisena, joten tuplaklikkaa vielä tätä välilehdellä avautuvaa ruutua > Toimintavalikosta avautuu toiminto näytä kaikki/show all > Voilà! Striimi on nyt noin neljä kertaa alkuperäistä isompi!

Unibet TV: Jalkapallo live streamit

Unibet tv koko näyttö näkyviin

Jalkapallotarjontaa hieman tarkemmin: Maaotteluita, harjoitusotteluita, mestarien liigan karsintoja, eurooppaliigan karsintoja, Espanjan La Ligaa, Italian Serie A ja B, Saksan Bundesliiga, Englannin Championship, Hollannin Eredivisie, Ruotsin Allsvenskan, Venäjän Liiga, MLS ja iso läjä muita sarjoja ympäri maailman! Säädä Unibet tv koko näyttö näkyviin, niin pallonkin vielä näkee! (Klikkaamalla liiga-tekstejä näät myös päivittäiset vetokohteet ja  lähetykset!)

Unibet TV: Jääkiekko live streamit

Unibet tv koko näyttö näkyviin

Jääkiekko-tarjontaa hieman tarkemmin: NHL, KHL, CHL stream, SHL ja monta muuta (Pyydämme huomioimaan, että NHL ja KHL lähetykset eivät näy Suomessa, joskin geoblokkien poistopalveluiden avulla katsominen voi onnistua). CHL ja SHL ovat kuitenkin molemmat varsin rautaisia konsepteja ja tarjoavat kosolti viihdettä! Säädä Unibet tv koko näyttö näkyviin, niin kiekonkin vielä näkee!(Klikkaamalla liiga-tekstejä näät myös päivittäiset vetokohteet ja unibet tv lähetykset! Lisäksi myös LÄTKÄN MM-kisojen kaikki ottelut livenä!)

Unibet TV: Koripallo live streamit

Unibet tv koko näyttö näkyviin

Koripallo-tarjontaa hieman tarkemmin: NBA on itseoikeutettu ykköstuote ja Unibet näyttää matseja jokaisella kierroksella! Lisäksi tarjontaan kuuluu VTB-liigaa, Euroliigaa ja esimerkiksi varsin kovatasoista Saksan korisliigaa. Säädä Unibet tv koko näyttö näkyviin, niin pallonkin vielä näkee!(Klikkaamalla liiga-tekstejä näät myös päivittäiset vetokohteet ja lähetykset!)

Unibet TV: Koripallo live streamit

Unibet tv koko näyttö näkyviin

Tennis-tarjontaa hieman tarkemmin: Tennis on Unibet-livepuolen väkevimpiä tuotteita, sillä valikoimaan kuuluvat niin kivikovat ATP-turnaukset, Challenger-turnaukset kuin naispuolista tähtiloistoa tarjoilevat WTA-turnaukset. Tennis on myös oiva urheilulaji livebetseihin, sillä ymmärtämällä lajia voi takoa isosti paalua. Säädä Unibet tv koko näyttö näkyviin, niin pallonkin vielä näkee! (Klikkaamalla liiga-tekstejä näät myös päivittäiset vetokohteet ja lähetykset)

Muut live-lähetykset

Unibet tv koko näyttö näkyviin

 NFL, MLB, Snooker, Lentopallo ja eSports striimailu on myös jäätävän kovalla tasolla. Kokonaisuudessaan Unibetin saitille rekkaamalla ja pienen talletuksen tekemällä saa siis aivan valtavan läjän urheilua ilokseen!(Klikkaamalla liiga-tekstejä näät myös päivittäiset vetokohteet ja unibet tv lähetykset!)

Avaa tili ja aloita urheilun seuraaminen!Samalla pääset nauttimaan 100%+10€ bonuksesta!

FullscreenUnibetTV

Tietoa livematsit.com sivustosta: