Veikkaus eSport: pitkäveto, pelaaminen ja streaming! Vuosi 2016 on suomalaisen eSportin eli eUrheilun osalta varsinainen nousun vuosi. Se on selvää jo nyt, vaikka ollaan vahvasti vielä vuoden ensimmäisellä puoliskolla. Menestys on hyvää ja mikä parasta, tälle nousulle ei näy loppua. Upeita uutisia tipahtelee maailmalta koskien suomalaispelaajia ja suomalaisjoukkueita ja toivottavasti tämä sama draivi jatkuu läpi vuoden.

Jotain siitä, että tämä urheilulaji otetaan nyt tosissaan, kertoo se, että Helsingissä sijaitsevassa ruotsinkielisessä Prakticum ammattikoulussa elektroninen urheilu otettiin jopa valinnaisaineeksi! Mielenkiintoinen kokeilu, joka ei toivottavasti jää pelkästään kokeiluksi. Kyseisen oppiaineen päätarkoituksina on kasvattaa pelaajista yksinkertaisesti parempia urheilijoita ja tukea pelaajien henkistä ja fyysistä tasoa nimenomaan pelaaminen kannalta.

eSport pelaaminen

eSport pitkäveto ja live streamitAikaisemmin Suomesta ei löytynyt ammattilaistason eUrheilu –pelaajia, toki puoliammattilaisia oli jo useampi. Ulkomailla täysammattilaisuus on ollut arkea jo useamman vuoden ja kieltämättä tässä Suomi antoi muille todella paljon eteen. Tilanne kuitenkin muuttui tämän vuoden alussa ja hyvä niin. Laji on todella kilpailtu ja tässä kilpailussa pitää olla todella hyvin mukana. Vuoden alusta on aloitettu eUrheilu-valmentajan koulutus Vierumäellä, joten senkin suhteen olosuhteet tulevat paranemaan. Ja sitä myötä tietenkin suomalaisten menestys maailmalla.

Eikä hyvät uutiset lopu suinkaan tähän, sillä tämän vuoden aikana käynnistyy Suomen elektronisen urheilun liiton oma kansallinen liiga. Se mitä kaikkea tämä tulee tuomaan mukanaan ja mitä tällä kaikella saavutetaan, on vielä hämärän peitossa, mutta ei tällä voi olla muuta kuin positiivisia asioita tiedossa.

eUrheilu kiinnostaa myös yleisöä ja kohteiden löytyminen vedonlyöntiyhtiöiden kohdelistoilla ei todellakaan himmennä lajin suosiota. Kohteista veikkaaminen on yhtä helppoa kuin mestarien liigan vedonlyönti, ja jokainen isompi tapahtuma on tarjolla suurempien vedonlyöntiyhtiöiden pelilistoilla.

Veikkaus eSport

Mikäli pelaajaa mietityttää miten esportista lyödään vetoa, netistä voi bongata oppaita ja ohjeita ja jopa vedonlyöntivinkkejä isoimpiin eUrheilu –tapahtumiin. Myös kotimaisen pelimonopolin Veikkauksen pitkävetokohteissa on viime aikoina nähty useampaan otteeseen näitä kohteita suosituimmista peleistä.

Hype sen kuin kasvaa lajin parissa, mutta mistään kuplasta ei sentään ole kyse. Kasvu näyttää olevan kaikin puolin hallittua, vaikka markkinoille tulee uusia tekijöitä varsinkin turnausten järjestäjien taholle. Suosittujen Dota 2 ja Counter-Striken rinnalle on varmasti tulossa myös muita uusia pelejä, jotka tuovat pelien pariin uusia pelaajia kaikista ikäryhmistä. Onneksi asenteet pelaamiseen ovat myös muuttuneet, se ei todellakaan ole pelkkää ajanvietettä vaan pelien parissa koordinaatiokyky ja ongelmanratkaisutaidot kehittyvät ihan eri lailla. ESports on täällä jäädäkseen.

eSport pitkäveto ja HD Online streaming!La liga netissä ilmaiseksi!

Katso eSport live streamit ilmaiseksi ja tutustu eSport pitkäveto -pelimuotoon! Kiimaisimmat eSport kamppailut näet Unibetillä oli kyseessä sitten reaaliaikaiset strategia pelit, FPS pelit, tai vaikka monipelattavat areenalla tapahtuvat mähinät. Unibet on paikkasi katsoa.

Avaa tili ja aloita eSport pitkäveto!Samalla pääset nauttimaan 100%+10€ bonuksesta!

Esport pitkäveto

Pelaa eSport pitkäveto ja katso samalla matsit live streamin kautta:

Unibet tv:n eSport pitkäveto ja live stream:

Unibet tv tarjoaa sekä eSport pitkäveto vedonlyönnin sekä live streamit ilmaiseksi netissä. Muista, että tililläsi tulee olla varoja, jotta voit pelata ja katsoa live lähetyksiä. Muista nämä ohjeet aina! Lisäksi voit seurata Unibet TV:n tarjontaa  kalenterista, jonne pääset painamalla tästä! 

  1. Kirjaudu pelitilillesi tai rekisteröidy käyttäjäksi!
  2. Tee talletus, jotta pelitilillä on vähintään 0,01€ 
  3. Valitse Unibetin etusivun valikosta vedonlyönti-osio
  4. Rullaa vedonlyöntiosiota alaspäin, jolloin löydät kohdan “Ekstrat”
  5. Ekstrat -osiosta löydät Unibet TV:n
  6. Klikkaamalla Unibet TV painiketta, pääset  katsomaan otteluita ja selaamaan tarjontaa.
  7. Valitse haluamasi Esport tapahtuma!
  8. Jos tarvit ohjeet Unibet Tv säätämiseen koko ruudun tilaan niin paina tästä!
Avaa tili ja aloita eSport pitkäveto!Samalla pääset nauttimaan 100%+10€ bonuksesta!

eSport pitkäveto yleistä:

eSports pitkäveto eli vedonlyönti nörttien konsoli- tai tietokonepeliotteluista on noussut kohinalla erittäin suosituksi vedonlyönnin muodoksi. Ole tätä päivää ja kokeile Unibetin kautta miltä tuntuu lyödä vetoa uudella tavalla, sillä Unibet TV näyttää lisäksi Esport tapahtumia!

Suosituimmat eSport pitkäveto pelimuodot ovat Rts, FPS ja MOBA pelit. FPS on toki sitä perusräiskintää ensimmäisestä persoonasta kuvattanu. Rts taas on reaaliajassa pelattavaa strategia vääntöä, kuten vaikka Starcraft. Viimeinen taas tarkoittaa näitä isoja nettiroolipelejä. Tsekkaa alempaa miten näät nämä matsit koko ruudulta!

Unibet tv koko näyttö näkyviin

Postimerkistä – koko näytön tilaan

Unibet rajoittaa striimiensä kokoa tarjotakseen mahdollisimman kattavan valikoiman eri urheilutapahtumia. Mobiilissa tämä ei ole ongelma, eikä aktiivisen live-pelaamisenkaan kohdalla. Jos kuitenkin pääasiallinen tarkoituksesi on nauttia ottelusta, on meillä takataskussa useampi kikka, jolla maksimoit katselukokemuksen tuottaman ilon!

Kaikista nopein tapa on todella yksinkertainen, paina näppäinyhdistelmää: ctrl & + samanaikaisesti. Tällä saat zoomattua striimin koon suuremmaksi ja näet lähes koko näytöltä valitsemasi urheilutapahtuman. Voit myös päivittää sivuston tämän toimenpiteen jälkeen jolloin kuva tarkentuu suurempana. Jos tee-se-itse ei kuitenkaan ole juttusi ja arvostat laatua on alla kirjallinen ohje ja linkki video-tutoriaaliin, sekä Unibetin sivuston oma kikka screenin suurentamiseen!

Avaa tili ja aloita eSport pitkäveto!Samalla pääset nauttimaan 100%+10€ bonuksesta!

 Muista katsoa vinkit miten saat muut liigat kuten vaikka NBA:n näkymään! Lisäksi livematsit.com tarjoaa ohjeet live streamien seuraamiseen koko näytön/ruudun tilassa! LUE OHJEET TÄSTÄ!